хан Ацо
Veoma poznat
- Poruka
- 11.352
Pa normalno,to je more,nije bazen.Ko ne zeli talase,alge,meduze mozda koristiti bazeni u BeograduBugarska i njihove crvene zastave na plaži, skoro svakodnevno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa normalno,to je more,nije bazen.Ko ne zeli talase,alge,meduze mozda koristiti bazeni u BeograduBugarska i njihove crvene zastave na plaži, skoro svakodnevno![]()
I kažeš da je normalno plivati u talasima od 2m ?Pa normalno,to je more,nije bazen.Ko ne zeli talase,alge,meduze mozda koristiti bazeni u Beogradu![]()
Ja više ne bih probala jer ne umem da surfujem, nemam dasku, a prošli put sam prošla sa razbijenim kolenima i laktovima 
Ma hajde,nisu uvek talase 2 m.,evo na zivoI kažeš da je normalno plivati u talasima od 2m ?Ja više ne bih probala jer ne umem da surfujem, nemam dasku, a prošli put sam prošla sa razbijenim kolenima i laktovima
![]()
Људи које сте ви протерали из Хрватске на тарактору нису ту дошли на тенковима него су вековима живели у Хрватској , просто извршили сте ратни злочин протеривања људи
Нису проблем валови, него бугарска обала не ваља. Био једном, нисам се ни оквасио. Као и талијанска страна Јадрана. Све има на плажи, пуцнеш прстом и донесу ти ручак под сунцобран, али обала никаква. Ни шушта ни гушта.I kažeš da je normalno plivati u talasima od 2m ?Ja više ne bih probala jer ne umem da surfujem, nemam dasku, a prošli put sam prošla sa razbijenim kolenima i laktovima
![]()
Bolje da ne dolaze oni koji su naučili istoriju od poČetnika Vučića i čitajući Informer. Ti nisu dobrodošli u Hrvatsku i nemoj da dolaziš. Inače nikada više radnika iz Srbije i Crne Gore (cca 25.000) u Hrvatskoj, pa i turista. Ipak je Hrvatska za malo bogatiju klijentelu, a to se vidi i po srpskim automobilima. Nema više zastavinih vozila.Српски туриста који познаје новију а и страју историју и догађаје нема шта да тражи у Хрватској ..може да оде до Грчке , Црне Горе ..
Hahahaha, jedina preporuka je ustaška republika nije mesto gde se ide na odmor....Vi ste Srbin i želite da letujete Hrvatskoj. Dopale su vam se plaže koje ste gledali na turističkim videima i odlučili ste da ih lično doživite.
Dobar izbor, ali savetujem vam da povedete računa o vašem ponašnju kada odete u Hrvatsku. Evo nekoliko dobrih savete koje vam ja mogu dati.
1. Izbegavajte mesta kao što su Dubrovnik, Split i Zadar. Tamo kao Srbin i niste baš dobro došli. Verovatno vam se neće ništa loše desiti, ali to su ipak mesta visokog rizika po Srbe. Može da vam bude izgreban ili demoliran auto. Može neki lokalni stanovnik da vam dobaci provokaciju tipa "vidi ga četnik" i slično. Nije sigorno da baš tako nešto može da vam se desi, ali zašto nepotrebno rizikovati.
2. Ista je dobra. Tamo je šansa da vam nešto loše desi je nepostojeća jedino ako vi provocirate. Sigurno nećete da nosite dres srpske reprezentacije, ili četničku majcu, ili šajkaču. Ne upuštajte se ni u kakve razgovore sa lokalnim stanovništvom posebno bežite od političkih tema.
3. Izbejgavajte kontakt sa lokalnim devojkama. Prvo ne znate da li su zauzete, drugo lako će vas provaliti odakle ste i neće hteti da imaju ništa sa vama. Ne mora da znači, ali zašto da vas bez potreba boli glava. Imate toliko samih strankinja ne zna se koja je lepša od koje i tu isprobajte sreću sa devojkama.
4. Ponašajte se normalno kao i svaki turista i nećete imate nikakvih problema. Odmor će vam biti odličan.
Pa jest. Oni koji znaju koliko ste nas puta klali i uništavali nisu dobrodošli.Bolje da ne dolaze oni koji su naučili istoriju od poČetnika Vučića i čitajući Informer. Ti nisu dobrodošli u Hrvatsku i nemoj da dolaziš. Inače nikada više radnika iz Srbije i Crne Gore (cca 25.000) u Hrvatskoj, pa i turista. Ipak je Hrvatska za malo bogatiju klijentelu, a to se vidi i po srpskim automobilima. Nema više zastavinih vozila.
У Хрватској влада велика мржња према нама Србима. Толеришу се нацистичка обележја попут усташког слова у и нацистичке свастике којих има на све стране. Нема никаквог кајања за почињене злочине према Србима. А злочини са наше стране из задњег рата се буквално сваки дан помињу у медијима. Целе године из дана у дан се одржавају комеморације за хрватске жртве или из задњег рата или из Другог светског рата. Поздрави и иконографија из НДХ и усташе се толеришу. Мој савет је Хрватима желети све најбоље, нек су живи и здрави, али на летовање и рад негде друге. Млади, учите језике па радите за веће паре у Италији, Француској, Шпанији, Енглеској ...
Ako je tebi 4-5 rečenica mnogo, onda si na nivou čoveka sa 2 razreda osnovne koji kupuje novine da bi gledao slike. Elem, kad neko postavi pitanje, logično je da daš odgovor. To što se tebi moj odgovor ne sviđa je druga stvar. Odnosno, to je problem samo tvoje psihopatologije. Jednostavno mrzim vas, vi mrzite mene, tako da eto ti odgovor u najkraćem obliku. Danas je dan kolektivne onanije u tvojoj državi, tako da nastavi sa svojim poslom.Ne znam jesi li primjetio, ali previše se objašnjavaš za nekoga koga ne zanima Hrvatska.
Ti da si video dalje od svoje selendre, znao bi da se zastavina vozila više nigde ni ne voze.Bolje da ne dolaze oni koji su naučili istoriju od poČetnika Vučića i čitajući Informer. Ti nisu dobrodošli u Hrvatsku i nemoj da dolaziš. Inače nikada više radnika iz Srbije i Crne Gore (cca 25.000) u Hrvatskoj, pa i turista. Ipak je Hrvatska za malo bogatiju klijentelu, a to se vidi i po srpskim automobilima. Nema više zastavinih vozila.
Ja govorim da histerija je problem oko toga sto se napravila nije za osudu da neki Srbin se boji nakon toga doći u Split.Taj glumac je dobio što je zaslužio i to nema veze s činjenicom da je Srbin. Isto tako bi prošao i da je bio Englez, Talijan ili nešto drugo. U moru nisu završili košarkaši, nego vaterpolisti. To je bio ružan incident, ali trebali su znati da će klupska obilježja Crvene Zvezde stvoriti problem. Jednako bi se proveli i nogometaši Dinama da dođu na splitsku rivu u klupskim obilježjima.
Osobe niske inteligencije mrze druge ljude, ksenofobi su, nacionalisti, šovinisti... Bistar čovjek ne mrzi. To rade samo budale.Ako je tebi 4-5 rečenica mnogo, onda si na nivou čoveka sa 2 razreda osnovne koji kupuje novine da bi gledao slike. Elem, kad neko postavi pitanje, logično je da daš odgovor. To što se tebi moj odgovor ne sviđa je druga stvar. Odnosno, to je problem samo tvoje psihopatologije. Jednostavno mrzim vas, vi mrzite mene, tako da eto ti odgovor u najkraćem obliku. Danas je dan kolektivne onanije u tvojoj državi, tako da nastavi sa svojim poslom.
Ti očito nisi baš nikada u svom životu čuo za pojam - kampanilizam.Само ми реци да Трогирани кад описују онима који не знају гдје им је тај Трогир кажу „код Шибеника” па скачем с треће кавале на главу!

Onda je cela tvoja NDH na nivou čoveka koji ima IQ na nivou veličine patike deteta od 3 godine.Kada mi stanovnik ustašije govori o mržnji i ksenofobiji, onda ceo svet treba da ode u pm.Osobe niske inteligencije mrze druge ljude, ksenofobi su, nacionalisti, šovinisti... Bistar čovjek ne mrzi. To rade samo budale.
Kako je fino kad se izmišlja.Broj srpskih turista u Hrvatskoj raste po stopi većoj od 18% jer im je divno u Hrvatskoj.
O razbijenim, oštećenim i zapaljenim vozilima, krađama i pljačkama, vijesti dolaze samo iz Grčke.
Pogledajte prilog 1591200
To su službeni podaci iz sustava prijavljivanja turista.Kako je fino kad se izmišlja.
Ја сам матор и био сам у свом животу на много места где је море. Летовао сам у Грчкој и на обали (Глифада, Варкиза, Сунион) и на острвима (Иос, Миконос, Санторини, Хиос, Крит, итд), био сам на Коста Брави у Каталонији, и на Азурној обали, а био сам и у Акапулку, на Маурицијусу и да не набрајам, и нигде нема лепше обале, мора, хране и приморских градова од хрватске обале. И нисам ја једини у Србији који то зна.To su službeni podaci iz sustava prijavljivanja turista.
Kako se prilikom prijave dobije i račun za turističku pristojbu po prijavljenom turisti i po danu koliko ostaje, nitko ne baca novac radi statistike.
I mnogi ce se s ovim sloziti, ali u isto vrijeme valja napomenuti da na tako malom prostoru nigdje ne postoji tolika koncentracija ludjaka na tlu Europe.и нигде нема лепше обале, мора и приморских градова од хрватске обале. И нисам ја једини у Србији који то зна.