Kako je biti srpski turista u Hrvatskoj?

Nema tu nikakvog današnjeg korištenjs u sasvim druge svrhe! Zamisli da Švabo nosi svastiku na majici pa kaže da je to stavio u sasvim druge svrhe. :roll:
Zamisli ono, da te Švabo sa svastikom uvjerava kako je to "konfuzan historijat" i da se njome koristi u druge svrhe. :lol:
Шта имам замишљати, па млатарате својим свастикама (шаховницама) на све стране, али што важи за свастику, не важи за шаховницу, је л’ тако? :mrgreen:

Шта имам замишљати, па млатарате својим свастикама (шаховницама) на све стране, али што важи за свастику, не важи за шаховницу, је л’ тако? :mrgreen:
Ne pisdi. :kafa:

6332331595_59ca216d90_b.jpg

ne znam, ja se nešto i ne plašim više, ali stvarno ne vidim šta hrvati imaju za ponuditi...kamen, ježevi i nadrkani bosanski kelneri
ok, možda istra zbog blizine italije, ali s te strane, šta ću u hrvatskom delu kad mogu u sloveniju?
riba, klapa i vino je za mene zaista premalo i predosadno...pritom, kultura mi uopšte nije bliska, osim što bih posetio neke srpske svetinje i to je to
sve u svemu, život je prekratak da bih jedno letovanje potrošio na hrvatsku

ne znam, ja se nešto i ne plašim više, ali stvarno ne vidim šta hrvati imaju za ponuditi...kamen, ježevi i nadrkani bosanski kelneri
ok, možda istra zbog blizine italije, ali s te strane, šta ću u hrvatskom delu kad mogu u sloveniju?
riba, klapa i vino je za mene zaista premalo i predosadno...pritom, kultura mi uopšte nije bliska, osim što bih posetio neke srpske svetinje i to je to
sve u svemu, život je prekratak da bih jedno letovanje potrošio na hrvatsku
A netko te vuče za rukav u Hrvatsku?
Djeluje mi da imaš malo mašte što možeš raditi na godišnjem osim prženja na plaži. Tu ti ni odlazak u Italiju ne pomaže, samo ćeš se razočarati.

A netko te vuče za rukav u Hrvatsku?
Djeluje mi da imaš malo mašte što možeš raditi na godišnjem osim prženja na plaži. Tu ti ni odlazak u Italiju ne pomaže, samo ćeš se razočarati.
u italiji sam redovno i to je neuporedivo čak veoma glupo porediti sa hrvatskom
takođe i u španiji bio par puta, a najviše u grčkoj, razume se, kao i svi srbi
dok sam u hrvatskoj bio pre ratova u najelitnijim mestima, dobrovnik, poreč, rovinj, pa i onim manje elitnim kao što su makarska, trpanj itd itd
nema tu ništa kod vas...kamen, kamen i kamen...svaki put sam psovao što sam došao

dok sam u hrvatskoj bio pre ratova u najelitnijim mestima, dobrovnik, poreč, rovinj, pa i onim manje elitnim kao što su makarska, trpanj itd itd
nema tu ništa kod vas...kamen, kamen i kamen...svaki put sam psovao što sam došao
Дођеш негдје, одушевиш се па дођеш поново, сасвим логично.
Међутим, дођеш негдје и псујеш што суи дошао, а онда долазиш поново да би поново псовао... е ту већ има нешто. ;)

Међутим, дођеш негдје и псујеш што суи дошао, а онда долазиш поново да би поново псовао... е ту већ има нешто. ;)
Legitimno je biti mazohista.

Razloga je puno...jednom devojka, drugi put prijateljeva kuća, treći put lepa dubrovčanka, pa odmor od puta iz italije i tako...nakupe se godine, a utisak uvek isti....od prosečno do dosadno

I što radiš u Italiji i Španjolskoj? Ne zanima te kultura, arhitektura, prziš se po cijele dane na plaži? Dosadno.

I što radiš u Italiji i Španjolskoj? Ne zanima te kultura, arhitektura, prziš se po cijele dane na plaži? Dosadno.
Vi ste turistički patuljak u odnosu na istinske turističke zemlje, a mene trenutno patuljci ne zanimaju...bio, video, ćao...ono što nas srbe realno zanima kod vas su dalmatinke...strašne ribetine i ne bi bilo loše da ih brendujete i proglasite nacionalnim blagom

Vi ste turistički patuljak u odnosu na istinske turističke zemlje, a mene trenutno patuljci ne zanimaju...bio, video, ćao...ono što nas srbe realno zanima kod vas su dalmatinke...strašne ribetine i ne bi bilo loše da ih brendujete i proglasite nacionalnim blagom
Patuljak, div, vidi se da ne mrdaš iz svoje vukojebine. Italiju možeš samo sanjati, Španjolsku vidiš samo kad gledaš utakmicu Real Madrid-Barcelona.
Najbolje sam se proveo u malim mjestima jer velika liče ko jaje jajetu.

Vi ste Srbin i želite da letujete Hrvatskoj. Dopale su vam se plaže koje ste gledali na turističkim videima i odlučili ste da ih lično doživite.
Dobar izbor, ali savetujem vam da povedete računa o vašem ponašnju kada odete u Hrvatsku. Evo nekoliko dobrih savete koje vam ja mogu dati.

1. Izbegavajte mesta kao što su Dubrovnik, Split i Zadar. Tamo kao Srbin i niste baš dobro došli. Verovatno vam se neće ništa loše desiti, ali to su ipak mesta visokog rizika po Srbe. Može da vam bude izgreban ili demoliran auto. Može neki lokalni stanovnik da vam dobaci provokaciju tipa "vidi ga četnik" i slično. Nije sigorno da baš tako nešto može da vam se desi, ali zašto nepotrebno rizikovati.

2. Ista je dobra. Tamo je šansa da vam nešto loše desi je nepostojeća jedino ako vi provocirate. Sigurno nećete da nosite dres srpske reprezentacije, ili četničku majcu, ili šajkaču. Ne upuštajte se ni u kakve razgovore sa lokalnim stanovništvom posebno bežite od političkih tema.

3. Izbejgavajte kontakt sa lokalnim devojkama. Prvo ne znate da li su zauzete, drugo lako će vas provaliti odakle ste i neće hteti da imaju ništa sa vama. Ne mora da znači, ali zašto da vas bez potreba boli glava. Imate toliko samih strankinja ne zna se koja je lepša od koje i tu isprobajte sreću sa devojkama.

4. Ponašajte se normalno kao i svaki turista i nećete imate nikakvih problema. Odmor će vam biti odličan.
То су те ЕУрУпске вредности толеранције, једнакости и суживота...

Back