Kako je bilo na beer festu:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
. . .:
Courtney:
. . .:
Courtney:
. . .:
Hoce li neko prepricati vise taj fest?
E STVARNO!SAD STE PRETERALI!NE SAMO DA NEMATE NIKAKVOG OBZIRA PREMA NAMA KOJI N I S M O BILI TAMO NEGO JOS NIKO DA ISPRICA CEGA JE SVE TAMO BILO...BAS STE ...:evil:
Mani ih. . . Mozda su bili mrtvi pijani pa se sada niceg nesecaju.
To im je jedino opravdanje.. :evil:
A mozda ni oni nisu bili. . .

Eeeeeeeeej.... Ja nisam bila pijana!!!
Bila zadnje vece i svirali su neki jadnici, strasno...
Nije bas bilo nesto, onima koji su bili mortus bi bilo lepo i na bilo kom drugom rock koncertu ( iako se ono sto su svirali ne moze nazvati rockom - to je pre bio Saban uz pratnju gitare)

nirv_ana:
Nije bas bilo nesto, onima koji su bili mortus bi bilo lepo i na bilo kom drugom rock koncertu ( iako se ono sto su svirali ne moze nazvati rockom - to je pre bio Saban uz pratnju gitare)

hehhehe... onaj tip sa pesmom "Ja sam Tarzaaaaan".... lol i onda predje na obradu Peppersa... "By the way" UZAS!!!
Kao sto rekoh,poslednji dan je bio najgori najgori najgori najgori... UZAS! :roll:

Nadya:
nirv_ana:

hehhehe... onaj tip sa pesmom "Ja sam Tarzaaaaan".... lol i onda predje na obradu Peppersa... "By the way" UZAS!!!
Kao sto rekoh,poslednji dan je bio najgori najgori najgori najgori... UZAS! :roll:

Napokon da se neko slaze sa mnom. Nadya hvala ti !

bila sam sva cetiri dana
1.dan:nisam ostala dugo najbolje pivo sol
2.dan:orthodox dovoljno je samo to reci u stvari ostalog se ni ne secam(zahvalite pivu na tome, ali cini mi se da je pivo te veceri bilo bitburger
3.dan:hladno pivo mi se mnogo dopalo nisam znala da su tako dobri, od piva amstel
4.dan:fancy frogs e mrzi me da vise pisem da rezimiram ono sto me je iznerviralo je cena piva tako da sam najvise pila zofmann ljudi nesto nisu bili mnogo raspolozeni za komunikaciju :roll: :roll: :roll: :roll: od 1 do 5 :4+

Da, stvarno je poslednji dan sve bilo tako sporo i cudno i nedefinisano...

... a mozda zato sto taj dan nisam nista pila :lol:
jeeee... za malo da od tog beer festa postanem najgori alkos... pila sam u cetvrtak i subotu i u nedelju pivo nisam mogla da vidim... ali, da vidis cuda, u ponedeljak bi mogla opusteno da nastavim sa tradicijom svaki drugi dan...ccc :roll: al nisam :wink:

Back