gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Dragi forumasi. Nas kolega veksla je ufatio neki virus i ima temperaturu i slinavi. Jel imate neko resenje za njega. Mora da nam sto pre ozdravi jer ga u redu cekaju zaljubljene forumasice. Zahvaljujem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marlon:Dragi forumasi. Nas kolega veksla je ufatio neki virus i ima temperaturu i slinavi. Jel imate neko resenje za njega. Mora da nam sto pre ozdravi jer ga u redu cekaju zaljubljene forumasice. Zahvaljujem.
Samantha Jouns:za njega jedini lek je dobar sex,.....
![]()
dr. mengele:Neka uzme Coldrex ako ima tamo da se kupi, olaksava nazeb i utice da isti brzo prodje.
NatasaNatasa:Nek udara glavom o zid dok ne istera virus ....
marlon:To mu svi govore, ali on covek romantik, senzibilac, nista pre braka, samo setnja, pa sad ako ima neka....![]()
Samantha Jouns:Ma neka samo on proba....kad proba nece vise da boluje..
A posle dolazi romantika![]()
g-rock:nek uzme viagru......nece mu prodje glava al ce mu bude lepo sa forumasicama8-)
Citas mi mislilav607:Ma kakva supica.............cekic u glavu i gotova stvar..........
veKsla:a jel ima koji humanitarac
da donese pribor za obloge
ovo ce izgleda da potraje
ps-marlone tesko tebi
ovo si ti napakovo
marlon:Dragi forumasi. Nas kolega veksla je ufatio neki virus i ima temperaturu i slinavi. Jel imate neko resenje za njega. Mora da nam sto pre ozdravi jer ga u redu cekaju zaljubljene forumasice. Zahvaljujem.
može glava da ti pukne na četiri polovine samo ako ih imaš dva komada...veKsla:ma glava mi puca na cetiri polovice
poslo sam brava po narandze i limun
a on ispred igra klikere sa njima
Marlon oseća neizrecivu ljubav prema veKsli i stoga želi da ga što pre vrati seksu /nekom/, tako što će ga prvo izlečiti od... prehlade (?)AntunTun:a toooo ima veze s ljubavlju il sa sexom na koji tachno nachin?......
CaLiMeRo:Marlon oseća neizrecivu ljubav prema veKsli i stoga želi da ga što pre vrati seksu /nekom/, tako što će ga prvo izlečiti od... prehlade (?)
P.S. Kad god vidim veKsla, ja to čitam Piksla, plus mislila sam da je u pitanju žensko... Zablude, zablude.
AntunTun:a toooo ima veze s ljubavlju il sa sexom na koji tachno nachin?......