Kako izleciti vekslu

Samantha Jouns:
Pa ti stvarno nisi normalan......:D:D:D jadnik koliko je bolestan uskoro ce da rikne....8)
a sa kakim si ti padobranom aterirala
na ovaj festival moje zajebancije
a ti marlon ces dobiti po picci
dok me nije bilo seto si mi kera
bez patika pa je izdero tabane
eno ga lezi na ledjima i zapomaze
idi po veterinara

veKsla:
a sa kakim si ti padobranom aterirala
na ovaj festival moje zajebancije
a ti marlon ces dobiti po picci
dok me nije bilo seto si mi kera
bez patika pa je izdero tabane
eno ga lezi na ledjima i zapomaze
idi po veterinara

Ambasadore u ostavci, upravo trazim fotografiju kera negde se zagubila, a za to vreme bi mogli malo da elaborirate zastitu od pticjeg gripa, s obzirom da dolazite iz krajeva gde je ta bolest uzela maha. Zahvaljujem Vasa Ekselencijo.

Ker je konacno lociran, cekamo Ambasadora da dodje da nam kaze epilog situacije.

rt5wg.png

Можда да нас амбасадор прво просветли причом о керу.... и о патикама, одераним табанима и новом шетачу...

него, марлон, видим тамо на политици су људи почели коначно да дижу руке од играчине, мусле и осталих ретарда... ?

п.с. ко је керу мазно левисице?

HromiDaba:
Можда да нас амбасадор прво просветли причом о керу.... и о патикама, одераним табанима и новом шетачу...

него, марлон, видим тамо на политици су људи почели коначно да дижу руке од играчине, мусле и осталих ретарда... ?

п.с. ко је керу мазно левисице?

Doci ce Ambasador ne brini, ima prijem u Belom dvoru ovih dana, pa su pripreme u pitanju. :lol:

Sredice se na Politici brzo. Mnogi ce shvatiti da to nije resenje. Samo cu ti to reci.

E ko je keru maznuo....to je pitanje za nagradu. Valjda ce nas Ekselencija udostojiti odgovora. :lol:

marlon:
Ker je konacno lociran, cekamo Ambasadora da dodje da nam kaze epilog situacije.

rt5wg.png
aaaaaaaaaa e ovo nece proci bez ostro upucene note
ej frajkane sjebo si mi kera dva puta u tri dana
aj razumem da ga setas bez patika
al u kakvu pizdariju ga navuce pa odma u buvaru
na trening kod drotova
pa koji si ti od ovih zjakana

uspesno sam predao vjerodajnice tj agremane za tebe
kao prvog sekretara ambasade
ker je dobio shengensku vizu neogranicenu
i kako sad objasniti ljudima
da vas dvojica niste bolidi