Kako izgleda (ne)zdrava veza?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Koje su osobine zdrave i nezdrave veze i kako jedna takva veza izgleda?

Vidim tako ljude svadjaju se, pa ponekada i izvredjaju a godinama su u vezi / braku, pa se pitam da li tako izgleda (ne)zdrava veza ili ne?
I da li postoji zdrava veza onako kako je opisuju, ili to drugacije radi u teoriji i praksi?

trebas da svatis da zena zelji sve i moc sa druge strane citaj http://www.muskimagazin.com/ polako i jasno docices do nekih odgovora... ako te mrzi da citas onda nikad neces znati... mozda neces direkno doci do odgovora ali ces spojiti u svoje znanje... meni sta god zena uradi ili cak bahato ponasanje imam razumevanje prema njoj ali nikad se ne odricem od ong sto mi ona kaze, a to zena zove ljubav jbg nase evropse zene trebas da budes divlji majmun da bi te zavolela :mrgreen:

trebas da svatis da zena zelji sve i moc sa druge strane citaj http://www.muskimagazin.com/ polako i jasno docices do nekih odgovora... ako te mrzi da citas onda nikad neces znati... mozda neces direkno doci do odgovora ali ces spojiti u svoje znanje... meni sta god zena uradi ili cak bahato ponasanje imam razumevanje prema njoj ali nikad se ne odricem od ong sto mi ona kaze, a to zena zove ljubav jbg nase evropse zene trebas da budes divlji majmun da bi te zavolela :mrgreen:

To je iživljavanje, maltretiranje, lečenje kompleksa, nepoštovanje,...

Nijedna žena ne voli muškarca koji oponaša majmuna.

Batali čitanje gluposti i pokušaj za početak da poštuješ i voliš ženu sa kojom si! ;)

Vidim tako ljude svadjaju se, pa ponekada i izvredjaju a godinama su u vezi / braku, pa se pitam da li tako izgleda (ne)zdrava veza ili ne?
I da li postoji zdrava veza onako kako je opisuju, ili to drugacije radi u teoriji i praksi?

svuda moraju da postoje neki problemi i zackoljice, to je normalno.
ali nezdravo je ukoliko je nezdrav odnos izmedju to dvoje. gde se jedno oseca nesrecno, ponizeno, utuceno, ubijeno u pojam, to svakako nije zdrav odnos.

e to kad se svadjaju je septicka jama od veze i nedo bog da izrode jos ponekog retarda

ne sudi Lole vezu po temperamentu ljudi koji je sačinjavaju ... I namćori znaju da vole

Cim je neka cura danima bleda u licu i ima podocnjake, ona je definitivno ucinila vezu nezdravom.

haha evo najsvezije sinoc na rodjendanu i momackoj veceri jednog drugara:
sede na kaucu momak u sredini njegova devojka na jednoj i prijatelj te devojke na drugoj strani ,na kog se ona pomalo lozikala ranije, i ona se zapricala sa prijateljem decku iza ledja i ustaje ladnije od leda i ko dobar dan kaze decku da se pomeri da ona sedne u sredinu da bi lakse pricala sa drugarom, decka je uglavnom kulirala..... ma show :lol:

Svadja i rasprava moze da bude pozitivna. To dosta zavisi od temperamenta. Pogledajte cigane, stalno se svadjaju, pickaraju a posle 5 minuta udare po veselju. Po meni je mnogo gore cutati, glumiti finocu a oboje se osecaju da ih ta veza gusi.

nezdrava veza je kad su dvoje bolesnika zajedno

Ovo je najbolji odgovor. Za normalnu vezu su potrebni normalni ljudi.

Nije nezdrava, ako se pretera u tome u smislu konstantnog psihickog zlostavljanja, onda moze da postane nezdrava, sam covek na svojoj kozi oseti tu granicu, posmatraci tu nisu nikakvo pravo merilo.

Back