Kako izgleda Bog?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.504
Dok sam bio manji, nekada sam razmisljao o tome....

Zamisljao sam ga kao dobrocunog cikicu koji nas sve voli, ali ume da se naljuti i da nas kazni kada radimo losa dela.....

Da li je Bog BICE ili MISAO?

Da li je ON ono sto ateisti nazivaju "Jedinstvo suprotnosti"?

Da li postoji negde nesto sto na nasu akciju odgovara reakcijom? :think:

Nekada mi se cini DA, a nekada NE.....

Ovako: :hahaha:
tenor.gif

Zamisljao sam ga kao dobrocunog cikicu koji nas sve voli, ali ume da se naljuti i da nas kazni kada radimo losa dela.....

Da, ali nas de-will zato haarpuje, vakicnise i sprejuje, da ne cujemo i ne vidimo svoga boga.

Da li je ovo tacno...kakav eksperiment je izvrsen 1983.? http://www.novi-svjetski-poredak.co...tarcu-svih-5-cula-a-onda-je-on-zacuo-glasove/

Prenet je isti tekst na vise sajtova...izgleda kao preterivanje/izmisljanje...

Nije Bog napustio ljude, nego su ljudi napustili Boga. Razapeli su ga na krst i on je otisao... ko je stao u njegovu zastitu? I jos uvek stavljaju slike i simbole tog sramnog cina na svoje crkve kao da prkose Bogu.

To je jeziv eksperiment. Oni koji su ga radili su kriminalci i neljudi.

Poslednja izmena:

Ja kao mala nisam ni znala za nekog boga...
verovatno je to največi razlog zašto sam potpuni ateista

Kada vidim BOGA onako izmucenog razapetog na krst obuzme me tuga nevidjena prava place mi se .
Onaj dio njega u sebi vidim drugacije, milosrdnije, cednije i ljepse mi je u dusi .
Da li kad razgovaram sa Bogom radim to razgovarajuci sa bicem sebe same .
Odgovor je DA.Odgovor tebi i sebi je Bog je misao u nama .Nasa nada vjera,ljubav...Nas osmijeh i nasa tuga .
Svako od nas na planeti Zemlji treba da se zamisli nad sobom i zamisli pri tom Boga na svoj nacin .

Kada vidim BOGA onako izmucenog razapetog na krst obuzme me tuga nevidjena prava place mi se .
Onaj dio njega u sebi vidim drugacije, milosrdnije, cednije i ljepse mi je u dusi .
Da li kad razgovaram sa Bogom radim to razgovarajuci sa bicem sebe same .
Odgovor je DA.Odgovor tebi i sebi je Bog je misao u nama .Nasa nada vjera,ljubav...Nas osmijeh i nasa tuga .
Svako od nas na planeti Zemlji treba da se zamisli nad sobom i zamisli pri tom Boga na svoj nacin .

To Duskice sto ti opisujes NIJE Bog, to je Isus.

Isus je covek, ali Bog - nije!

Back