VranV
Ističe se
- Poruka
- 2.149
Šta ljudi rade ljudima, ja ne radim pomorandžama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lako. Okružujem se sa ljudima koji imaju jednu jedinu izraženu osobinu a to je dobronamernost. Prvo i osnovno i samo to gledam kod ljudi. Ko nije dobronameran kod mene je uvek na najvećoj mogućoj distanci pa i kad je rod rodjeni u pitanju. Takve osobe i lako pronalazim jer se istomisljenici uvek lako nadju.Kako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
ono, što jes jes, ako je na max
------------
![]()
![]()
A šta sa onima koji nisu uvek dobronamerni ?Lako. Okružujem se sa ljudima koji imaju jednu jedinu izraženu osobinu a to je dobronamernost. Prvo i osnovno i samo to gledam kod ljudi. Ko nije dobronameran kod mene je uvek na najvećoj mogućoj distanci pa i kad je rod rodjeni u pitanju. Takve osobe i lako pronalazim jer se istomisljenici uvek lako nadju.
Distanca. Prvi put kada neko pokuša na bilo koji način da nešto napakosti, smesti, ogovara ili slično. Odmah distanca vrlo kulturna i bez rasprave. Jednostavno dobar dan, zdravo, ćao u prolazu i ništa više od komunikacije sa takvima.A šta sa onima koji nisu uvek dobronamerni ?
Ovo je ispravno, s tim da postoje situacije kada jednostavno ne mozes da utices na nesto.Lako. Okružujem se sa ljudima koji imaju jednu jedinu izraženu osobinu a to je dobronamernost. Prvo i osnovno i samo to gledam kod ljudi. Ko nije dobronameran kod mene je uvek na najvećoj mogućoj distanci pa i kad je rod rodjeni u pitanju. Takve osobe i lako pronalazim jer se istomisljenici uvek lako nadju.
Taj crno beli svet ne postoji.Distanca. Prvi put kada neko pokuša na bilo koji način da nešto napakosti, smesti, ogovara ili slično. Odmah distanca vrlo kulturna i bez rasprave. Jednostavno dobar dan, zdravo, ćao u prolazu i ništa više od komunikacije sa takvima.
Odigraš kad moraš ali ne ulaziš u situacije sam i gledaš da se baviš svojim poslom. Uvek ima ljudi kojima si antipatičan i koji su tebi antipatični ali to ne znači da sa tim osobama trebaš da se rveš stalno. Okružiš se sa onima sa kojima si OK i to je to. Nemam ja šta da menjam nekom misljenje o meni. Meni je patetično dokazivati se bilo kome. Svako ima pravo da misli šta hoće.Taj crno beli svet ne postoji.
Budu situacije koje ne biras, nametnu se, sa negativcima. I moras odigrati ulogu.
Ne,sama sebi sam izabrala dobro okruzenje.Kako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Gde su ti dobronamerni ljudi?Lako. Okružujem se sa ljudima koji imaju jednu jedinu izraženu osobinu a to je dobronamernost. Prvo i osnovno i samo to gledam kod ljudi. Ko nije dobronameran kod mene je uvek na najvećoj mogućoj distanci pa i kad je rod rodjeni u pitanju. Takve osobe i lako pronalazim jer se istomisljenici uvek lako nadju.
Svuda oko nas kao i svi ostali.Gde su ti dobronamerni ljudi?
Izgleda da numem.Odigraš kad moraš ali ne ulaziš u situacije sam i gledaš da se baviš svojim poslom. Uvek ima ljudi kojima si antipatičan i koji su tebi antipatični ali to ne znači da sa tim osobama trebaš da se rveš stalno. Okružiš se sa onima sa kojima si OK i to je to. Nemam ja šta da menjam nekom misljenje o meni. Meni je patetično dokazivati se bilo kome. Svako ima pravo da misli šta hoće.
Umemo svi nego nismo možda uvek u elementu da razmislimo nego se prepustimo impulsima i onda zavarniči. Sve je to normalno i sastavni deo života.Izgleda da numem.![]()
Naprotiv , posao treba da se mijenja kao carape, sve dok ne nadjes posao koji ti godi. Naravno, prvo nadjes posao pa napustisNe menja se posao kao čarape.
na poslu je profesionalan odnos i sve je ok, prijatelje biram, komšije na distanci isto kao i rodbinaKako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Nikada nisam radio u firmi gde vlada strogo profesionalni odnos, prijatelji 0 a bilo ih je mnogo a rodbina je uglavnom za izbegavanje i komšije na distanci naravno. Ženama je verovatno lakše, njima se prijateljstva svode na trala-lala razgovore.na poslu je profesionalan odnos i sve je ok, prijatelje biram, komšije na distanci isto kao i rodbina![]()
Kako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Zasto ti na odmoru ne smeta nista?
Stvar je u percepciji, na odmoru ne trazis svakom manu.
Ne menja se posao kao carape- ali se moze menjati- koliko je svako od nas promenio poslova?
A s iskustvom se moze nauciti kako se postaviti prema ljudima i to dosta menja kako se oni postavljaju prema nama, a sto vise ljudi konstruktivnim ponasanjem se trudi da unapredi odnose- to ce rezultati biti bolji.
Nekonstruktivno ponasanje ne pomaze uopste.
Kod mene sve super.Kako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Никако !! ЦЕО ЖИВОТ су ми СВИ и СВУДА "јеббали мајку" од рођене породице, фамилије, колега на послу и "другова" ! О средњој и основној школи да не причам шта сам доживљавао. Направљен сам полу нервним болесником за цео живот. У хипофизу ме највише погађа сиромаштво духа и менталитет радничке колоније тј. блока зграда у коме живе полутаним без опште културе, без правне свести, оперисани од опште логике. Није џабе умро Рајс у свађи са једним таквим примерком.Kako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Лако му је да извољева јер вероватно има неку финансијску залеђину. Ја радим ко господин човек у офису.....али не дај Боже......сутра ако затреба, има да крчим грање поред магистрале по највећем сунцу без икаквог блама.Poslednjih godina nemam mnogo kontakte sa zavidnim ljudima. Ukoliko i dođem u situaciju da sam u kontaktu sa takvom osobom, razgovor smanjujem na minimum. Ne želim zavidne, toksične odnose.
Ne znam koliko dugo si van Srbije, ali ovde imamo ljude koji kukaju da im se posao smučio, ali kada im se da predlog za neki drugi posao, on im ne odgovara. Takvih primera ima dosta a postoje i neki drugi primeri.
Poznavala sam jednu takvu osobu. Bila je trenutno bez posla, ali je odbijala svaki ponuđeni posao jer nije u skladu sa njenim obrazovanjem.
Imala je tešku finansijsku situaciju, ali nije želela da privremeno radi posao koji joj se ne dopada, dok ne nađe posao kojoj joj odgovara.
Ne razumem takve osobe.
Ne želim da kvarim ovu temu, ali imam lično iskustvo, šta sam radila dok ponovo nisam vraćena na svoje radno mesto.
U prethodnoj poruci si rekao da su ti svi i svuda… majku?Ја радим ко господин човек у офису....
Шта си овим хтео рећи?
Кад уђеш у продавницу и видиш људе да купују, ти мислиш да је у питању туча? Није. Људи узму са рафа оно што им треба. Баш како је прописано правилом куће у коју смо ушли (продавница). Продавнице имају таква правила, да узимаш са рафа оно што желиш да купиш.
Шишање на макс може, а не мора да буде шишање на нулу. Баш сам малопре био код фризера и нисам се ошишао на нулу и нисам се шишао против своје воље и био сам баш срећан приликом шишања и после шишања. Тако је са 95 % људи који оду код фризера.
Ти од нормалних ствари правиш ненормалне.
Мислим да није до тих ствари.