A
Aleksej_BASO
Gost
OMG she don't get it!!!! 
Ali u tome i jeste tragedija! Ja volim ribe sa sela!!

Ali u tome i jeste tragedija! Ja volim ribe sa sela!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, svako tezi onome kako se oseca i tako uspostavlja harmoniju. A kad uspostavis harmoniju, di ces bolje, sve ti cveta u zivotuAleksej_BASO:OMG she don't get it!!!!
Ali u tome i jeste tragedija! Ja volim ribe sa sela!!![]()
Nestasna Ameba:Pa dobro, svako tezi onome kako se oseca i tako uspostavlja harmoniju. A kad uspostavis harmoniju, di ces bolje, sve ti cveta u zivotu![]()
Pa mozemo da nesto organizujemo,i mene zanima sta je bolje aikido ili ninjutcuAleksej_BASO:Pa da ali nije sa sela, a ja volim seljanke. A i meni se svidja tvoj nindza kornjaca, koliko si ga hvaliula hocu i ja da ga probam!![]()
zelenooka85:Ti slusas psy..please....reci mi da slusas psy... i ako je to istina pishi na PP
zelenooka85:Pa mozemo da nesto organizujemo,i mene zanima sta je bolje aikido ili ninjutcu![]()
Boze a sto se meni ucinilo da jesi,a da nisi prirodno plavaCopy_Cat:e samo da dodam da nisam ni PLAVA.![]()
Nestasna Ameba:Izvini sto cu te mozda malo razocarati, ali sta je to PSY? Sto volim sto nekad ispadnem glupava![]()
psihodelija valjda,ne?Nestasna Ameba:Izvini sto cu te mozda malo razocarati, ali sta je to PSY? Sto volim sto nekad ispadnem glupava![]()
Sorry, ne slusamzelenooka85:![]()
A trance , a house...bar...
Ma, nema veze, sigurno ćeš biti posle ...Copy_Cat:e samo da dodam da nisam ni PLAVA.![]()
Trance je dosta meksi od psihodelije...Banshee:psihodelija valjda,ne?
e ja od toga volEm (goa)trance i to kad sam bas raspolozena...
inace koja je razlika izmedju psihodelije i trance-a ako je uopste ima,oce neko da mi kaze :?
![]()
krvolok:Ma, nema veze, sigurno ćeš biti posle ...![]()
Eto vidis kako sam pogodila...nije ni cudo sto volish seljancice,samo josh one koje nisu cule za bolje mogu to da slusaju,sa sve grandom i city-records u paketu.Aleksej_BASO:Ja shibam Acu Lukasa!!![]()
zelenooka85:Boze a sto se meni ucinilo da jesi,a da nisi prirodno plava![]()