znaci stvarno....fora je u tome sto me niko ne razume kao moji roditelj (cale, a i keva pre nego sto sam je se odrekla)...da pridjem nekome na ulici bolje bi me razumeo...pritom ni sama ne razumem sebe tako da ga ne krivim, al i dalje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sreca ovi moji su uvek bili fer prema meni,nisam nikad imao sukob sa njima.Ja sam fer prema njima i oni prema meni,kazem im sve,tako da nema problema,a kad trazim nesto uvek i dobijem.A opet sve to i zavisi kako su roditelji vaspitali decu od rodjenja.
Pa za mene je to kazna....ne bi mogli nista drugo da me kazne sto bi mi teze palo kao ovo!!!!!!!!
Meni su roditelji sasvim ok.Jer ja sam stvarno zrela za svoje godine i znam kad trebam da ucim,kad da se zezam.I oni imaju poverenja u mene.I sve sto pozelim u normalnim granicama,oni mi to ispune.I potrebno je samo da razvijes iskren odnos i komunikaciju sa roditeljima,oni su ti najbolji prijatelji.Mozda sad previse serem ,ali majka mi je bila skoro na operaciji i tek sad sam shvatila koliko znace roditelji.
потписујем
ma, polako... smaratjesh i ti tvoju decu (ako ih budesh imala)...![]()
Joj meni su takvi da sad dok ne popravim keca iz latinskog ne mogu da igram igrice na kompu...znjau da ce mi to najvise smetati,jer to najvise volim![]()