KAKO IZACI NA KRAJ SA MATORCIMA?

Meni se u poslednje vreme popravio odnos sa kevom... Valjda sto nemam vremena da odem do nje.. Pre 15-ak dana nisu jos bili poceli da pitaju pa i nisam imala toliko da ucim ali sad, NE IZLAZIM IZ KUCE! Jedino sto odem na trening i to je to, inace- kuca-skola, skola-kuca! Sa calom je uvek OK, mada moram da popravim neke ocene i onda trazim produzetak izlazaka vikendom!!! ALi ima jos do toga.. Jedno tri sedmice...

Nikako,ocigledno...Sa njima ne mos izaci na kraj,zato ja u drugoj temi pitam za savet idem kod socijalnog radnika na razgovor,sto se tice mojih zelja za dalju buducnost mogu da biram staratelja.A to ce biti keva ili moje najfrendice ili mog decka.A tebe ako ne tuku ako ti ne zabranjuju da dises,onda ces preziveti,sacekaj licnu kartu a onda mozak na otavu i cooliraj.A ovo je samo prelazni period kroz koje su svi ili ce takm svi proci ali na blazi ili tezi nacim.. SRECNO!!! :D

sreca ovi moji su uvek bili fer prema meni,nisam nikad imao sukob sa njima.Ja sam fer prema njima i oni prema meni,kazem im sve,tako da nema problema,a kad trazim nesto uvek i dobijem.A opet sve to i zavisi kako su roditelji vaspitali decu od rodjenja.

Manje- vise isto, moji su jedino bili malo protiv drustva u kom sam se kretala jedno vreme, ali razgovor je i to resio8-)

Da, sto se tice kaznjavanja, nije bilo nista posebno...

Pa za mene je to kazna....ne bi mogli nista drugo da me kazne sto bi mi teze palo kao ovo!!!!!!!!

To je najgore. Kada nadju slabu tacku i znaju gde da udaraju. Zato ja ne pričam mnogo sa matorcima ;)
Keva mi priča doživotne priče o tome kako će sutra otvoriti novi list (okreće ga od kako sam se rodila :D ) i uvek ispada smesna...bas zato sto ne može da me uništi, jer me ne poznaje dobro. Zato sam je ja proučavala celog života i uvek je uhvatim na istu caku :D Ne može mi ništa!!!!!!! Jedino što sam dopustila matorcima je da znaju koliko obožavam i volim Majkla...a Majkla nikada ne mogu da mi ukinu ili kazne me preko njega ;) ..tako da sam uvek na dobitku ;) Lako je izaći na kraj sa matorcima :D

Heh :D Ti si bas nasla dobru taktiku protiv njih!!!Meni bas znaju da mi je komp najvece blago na svetu i bas znaju da mi to zabrane na 2-3 nedelje,i onda mi ej da poludim.Razumem Nevenu93 kako joj je ,ima devojcica pravo da trazi staratelje i ja bi takodje rado......ko jos moze da trpi roditelje!!!?

Meni su roditelji sasvim ok.Jer ja sam stvarno zrela za svoje godine i znam kad trebam da ucim,kad da se zezam.I oni imaju poverenja u mene.I sve sto pozelim u normalnim granicama,oni mi to ispune.I potrebno je samo da razvijes iskren odnos i komunikaciju sa roditeljima,oni su ti najbolji prijatelji.
Mozda sad previse serem ,ali majka mi je bila skoro na operaciji i tek sad sam shvatila koliko znace roditelji.

Meni su roditelji sasvim ok.Jer ja sam stvarno zrela za svoje godine i znam kad trebam da ucim,kad da se zezam.I oni imaju poverenja u mene.I sve sto pozelim u normalnim granicama,oni mi to ispune.I potrebno je samo da razvijes iskren odnos i komunikaciju sa roditeljima,oni su ti najbolji prijatelji.Mozda sad previse serem ,ali majka mi je bila skoro na operaciji i tek sad sam shvatila koliko znace roditelji.

потписујем

ma wishe ih ni ne slusham...znachi kad krenu samo "a shto nisi sredila sobu,a shto nisi rashirila wesh,sredila kucu,uchila,owo ili ono uradila" i kad nastawe swoja blebetanja samo kuliram i prawim se da slusham a ustwari razmishljam o 100 stwari....ne znam ni sama kako da se izborim sa njima,jer bash nikada,nikada nisu zadowoljni samnom...

Back