Petar BSK
Veoma poznat
- Poruka
- 10.059
Neki pristojan posao, gde se uporedo školuješ, a ne da mešaš malter![]()
Koji to na primer ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki pristojan posao, gde se uporedo školuješ, a ne da mešaš malter![]()
Ima ih milion, samo ne treba da sedite sa glavom u dupetu, i čekate da padne s neba. Web programiranje je npr jako unosan posao trenutno.
Sedneš, otvoriš knjigu (google), i odereš guzicu dok ne naučiš, ili nastaviš da tražiš izgovore zašto ne radiš ništa u životu, i kukaš kako je život nepravedan prema tebi. Niko se nije naučen rodio, a posla uvek ima za one koji su dobri u onome što rade, što može svako da postigne uz malo truda.
E tamo ćeš da uspeš, makar pisaca imaš koliko ti duša ište
Uvek može da se nađe posao, kao što uvek može da se nađe izgovor za nedostatak istog, ali to uopšte nije bila poenta. Poenta je da su deca generalno nezahvalni, lenji kreteni, koji s jedne strane parazitiraju na račun svojih roditelje, a s druge im smeta kad ti roditelji imaju neka pravila koja treba da se poštuju kad već živiš isključivo od novca koji oni donesu u kuću, jer zaboga, to nije fer.
Idi Bratislave reži vene...Ti govoriš o deci a trolovao si(nadam se)da bi usvojio jedno jer ti je dosadno.
Cekaj samo jednu stvar ne kontam u tvojoj logici
STo su me radjali koji qratz ako mi ne mogu omoguciti uslove za srecan zivot.
kako ja vidim stvari oni su u obavezi da meni obezbede, a ne da je to njihova milostinja. Ko ih yebe niko ih nije terao da prave dete.
Zaista to je najveca sebicnost da imas dete a onda da mu seres jos i ne dajes mu slobodu.
Ma, naravno, živi ceo život kod mamice i tatice u podrumu kao parazit i još seri što žele da te vaspitaju i naprave od tebe čoveka, koji bi trebalo da bude sposoban da jednom ima sopstvenu porodicu. Ovakve poruke su razlog zašto si sprdnja celog foruma, a bojim se, i ljudi u tvom životu.
Šta je radio, kliktao na linkove? Jedan drug je počeo sa web programiranjem pre 3-4 meseca i sad zarađuje 9$ na sat radeći freelance poslove. Drugi je od 2 veća posla kupio sebi kola i bahatio se godinu-dve. Treći živi sam u iznajmljenom stanu. Kao što rekoh, ima posla, samo je potrebno ne biti lenj i biti uporan.
Možda nemam keš al' mi je sloboda potpuna.![]()
Ma dal ti se isplati da se ubijas od posla i da zivis ko neki bednik.. po meni ne. bolje onda nista ni da ne radis. A da bi se odvojio treba ti minimum 400-500 e, ako iznajmljujes stan pogotovu u BG...
Ja ne vidim zivot kao zivi da bi radio, vec radi da bi ziveo.. Koliko ja vidim moj najbolji bet da dobijem stanove u Srbiji je da cekam da nasledim i to je to. a i ne znam nikoga ko je sebi stvorio stan. Osim ljudi 40+ ili nekih sto su u dilu sa vrhom( a tog znam samo jednog, koji nista nije uradio vec je samo eto dobio jer mu je bilo sudjeno)