- Poruka
- 2.522
JA :xMRZIM MOJU BABU
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
grozno. ja bre mrzim moju babu.samo cekam da umre.88 godine..valjda ce uskoro..bar se nadam
moja baba ima 56 god. , prababa ima 90 :shock:... vidi da chita bez naochara sa 90 god. zhena fenomen! u zadnje 2 godine 2 puta je lomila ruke i noge inishta![]()
blago tebi.
MOja baba je divna. Obozavam je. Jes da se nekad posvadjamo, tj ja njoj kazem nesto i ona onda pocne da place i kaze mi kako je ja ne volim, a onda se i ja rasplacem. I sve bude ko pre...![]()
grozno. ja bre mrzim moju babu.samo cekam da umre.88 godine..valjda ce uskoro..bar se nadam
Dete... ti si kreten!
Ja kod babe idem kad kod kuce imam nesto grozno za rucak.
Odem ja kod nje, a ona ce : Kazi sine sta hoces baka da ti spremi i onda krece da nabraja, a ja biram.
Idem takodje i kod babe kad primi penziju, a i kad mi je kuci dosadno.
Inace baba mi je femsi !
Ljudi, kako vi izlazite na kraj sa svojom babama?jel se slazete sa njima? ja ne mogu nikako na kraj da izadjem s mojom...ua babe. nista gore od njih...![]()
MOja jedn aje bila izlapela, bila uciteljica, deca je izludela, ali mi je stalno citala price. Ali ona je umrla. Ostala mi samo moja bakica ( ja joj nekad tepam moje sugavo ili zeleno zapce). Pocnem da placem na pomisao da ce ona jednog dana umreti..![]()
Ja kod babe idem kad kod kuce imam nesto grozno za rucak.
Odem ja kod nje, a ona ce : Kazi sine sta hoces baka da ti spremi i onda krece da nabraja, a ja biram.
Idem takodje i kod babe kad primi penziju, a i kad mi je kuci dosadno.
Inace baba mi je femsi !
joj bice ti grozno,plakaces ko kisa,onda ces naci njenu neki stvar i secaces se svega lepog.!!!!!!!!!!
U *** sad sam se rasplakala. Ma necu ni da mislim na to. Zivece mi ona 100 godina....
nemoj bre da places ima vremena daj boze jos puno
@Daca94: Pa kakva je to tvoja baba kad je mrzis?![]()
Ja sam zensko, inace...![]()