Kako izaci na kraj sa babama?

• Začetnik teme Začetnik teme Meki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moja baba ima 56 god. , prababa ima 90 :shock:... vidi da chita bez naochara sa 90 god. zhena fenomen! u zadnje 2 godine 2 puta je lomila ruke i noge inishta :confused:

DOBRA TI TA BABA dobro se drzi.
e ljudi ja sam nesto shvatila!!!npr.imala sam jednu prababu znaci nije mi bila prava posto je to bila MACEHA od moje pokojne babe koja je umrla pre svoje macehe!!!znaci ta moja prababa iako po krvi nije prava,ma ja sam je volela najvise na svetu,ona je jednostavno za mene nesto najbolje,i dan danas kad je se setim kako smo se igrale joj uhvati me tuga!!!!!znaci i komsinica moze d ati bude bolja od babe,tako da ***** babe,tj moju

Ja kod babe idem kad kod kuce imam nesto grozno za rucak.
Odem ja kod nje, a ona ce : Kazi sine sta hoces baka da ti spremi i onda krece da nabraja, a ja biram.
Idem takodje i kod babe kad primi penziju, a i kad mi je kuci dosadno.
Inace baba mi je femsi !

Ja kod babe idem kad kod kuce imam nesto grozno za rucak.
Odem ja kod nje, a ona ce : Kazi sine sta hoces baka da ti spremi i onda krece da nabraja, a ja biram.
Idem takodje i kod babe kad primi penziju, a i kad mi je kuci dosadno.
Inace baba mi je femsi !

Tako i meni moja, kad god odem kod nje ona mi sprema ono sto ja hocu, po ceo dan sam kod drugarice ili ona kod mene, spavamo jedna kod druge.... :D

Jaoooj moja baba je posebna prica... Samo nesto provaljuje i svadjamo se... U stanju je da me ceka dok se vratim iz grada da vidi da li sam pijana, prisluskuje moje razgovore itd. Secam se da mi je do pre par godina svasta pricala za drugu babu i dedu... Ali ta moja druga baba je vrh zena, obozavam je... Dobro i ovu drugu babu volim i mnogo sam vezana za nju ali zena preteruje!

ja obozhavam da idem kod moje druge babe u sl. ona mi uvek sprema pomfrit za ruchak, zato shto ona zna da je ne volim nishta da jedem. i sve mi kupuje, kad odemo u prodavnicu samo mi kazhe da trpam sama shta hotju, ali to je valjda zato shto se vidjamo 2 puta godishnje...

Back