Od juče mi se šeta miš po dnevnoj sobi, krije se ispod kreveta i iza i ispod ormara izađe tako povremeno ali ne znam kako da ga izbacim. Ima l neko ideju kako da ga namim da izađe i kuće bez da ga ubijem (neka živi ...)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi onu humanu mišolovku...Od juče mi se šeta miš po dnevnoj sobi, krije se ispod kreveta i iza i ispod ormara izađe tako povremeno ali ne znam kako da ga izbacim. Ima l neko ideju kako da ga namim da izađe i kuće bez da ga ubijem (neka živi ...)
Постоје мишоловке са мамцем од сланине, сира, .... које се аутоматски затварају када миш уђе у мишоловку и загризе мамац. Миша не мораш да убијаш већ га удави (потопи заједно са мишоловком у канту са водом).Od juče mi se šeta miš po dnevnoj sobi, krije se ispod kreveta i iza i ispod ormara izađe tako povremeno ali ne znam kako da ga izbacim. Ima l neko ideju kako da ga namim da izađe i kuće bez da ga ubijem (neka živi ...)
ali pricao mi jedan poznanik..ne odvajati ga na "suvo" jer ce ga to bukvalno pocepati..njemu se to desilo..lepak je uzasno jak i deo misa je ostao na lepku a deo u njegovoj ruci.Meni je samo lepak radio posao....natapkam na katalog iz neke prodavnice , on prodje, zalepi se , papir gornji ga smota i ostane tako umotan...
Kad hoces da ga pustis, ti biraj, ili po danu pa da ga macka capi ili po kisi pa da se oslobodi posle par sati...
Od juče mi se šeta miš po dnevnoj sobi, krije se ispod kreveta i iza i ispod ormara izađe tako povremeno ali ne znam kako da ga izbacim. Ima l neko ideju kako da ga namim da izađe i kuće bez da ga ubijem (neka živi ...)
....код комшије у двориште или на терасу!Kupi mišolovku koja ne može da ga povredi i posle ga izvedeš u neki park i pustiš ga napolje.
....код комшије у двориште или на терасу!
Ауууууу! Страшно!A ne tu ne ide miš nego tarantula.