- Poruka
- 93.032
Osim gore navedenih primera, da li imate još nešto da dodate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako beskoristan, vidis kako drzi toalet papir.A sta znam,ja bih takve beskorisne ostavila pred vratima,ne bih im trazila ikakvu svrhu.
Kako ne?Ne sme niko da se nasmeje![]()
![]()
![]()
..pa Ruki ce da nas potepa sve.Kako ne?
Za to mi sluzi stalak koji ne pije,ne jede ne priča. Jedino možda može rdja da ga uhvati.Kako beskoristan, vidis kako drzi toalet papir.
A ti si nesto razocarana.Za to mi sluzi stalak koji ne pije,ne jede ne priča. Jedino možda može rdja da ga uhvati.
Ne sme niko da se nasmeje![]()
![]()
![]()
Ne treba shvatati forum previse ozbiljno pa i licno.Ова тема је као она када се залетела @Kćerka Direktora Cirkusa ...
Доказ како је женамачак и мило врђати мушкарце ... и одвикле су се од билатералне спрдње
Ne treba shvatati forum previse ozbiljno pa i licno.
Joj...necemo politiku ovde, smucilo mi se vise sve.Пааааа... није баш тако ....АВ успешно шири лоодило као нову нормалност
Zasto ne? Osim sto lazu o svojim dogodovstinama ovde se ljudi pod velom anonimnosti prikazu u pravom svetlu, bas onakvi kakvi su.Ne treba shvatati forum previse ozbiljno pa i licno.
To je onaj deo gde ga žena napravi da bude koristan barem za neštoKako beskoristan, vidis kako drzi toalet papir.
Da, ali ga ne iskoristi na pravi nacin.To je onaj deo gde ga žena napravi da bude koristan barem za nešto
Za pravi način je beskoristan (ne svi ali ti koji jesu)Da, ali ga ne iskoristi na pravi nacin.
Licno ne lazem o nekim stvarima koje mi se desile u zivotu, nemam potrebe za time.Zasto ne? Osim sto lazu o svojim dogodovstinama ovde se ljudi pod velom anonimnosti prikazu u pravom svetlu, bas onakvi kakvi su.
...ali za toalet papir je koristanZa pravi način je beskoristan (ne svi ali ti koji jesu)
pa barem neka vajda...ali za toalet papir je koristan![]()
Ова тема је као она када се залетела @Kćerka Direktora Cirkusa ...
Доказ како је женамачак и мило врђати мушкарце ... и одвикле су се од билатералне спрдње
Ne. Samo nemam tako tupavog muškarca da mi sluzi kao držač za suncobran.A ti si nesto razocarana.
imam,nemojte da trosite vreme na beskorisne muskarce
Не знам, то вероватно жене знају да оговоре боље него ја. Мислим да је у питању да "користан" мушкарац није само у кревету него треба и да поправи славину која цури, сијалицу која је прегорела и сл.Kako je to gari sa druge fotke useless, a erekcija takva da ladnije od leda drzi peskir, i to tako da nije peskira, zveknuo bi ga po pupku![]()