KAKO ISCENIRATI SAVRSEN ATENTAT?

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde da ne budemo tako drastični, mislim, super je to - atentat i prilično efikasno, da ne kažem najefikasnije, ali vuče za sobom kojekakve posledice u smislu večite konspiracije. Ali, nisam to htela da kažem. Nego, majke mi, da li vi ljudi shvatate koliko su u našoj Srbiji pobrkani lončići, počev od toga da je veća sramota reći tipu da ti je prvi, nego da ti je treći (a od toga „da ti je drugi“, nema većeg blama, rekoh vam! Kapira li iko o čemu ja pričam? : ). Malko vučem temu na sex, da bude čitanije : )
Dakle, šalu na stranu, atentat je ozbiljna stvar. Lložimo se na medijska naklapanja i aferaška provodadžisanja, ali najstrašnije! Igraju se sa nama „ćorave bake“ kako im se prohte. I „ledenog dede“. Smrznemo se od informacija i pasivni smo. A baš su to i hteli! Još su, bre, stari Rimljani doktorirali zamazivanje očiju blentavoj većini, a to je – narod. Kad nema hleba, ti ponudiš igara. A ovde ima igaraaaa... : koncesije, afere, bolnička mafija, narko mafija, aktuelna reketiranja, arhivirana reketiranja, pa STARE „prljave gaće“ raznoraznih NOVIH političara... A mladića od 22 godine, u centru Beograda, proždrali medvedi!
I o čemu mi onda pričamo? Kakva Evropa? Kakva demokratija? Kakav XXI vek?
Pri tom, ni gradonačelnik Beograda, ni direktor Zoo vrta, ni organizator Bear Festa, ni odgovorni za bezbednost Kalemegdanske terase JOŠ UVEK nisu dali ostavku. Znači - atentat : )
E, ajde da ne jurimo maglu, nego da smenimo KONKRETNE ljude koji mnogo KONKRETNO i očigledno ne rade svoj posao kako treba.
Sad mi nekako lakše, ko da ga izvršismo. Mislim, atentat.

Pohvala za čuvara zatvora. Što je dao ostavku. Eno tamo kod Surčina, slobodne zemlje koliko hoćeš i što se tu ne napravi Zoo vrt? Kavezi... veliki... Prostrani. Sve lepo, evropski. Ako neko od Surčinaca i upadne u kavez, ko će da ga žali : ) Ako nema ko da podrži predlog, znači da je Bojović već atentiran, a Beograđani pod kolektivnom narkozom. (Danas umro Pavaroti, pa je sve ostalo u velikoj senci).

Тешко,имајући у виду да криминалистика почива на једном основном принципу
да не постоји савршен злочин односно да увек постоји очевидац ...и на пустом острву а не у центру бгд-а,где ни једна тајна не постоји.
Не морамо много да тражимо очевидце сви смо сведоци,шта је по среди...

Само је НАТ(О)А месарева кћи слепа код очију а неда да је просветле...
биће дана.

Kao što je atentat bio isceniran,sada probaju i predsedničke izbore da isceniraju.Da se predsednički izbori održe pre lokalnih,da podrže Tadića,da onda G17+ izađe iz Vlade i da se sa lokalnim izborima održe i vanredni parlamentarni izbori,gde misle žuti da će pobediti,ali opet će da se zaj**u.

Back