Kako imati seks za džabe?

A nije vidi, aj ez sale. Sta fali masti. To i dobro da zrela i pametna zena ume da kanalise svoje strahove, nesigurnosti, zelje koje mozda trenutno ne mogu da se ispune kroz mastu i bude ispunjena. To su ti zapravo te mudre zene koje uzivaju u zivotu ali i filtriraju kroz racionalno.

Q
Probaj, obljubi zensku recima, kazi joj nesto lepo sto je ispunjava, sprovedi u tom svetu maste, ispuni joj i videces kako ce joj oci zasijati.
Oce kod nekih.

Uostalom ko je i ebe dunsterastu ako ide za korist pre svega nek i bude iskoristena. Bar ce je kresne neko ko puno vise vredi od onih lojavih gmazova koji nisu ni prosli pored muskog ali su puni para, tatinih babinih...

Ti volis lojalnu zenu. Da si s njom na obe noge, da je sve na mestu, cakum pakum. Da postujete trad vrednosti. Ne sudim.
Da je karakterna a ne sitna duša po svemu. I da je kreativna i naravno lijepa.

Kreativna, jer ne mastoviti i glupi ljudi i ljubav vode glupo. I takve cakum pakum bivaju i strastvene, nijesu te cakum pakum na obe noge manje strastvene il.. Samo nijesu za očitu prolaznost tj one night stand. A ne znaci da su ni za korist samo i proracunatu vezu il sta vec brak....

Ni ja ne volim da ebem spuzvu. Vec onu koja me inspiriše...

Da je karakterna a ne sitna duša po svemu. I da je kreativna i naravno lijepa.

Kreativna, jer ne mastoviti i glupi ljudi i ljubav vode glupo. I takve cakum pakum bivaju i strastvene, nijesu te cakum pakum na obe noge manje strastvene il.. Samo nijesu za očitu prolaznost tj one night stand. A ne znaci da su ni za korist samo i proracunatu vezu il sta vec brak....

Ni ja ne volim da ebem spuzvu. Vec onu koja me inspiriše...
Pa ok to je lepo kad naidjes na takvu.

Seks je nesto veoma dragocjeno (makar ja tako gledam na njega) a ti hoces za dzabe...

Isto kao da pitas kako gledati najnoviji najbolji film za dzabe kod kuce na 43" ekranu u maloj rezoluciji, a snimak je onaj sto je neko losom kamerom snimao dok je gledao u bioskopu, a u bioskopu se placa samo 5 eura za original dozivljaj.

Nijedan seks nije dzabe, sve se to placa setnjom, picem, vecerom, pricom... :lol:

Познато је да жене мушкарцима "дају" а да мушкарац кроз секс жени ништа не даје. Ако мушкарац тражи секс од жене он хоће да је "искористи". Као компромисно решење понекад нека изађе у сусрет али каже "плати па клати", али то су увек неке велике суме за само пола сата.

Како неко ко ради за минималац на одређено или не ради уопште (што је чест случај у капиталистичком друштву) да онда дође до секса, и да ли таква могућност за мушкарце уопште постоји? Брак не помињем јер тек то скупо кошта а не гарантује секс.

Секс је иначе једна од основних људских потреба и стога је битан, недостатак тога узрокује многе психофизичке и социјалне проблеме, жене га углавном добијају за џабе, да ли онда исто тако могу и мушкарци, и ако не, због чега?

Напишеш ово горе на некој друштвеној мрежи и одговараш само на поруке женскиња.

Back