MrNapokon
Legenda
- Poruka
- 55.484
P jbga, zato je dobro resenje off the grid zivot. Ako ne nadjes neku zensku s kojom si 100 posto cool. Sta te boli djon, solo i ne razmisljas jel te vouli il te bouli.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Само треба бити опрезан.jok
mislis da je dzabe
al ti stigne kad tad racun
ljubav je dzabe.u zivotu nemas nista dzabe
Pa stavis kondom, ne treba ti vise :>PСамо треба бити опрезан.
Nije vise, ja sam poceo da naplacujem.ljubav je dzabe.
Košta,košta..računi ,hrana ....to sve prvo na papir ,izračunaj ,ukalkuliši ,pa vidi da li ti se isplati.Брак не помињем јер тек то скупо кошта
Mozes fazon veze, ili ako ti se posreci da zivi sama, pa te pozove na sex party :>PKošta,košta..računi ,hrana ....to sve prvo na papir ,izračunaj ,ukalkuliši ,pa vidi da li ti se isplati.
znam neke oprezneСамо треба бити опрезан.
Подстанарство је огроман, највећи проблем. Храна и рачуни, то је лако за мене самог, само не знам како бих то извео и за њу или за децу.Košta,košta..računi ,hrana ....to sve prvo na papir ,izračunaj ,ukalkuliši ,pa vidi da li ti se isplati.
Позовеш девојку на кафу.
Попијете по један еспресо, смлеко топло или ладно.
То ти је скоро па за Џ.
Следећи пут је позовеш у биоскоп. Узмеш карте. Две карте, уторком, кад има попуст, цена је...не знам...800-900 динџи за две карте. Мунеш јој две Росе од по пола литра у торбу (ако јој није баш мала торбица) за случај да ожедните.
Ту је мало дохватиш у мраку, да она схвати шта хоћеш.
Дакле, за Џ си врло близу чипке. Мсм...потрошио си тек....300 кафа, две Росе 80 динџи и карте за биоскоп 900, све заједно 1280 динара + што ћеш морати да купиш кондоме (можда има и она, али не можеш баш да спаваш на то уво).
А после, кад је смуваш и буде ти девојка, даваће ти опет скоро за Џ.
Ја то могу али 100% ми се неће исплатити. Људи су хладни и немају потребу за блискошћу и љубављу, ја ту не могу ништа, постављају препреке на све стране, ја то не радим, ако и нешто не прихватим ја пазим са објашњењем и не вређам као већина. Већина данашњих људи ми и није привлачна.. Шта сам толико гори од других..Ова тема је показатељ главног проблема постављача теме.
Он ни у шта није спреман да уложи. Све би да добије за џабе и на готово, па и птичку.
Јбг, у све у животу мораш нешто да уложиш. А често мораш и новац да уложиш.
Daj, nemoj generalizovati...Људи су хладни и немају потребу за блискошћу и љубављу,
ZapocniOstareh cekajuci neku normalnu temu...![]()
Forum ti daje mogucnost da sakupis ideje. Daklem, prati one koji glume psihologe, uspesne, onda one koji se ulaguju zenama, da one pomisle kako su papucici i da mogu lako da ih se rese, onda se svakako ulaguj administraciji da te pusti u svoj kokosarnik i tako....ideja koliko hoces....Познато је да жене мушкарцима "дају" а да мушкарац кроз секс жени ништа не даје. Ако мушкарац тражи секс од жене он хоће да је "искористи". Као компромисно решење понекад нека изађе у сусрет али каже "плати па клати", али то су увек неке велике суме за само пола сата.
Како неко ко ради за минималац на одређено или не ради уопште (што је чест случај у капиталистичком друштву) да онда дође до секса, и да ли таква могућност за мушкарце уопште постоји? Брак не помињем јер тек то скупо кошта а не гарантује секс.
Секс је иначе једна од основних људских потреба и стога је битан, недостатак тога узрокује многе психофизичке и социјалне проблеме, жене га углавном добијају за џабе, да ли онда исто тако могу и мушкарци, и ако не, због чега?