Kako imati seks za džabe?

Mislim da je rešenje problema veoma prosto - menjaj posao, društvo, a idealno i državu. Čujem da je Švedska prelepa u ovo doba godine, više njih mi je pričalo da im je i trava zelenija nego kod nas. Kada kreneš normalno da zarađuješ neće biti problem ni da devojku izvedeš na fensi večeru - posle toga samo je nebo granica 😉

Mislim da imas pogresna, zastarela shavtanja, ovo je 21. vek.
Што се тиче секса немам, али већина има схватања из 18. века а ја морам да живим међу тим људима..

ne može za džabe

jer treba da se okupaš, obriješ, obučeš, namirišeš nečim što nije Str8, dovezeš do mesta dejta, dovezeš devojku/platiš joj taksi, platiš dejt, imaš dobar i prijatan personaliti, za šta je trebalo psihoterapije koja košta keš mani

sve manje će vam žene davati za stvarno džabe. počele su da se osvešćuju
Како код мене има џабе? Ове ствари које си поменула нису проблем (осим аута), али не волим баш људе који би шутнули неког да се нађе у проблему а то може да се деси сваком. Са таквом бих можда имао секс али не бих могао да се заљубим у неку такву.

Обожавам да некој жени чиним разне услуге, радио бих јој чак нешто и по кући са задовољством. Нисам богат али сам доста сервилан, можда је то смешно али зато има безброј мушкараца који финансирају (купују) жене а фантазирају о томе да им она пере ноге. Можда жене више воле новац или давање материјалног него услужност? Док многи лупају шаком од сто ја бих јој уместо тога радио масаже и свашта нешто што пожели.. Волео бих да ми је девојка шефица.

hhhmmmm
izgleda da se zaboravilo ono
Ni koda babe nema za dzabe.
Зато и немају никог.

Takav pogled na seks mi je uvek bio nehvatljiv i nekako ruzan.Seks je za mene izrazaj dubkih,iskrenih i intenzivnih osecanja koja osecam prema odredjenoj osobi a ne sport kojim mogu da se bavim tako rekreativno.
Слажем се са тим, али секс и љубав су се претворили у трговину. Ја и не знам шта је секс али то би ми био доказ блискости, бар да постоји жеља за тим, чим тога нема значи да постоји нека емотивна дистанцираност, секс је најинтимнији чин.

Овако пуно волим мажење, то би лако могло да ми замени секс, али ако нека и то сматра искоришћавањем онда стварно не знам шта да мислим.

Никад није џабе.
u skorije vreme , desava se i da se i ima , tj da starije zenske , hoce i da pokazu da jos i mogu , pa
mladima itekako i odgovara takva veza
retko ce biti da ce tada , on placati , jer ,
bit ce pokriven od strane starije da plati.
to bi onda se moglo i shvatiti da je
seks za njega bio
besplatan , nije ga kostalo
koliko toga ima u Srbiji !

Што се тиче секса немам, али већина има схватања из 18. века а ја морам да живим међу тим људима..

Како код мене има џабе? Ове ствари које си поменула нису проблем (осим аута), али не волим баш људе који би шутнули неког да се нађе у проблему а то може да се деси сваком. Са таквом бих можда имао секс али не бих могао да се заљубим у неку такву.

Обожавам да некој жени чиним разне услуге, радио бих јој чак нешто и по кући са задовољством. Нисам богат али сам доста сервилан, можда је то смешно али зато има безброј мушкараца који финансирају (купују) жене а фантазирају о томе да им она пере ноге. Можда жене више воле новац или давање материјалног него услужност? Док многи лупају шаком од сто ја бих јој уместо тога радио масаже и свашта нешто што пожели.. Волео бих да ми је девојка шефица.

Зато и немају никог.

Слажем се са тим, али секс и љубав су се претворили у трговину. Ја и не знам шта је секс али то би ми био доказ блискости, бар да постоји жеља за тим, чим тога нема значи да постоји нека емотивна дистанцираност, секс је најинтимнији чин.

Овако пуно волим мажење, то би лако могло да ми замени секс, али ако нека и то сматра искоришћавањем онда стварно не знам шта да мислим.

ja iskr nemam koncentracije da razumem šta si rekao

u skorije vreme , desava se i da se i ima , tj da starije zenske , hoce i da pokazu da jos i mogu , pa
mladima itekako i odgovara takva veza
retko ce biti da ce tada , on placati , jer ,
bit ce pokriven od strane starije da plati.
to bi onda se moglo i shvatiti da je
seks za njega bio
besplatan , nije ga kostalo
koliko toga ima u Srbiji !
Или неко плаћа или је неком плаћено, у овом случају бабе плаћају младима. Где је средина у којој ником нико не плаћа (осим равномерно за нешто треће) и где то није трговина?

Или неко плаћа или је неком плаћено, у овом случају бабе плаћају младима. Где је средина у којој ником нико не плаћа (осим равномерно за нешто треће) и где то није трговина?

kad ste jednaki u izgledu, pameti, uspehu, društvenosti

problem je što muškarci uglavnom hoće ribetine, ali da nikako ne kompenzuju tu razliku

e to se desava kada se od simpatije i udvaranje predje u dublju vezu , gde se i neece i ne gleda ko je vise dao ili manje.
a da uz to i idu troskovi i zlazaka , idu .

kad ste jednaki u izgledu, pameti, uspehu, društvenosti

problem je što muškarci uglavnom hoće ribetine, ali da nikako ne kompenzuju tu razliku
Није тако јер просечни мушкарци морају да се задовоље испотпросечним женама, а испотпросечног мушкарца неће нико. Жене имају много више стандарде од мушкараца. Можда је то зато јер немају толику потребу као мушкарци па онда могу да имају веће услове.

Да је нека на мом нивоу по разним параметрима била би ми савршена. То тврдим, али рекао сам на мом нивоу, не баш и нека која је доста испод. Ја нисам сам и невин ни јер сам глуп ни јер сам претерано ружан.

Није тако јер просечни мушкарци морају да се задовоље испотпросечним женама, а испотпросечног мушкарца неће нико. Жене имају много више стандарде од мушкараца. Можда је то зато јер немају толику потребу као мушкарци па онда могу да имају веће услове.

Да је нека на мом нивоу по разним параметрима била би ми савршена. То тврдим, али рекао сам на мом нивоу, не баш и нека која је доста испод. Ја нисам сам и невин ни јер сам глуп ни јер сам претерано ружан.
ima se jedna stvar
ako sebe stavlja na neki visi noivo i ocekujes da i imas osobu istoga ranga , morao bi i da se zapitas , sta je to. i sta onda ocekujes i gde da pronadjes osobu , slicnoga a opet da je razlicit.

Познато је да жене мушкарцима "дају" а да мушкарац кроз секс жени ништа не даје. Ако мушкарац тражи секс од жене он хоће да је "искористи". Као компромисно решење понекад нека изађе у сусрет али каже "плати па клати", али то су увек неке велике суме за само пола сата.

Како неко ко ради за минималац на одређено или не ради уопште (што је чест случај у капиталистичком друштву) да онда дође до секса, и да ли таква могућност за мушкарце уопште постоји? Брак не помињем јер тек то скупо кошта а не гарантује секс.

Секс је иначе једна од основних људских потреба и стога је битан, недостатак тога узрокује многе психофизичке и социјалне проблеме, жене га углавном добијају за џабе, да ли онда исто тако могу и мушкарци, и ако не, због чега?
Sve si to pobrkao.
Zene se seksaju zapravo kad se trude za njega. To ih vuce. Nisi cuo kad kaze: zelim da me insirise, intrigira, da mislim o njemu, da kopam dipr i dirp, da se menjam uz njega. Ako dajes i dajes onda si statican i od toga ti zenske beze.

Back