Што се тиче секса немам, али већина има схватања из 18. века а ја морам да живим међу тим људима..
Како код мене има џабе? Ове ствари које си поменула нису проблем (осим аута), али не волим баш људе који би шутнули неког да се нађе у проблему а то може да се деси сваком. Са таквом бих можда имао секс али не бих могао да се заљубим у неку такву.
Обожавам да некој жени чиним разне услуге, радио бих јој чак нешто и по кући са задовољством. Нисам богат али сам доста сервилан, можда је то смешно али зато има безброј мушкараца који финансирају (купују) жене а фантазирају о томе да им она пере ноге. Можда жене више воле новац или давање материјалног него услужност? Док многи лупају шаком од сто ја бих јој уместо тога радио масаже и свашта нешто што пожели.. Волео бих да ми је девојка шефица.
Зато и немају никог.
Слажем се са тим, али секс и љубав су се претворили у трговину. Ја и не знам шта је секс али то би ми био доказ блискости, бар да постоји жеља за тим, чим тога нема значи да постоји нека емотивна дистанцираност, секс је најинтимнији чин.
Овако пуно волим мажење, то би лако могло да ми замени секс, али ако нека и то сматра искоришћавањем онда стварно не знам шта да мислим.