Kako (i da li) spavate u istom krevetu sa svojim muževima, partnerima, momcima....

Pa sve zene su na neki nacin ninfomanke.

Nikada nisam sreo zenu da nije htela da ponovi seks koliko god sam ja to mogao.

Jedino ako je jeko umorna kaze: "Nemoj vise umorna sam"

Inace ne bi se zaustavljala celu noc....

Narocito kada je veza na pocetku, a ona bila predhodno udata ili dugo imala istog decka.

Takve su NEZADOVOLJIVE.

E pa to,sto bi rekla jelica u laf u srcu svako je sa svojom zenom mesecar xixi

sve mi smeta od navedenog ali ja sam još gora. :lol:

Uvek mi je bio smesan jedan slucaj: pocetak veze, pocinje da se spava zajedno...

Zenska ase trudi da bude fina sto se moze vise...

Nakon obavlejnog posla spavamo....

Ja imam lak san..

Zagrlio sam je, spava mi u krilu...

Odjednom , ako grom ona prdnu! Srasno!

Sve ono sto je stiskala cele veceri izleti u jednom komadu...

Skoro me odbaci sa kreveta!

Ali se ne probudi, samo se bolje namesti, nesto u snu promrmlja i zaigra joj oko usana zadovoljni osmeh olaksanja....

Uvek mi je bio smesan jedan slucaj: pocetak veze, pocinje da se spava zajedno...

Zenska ase trudi da bude fina sto se moze vise...

Nakon obavlejnog posla spavamo....

Ja imam lak san..

Zagrlio sam je, spava mi u krilu...

Odjednom , ako grom ona prdnu! Srasno!

Sve ono sto je stiskala cele veceri izleti u jednom komadu...

Skoro me odbaci sa kreveta!

Ali se ne probudi, samo se bolje namesti, nesto u snu promrmlja i zaigra joj oko usana zadovoljni osmeh olaksanja....

zar nije najbolje imati partnera koji sve razume:rotf:

...Smetaju li vam? Hrkanje, okretanje, guranje i sl? Ili ne?

Volim da se sćućurim uz njega i tako zaspim. Najviše sa glavom na njegovim grudima dok mu njuškam rame ili sa strane, sa zadnjicom u njegovom krilu. Pošto spavam na stomaku, sa nogama u položaju rode, brzo se odvijem i odem na svoju stranu. Ništa mi ne smeta sem velike vrućine, onda su bolji odvojeni kreveti, i sobe :lol:

Volim da se sćućurim uz njega i tako zaspim. Najviše sa glavom na njegovim grudima dok mu njuškam rame ili sa strane, sa zadnjicom u njegovom krilu. Pošto spavam na stomaku, sa nogama u položaju rode, brzo se odvijem i odem na svoju stranu. Ništa mi ne smeta sem velike vrućine, onda su bolji odvojeni kreveti, i sobe :lol:

sa zadnjicom u mome krilu molim ja tebe lepo?pa naš kad bi mi zaspali,svanulo
ti bi b mogla što se mene tiče samo danju spavati hihihiiii

Veca i ja nismo spavali u istom krevetu kad se porađala,kad sam putovao i kad sam s decom bio negde na letovanju,a i ona je
s njima bez mene bila par puta...Ne hrčemo,ali zato kanonada i zajebancija...Jednom snajka prošla pored sobe i čula (mislim da je
malo i prislušnula:mrgreen:) kako se zezamo i dimopr... Posle joj ja objasnim da nema ljubavi među konjima dok kobila dobro ne prdne!:hahaha:

Ne mogu normalno da se odmorim i mirno spavam ako u krevetu
osetim nekoga pored sebe !
Jer, ćesto koristim ležanje na stomaku i "avionski" položaj.
Nećete verovati, prvu bračnu noć prespavao sam u posebnom krevetu....

e sad sam u dubokom soku
ZAR TI????????????

- - - - - - - - - -

mi se ne odricemo zajednickog kreveta...
NIPOSTO

nakon ihihiih...godina braka

Back