Kako Hrvat Todoric pljacka Srbe - u IDEA marketima marza i do 40% veca od normalne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzeo sam primer jednu obicnu pilecu salamu koju ima prakticno u svakoj radnji.

Cena te salame u Idei je 165 dinara dok je u prodavnicama malim lokalnim 120-125

znaci IDEA roka marzu 40% vecu od normalne i nikoga nema da to vidi proveri i zastiti potrosace u ovoj zemlji?

seci tanje i dođe ti na isto. izvućićeš isti broj sendviča.

Cena te salame u Idei je 165 dinara dok je u prodavnicama malim lokalnim 120-125

znaci IDEA roka marzu 40% vecu od normalne i nikoga nema da to vidi proveri i zastiti potrosace u ovoj zemlji?

Zasto se kupuje u IDEA prodavnicama?

E, sad si me razočarao. Kupuješ u IDEI.

eno na rts-u gotovo da reklamiraju kupovinu hrane u mađarskoj, a niko ne daje obrazloženje zašto je hrana tamo bezobrazno jeftinija nego u srbiji?

ta mađarska jeftina hrana je k... živi. pogotovu suhomesnato. ima lep ukus ali je nakrkano emulgatora i aditiva da bog sačuva. za njih je matijević pojam kvaliteta.

Idea je najjeftinija , pre podne ne moš doći do kase od penzosa,a oni su u stanju da onako kljakavi idu i po 2 km dalje samo da prodju 30 dinara jeftinije .
Jedan prozivod nije nikakvo merilo ,mada u Ideu retko zalazim iz drugih razloga .

malo sutra najjeftinija.

Oni koriste klasicnu marketinsku foru - spuste cenu na 4-5 artikala to reklamiraju da navuku narod a na ostalo DERU

teglicu krastavcica od 800 grama proizvodjaca Zdravo prodaju 200 din. U lokalnoj prodavnici ona velika tegla od 2 kile 260 din....

a teglica od 800 grama 105 dinara

lopovi

Srbija je hrvatsko slovenacka kolonija. To je nasledje koje su nam ostavile predhodne vlasti.

На жалост - ИСТИНА...... продадоше нас жути бандити својим СФРЈ-броз-комуњарским олошима из бивших република........А НАШЕ ПРОИЗВОДЕ НЕ ПРИМАЈУ НА ЊИХОВО ТРЖИШЕ - СВЕ БИ ИХ ДО ЈЕДНОГ НАЈУРИО ИЗ СРБИЈЕ !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Koka kola ima proizvođačku maržu oko 800 posto. pa koga zabole za to?

Шта ћеш у у тој радњи? Лоша је понуда, а акционари су Срби.Није Тодорић једини власник.

Nego zadnja vremena su došla kad spoj uspešnog bizmismena sa hiljadama evra mesečnih prihoda i u isto vreme i pravog tradicionalnog srpskog domaćina ,spao na kozmetički socijalni pileći parizer, od soje i aditiva za 120 dinara . :sad2:

Јао, што си леп! Увек су у Србији задња времена.

Ma ja tamo ni ne idem , osim kad mi se baš nadje na putu ,jer im izbor nije neki , a i valjaju hrvatske proizvode pod onom svojom robnom markom K plus i to ne one najkalitetnije tipa Gavrilović,Kraš ili Vindija, već neke sumnjive anonimuse , al do sada su svi pričali da su oni do jaja jeftini , tako da mi je malo čudno ,ili su ovde kod nas tzv. mali trgovci bezobrazno skupi .

На жалост - ИСТИНА...... продадоше нас жути бандити својим СФРЈ-броз-комуњарским олошима из бивших република........А НАШЕ ПРОИЗВОДЕ НЕ ПРИМАЈУ НА ЊИХОВО ТРЖИШЕ - СВЕ БИ ИХ ДО ЈЕДНОГ НАЈУРИО ИЗ СРБИЈЕ !!!:rtfm::rtfm::rtfm:

Доста више о жутима, сада имаш ове плаве на СПС пруге...генијални су. Исти су, а да ли су гори, видећемо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back