Dobro situirani gospodin
Domaćin
- Poruka
- 4.681
U bibliji (stari zavet) više puta je rečeno da postoje drugi bogovi, čak su im i imena zapisana tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima i slučajeva da vide Isusa pripadnici religija koje nemaju veze sa hrišćanstvom.Nisam ni rekao da Bog ne postoji , samo da neki argumenti iz Hriscanstva koji dolaze iz ugla da ljudi imaju licni odnos sa Bogom i njima se licno Isus javio i videli su ga i imaju odnos sa njim pada u vodu zato sto i pripadnici drugih vera imaju takva iskustva sa svojim Bogovima.
Скандалозно, знам.
Због чега извини, не разумем. Нити о каквом злу причаш.I???
Ni ''izvini'' da mu uputiš.
Ali će ti se vratiti.
Jer ima srpska narodna poslovica: ''Čini dobro ne kaj se, čini zlo nadaj se''.
Због чега извини, не разумем. Нити о каквом злу причаш.
Прочитао сам и пријавио ја, јер си у њему своја веровања уздигао изнад свих осталих које си тиме унизио (то је та искључивост коју поменух), а то је правилником строго забрањено. Тешко ли је да се односиш према вери као нпр. ја - да сваку држиш у истој равни без обзира на природу и порекло, третирајући их истим нивоом поштовања и уважавања којим очекујеш да и твоја буде третирана?
Нема потребе, нисам излапео.Da te podsetim.
Ни о каквом тону описивања се не ради, већ о крштењу правила форума. Упознај се с истима и биће ти јасно.Prijavio si čoveka, kolegu, sagovornika, i izazvao ukidanje njegovog posta, ZATO ŠTO...
je ton kojim je opisivao svoja verovanja tebi neprihvatljiv.
За сваку похвалу, али то није било по среди уопште.(Pritom, kaže on, nije nikog vređao.)
То није био разлог пријаве, иако јесте случај, због чега сам му упутио замерку. Ништа нас не кошта да се према свачијим веровањима односимо с истим поштовањем с каквим очекујемо да се други односе и према нашим веровањима. И понављам - не видим разлог за извињење у мојим речима нити о каквом злу причаш.I ZATO ŠTO se ne odnosi prema veri KAO TI!!!???
ljudi projektuju, nista oni nisu videlivideo Budu , znaci svaki vernik vidi svog Boga , kako objasniti ovo iz ugla vernika ?
daLjudi su spremni da svoje predstave projektuju