Kako Hriscani objasnjavaju pojave drugih Bogova?

RIA77

Poznat
Poruka
9.061

I bog ga nagradi.
Слажем се.
Mi nismo stvoreni da gospodarimo , po tvom verovanju samo su prvi ljudi za to stvoreni , nas danas moze sve da pobije najobicniji mikroorganizam a da ne pricam o necemu vecem.
Ако си ти депресиван то је у реду, али не вреди да нам то објашњаваш као неки општи став.
Као да разних зараза у протеклих 1000 година није било, па није ово прва зараза.

Glasnik.

Buduća legenda
Poruka
34.495
Evolucija je cinjenica ali ja ne razmisljam o njoj svaki dan a o Darvinu ne razmisljam uopste , zasto bi mi se bilo sta prividjalo ?
Mada bio sam u teskoj saobracajnoj nesreci gde sam imao osecaj da se vreme usporilo i nista nisam video , da su mi punili glavu Isusom verovatno bih video njega i to bi mi bio "dokaz" da je on bio tu uz mene.
Teorija nije cinjenica.
Ako ne razmusljas sta radis ovde non stop.
Savest neda mira.
Ostali evolucionisti ne rszmisljaju i nisu tu.

LazaB

Iskusan
Poruka
5.068
Teorija nije cinjenica.
Ako ne razmusljas sta radis ovde non stop.
Savest neda mira.
Ostali evolucionisti ne rszmisljaju i nisu tu.
Banuo sam nakon razgovora sa budistom koji kaze da je njegov otac video Budu u situaciji koja je bila opasna po zivot pa me je zanimalo kako Hriscani objasnjavaju to , nisam ni spomenuo evoluciju , evolucija se svakim danom dokazuje u laboratorijama i iskopinama , ne na internet forumima.

Glasnik.

Buduća legenda
Poruka
34.495
Banuo sam nakon razgovora sa budistom koji kaze da je njegov otac video Budu u situaciji koja je bila opasna po zivot pa me je zanimalo kako Hriscani objasnjavaju to , nisam ni spomenuo evoluciju , evolucija se svakim danom dokazuje u laboratorijama i iskopinama , ne na internet forumima.
Ti verujes da je dokazano nedokazano.
Evolucija je postala religija za koju treba vise vere negobza bilo koju religiji.

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
71.823
Evolucija je cinjenica ali ja ne razmisljam o njoj svaki dan a o Darvinu ne razmisljam uopste , zasto bi mi se bilo sta prividjalo ?
Mada bio sam u teskoj saobracajnoj nesreci gde sam imao osecaj da se vreme usporilo i nista nisam video , da su mi punili glavu Isusom verovatno bih video njega i to bi mi bio "dokaz" da je on bio tu uz mene.
Чиме су теби пунили главу?
Није човек машина па да му учиташ програме какве ти хоћеш. Понижавајуће
је за човека такве ствари причати. Свима су нам истим стварима главе пунили
па смо ето опет сви различити. Ако неко на неку идеју није пријемчив, можеш
му причати до сутра и он неће узети за озбиљно ништа од тога.

ИПХ ЗИЛОТ+

Ističe se
Poruka
2.283
Чиме су теби пунили главу?
САд могу и ја... чиме су је теби празнили? Пито човек, пусти га нек сам бира схватање о визијама...

Ти да си имали визију, умрла би од страха

Није човек машина па да му учиташ програме какве ти хоћеш. Понижавајуће
је за човека такве ствари причати.

На шта мислиш, на демоне који се помињу у Светом Писму?

Свима су нам истим стварима главе пунили
па смо ето опет сви различити.

Нису свима сејо, нама млађима и тврдоглавијима комуњаре нису успеле да убаце негирање духовног релативизацијама и обезличењем духовних бића

Ако неко на неку идеју није пријемчив, можеш
му причати до сутра и он неће узети за озбиљно ништа од тога.

Није то од пријемчивости, већ од наелектрисаности, мораш бити позитивнија за примање духовних струја, мани аумашење самоискључиво из реалности...

Jasna

Legenda
Moderator
Poruka
71.823
Ајд сад и ти у аутизам и то као модератор који треба да је отворен за форумску дискусију... или си можда увртела да си учитељ и власт а не умеривач на форуму
auuum..
meditira.gif

kako ti ono reče, da se vratiš u smirenje i priznaš neznanje, pa da pričamo..

ИПХ ЗИЛОТ+

Ističe se
Poruka
2.283
auuum.. Pogledajte prilog 1291833

kako ti ono reče, da se vratiš u smirenje i priznaš neznanje, pa da pričamo..
Смирење и незнање треба да су у истини, пред Свевидећим Богом, а не пред ограниченим људима да човекоугађаш и да им чешеш уши аминовањем за глупости...

Воли те онај ко ти говори истину, а не који ти ласка сујети и угађа у свему