- Poruka
- 1.159
kao na hrabre, kukavice, razočarane ?
Kako ?
Kako ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao na bolesne
zato sto su bolesnizašto ?
Na ljude koji više nisu znali kuda i kako.kao na hrabre, kukavice, razočarane ?
Kako ?
Same, usamljene, izdane, ispuštene, sebi samima prepuštene, odgurnute, skrajnute.kao na hrabre, kukavice, razočarane ?
Kako ?
Kukavičke p.i.č.k.i.c.ekao na hrabre, kukavice, razočarane ?
Kako ?
Nije lako umreti.Kukavičke p.i.č.k.i.c.e
Lako je batice umreti, ali je hrabrost živeti...
Same, usamljene, izdane, ispuštene, sebi samima prepuštene, odgurnute, skrajnute.
Čovek koji diže ruku na sebe je duboko ubeđen da nema dalje, da nema pomoći, da je opstanak nemoguć. Iskreno, fasciniraju me slučajevi samoubistava među decom i mislim da su oni na neki način izmanipulisani, a ne ovo gore što mislim o odraslima.
Snažan utisak na mene su ostavila samoubistva među decom i tinejdžerima u poslednje vreme i to pripisujem nekontrolisanom pristupu društvenim mrežama umnogome.
zašto jbt ?kao na bolesne
Celovita istina, ali čovek nije nesalomiv sam od sebe i po rođenju. Ima tananih duša koje očuvaju to svoje nevino, čisto, puno vere u svet i takvi žive do kraja. Svet je kvaran, činimo mnogo kvarnih stvari jedni drugima-ne kažem ti ili ja, ali svašta se dešava.Kukavičke p.i.č.k.i.c.e
Lako je batice umreti, ali je hrabrost živeti...
Ja sam hrišćanka, i po mom mišljenju ne postoji opravdanje, ali postoji molitva da se tim nesrećnicima slabost koju su sebi dopustili oprosti. Bogu ništa nije nemoguće!može li se ikako opravdati taj postupak nečim?
Ne znam ni ja. Svaki život je vredan. A da ga sam sebi oduzmeš,treba ti hrabrost za to....kao na hrabre, kukavice, razočarane ?
Kako ?
Ako si ti pobožan čovek ti ćeš se moliti i učiniti sve što je u tvojoj moći da ne učine tako nešto. Ljudi su skrenuli sa puta i treba im nekada pomoći. Ako Bog ne diže ruke od čoveka, zašto ti smatraš da to treba učiniti?Šta da im radim što su maloumni bezbožnici
Neka se rokaju, što se tiče mene, navijam da uspješno to obave, i da se dokrajče ako ne uspiju...
A da ga sam sebi oduzmeš,treba ti hrabrost za to....
Imaš pravo da raspolažeš svojim životom dok živiš-odlučuješ, meriš, sečeš, radiš kako misliš da treba. Onog trenutka kada više ne živiš, ti si svoj život izgubila i nemaš nikakva prava. Zato treba živeti dugo i smišljeno tj. koliko god možemo, koliko nam je dato, a smrt ostaviti nekome ili nečemu drugom.ima li svako prava da odlučuje o svom životu ?
kao na ljude koji nisu dobili adekvatnu psiholosku pomoc.
izuzetak pravim za obolele od teskih bolesti, za one zbog kojih bi trebalo ozakoniti eutanaziju.
ako bih bila lekar, a ti ispunjavao uslove predvidjene zakonom - da.da li bi me eutanazirala da to zahtevam od tebe ?
ako bih bila lekar, a ti ispunjavao uslove predvidjene zakonom - da.
ogranicila sam u kojim slucajevima bih smatrala da je eutanazija opravdana.
aj ogranici sebi lupetanjeako bih bila lekar, a ti ispunjavao uslove predvidjene zakonom - da.
ogranicila sam u kojim slucajevima bih smatrala da je eutanazija opravdana.
tim pre.a da je u pitanju neka tvoja ljubav sa kojm si vezana ?