KAKO DRZAVA RADI NA UNISTENJU SRBIJE I NJENOG NARODA !

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Poruka
44.084
"Kada sam video da deca moraju da pešače do škole 10 – 15 kilometara svakog dana, da žive bez vode i struje, često u jednoj sobi s roditeljima, odlučio sam da nekako pomognem", kaže on.

"Rekao sam sebi da moram nešto da uradim. Na nekoliko kilometara od civilizacije 21. veka imamo zaboravljene ljude koji su u 19. veku", kaže on.

Počeo je tako što je renovirao poštu u trošnoj zgradi u kojoj se nalazi i lokalna osnovna škola, a za poduhvat je uložio sopstveni novac. U isto vreme, od svoje plate, koja iznosi jedva 300 evra mesečno, donosio je čokolade i slatkiše deci u dalekim selima.

"Nema više prodavnica u selima, pa stanovnicima kupujem šta im treba", kaže ovaj mladi čovek.

Poslednja izmena od moderatora:
Pretpostavljam da mislis na to sto ovom dozvoljavaju da radi i gradi bez dozvole.

Treba ga skembati u aps da malo ohladi glavu i da Kursumlija prodise od njega.

Jedan od komentara na youtube-u je sve rekao u jednoj recenici ...

Генерал 3 hours ago

"Задивио свет али у Србистану никада неће добити више пажње од Екрема, Станије, Мими оро и компаније..."

"Kada sam video da deca moraju da pešače do škole 10 – 15 kilometara svakog dana, da žive bez vode i struje, često u jednoj sobi s roditeljima, odlučio sam da nekako pomognem", kaže on.

"Rekao sam sebi da moram nešto da uradim. Na nekoliko kilometara od civilizacije 21. veka imamo zaboravljene ljude koji su u 19. veku", kaže on.

Ovoga coveka treba staviti u Srpski parlament.... Kao stih probu. Da vidimo da li ce i nakon 5 godina raditi ovo sto sada radi, ili ce se (pr)odati poznatim trendovima. :think:

_nobody_

Ovoga coveka treba staviti u Srpski parlament.... Kao stih probu. Da vidimo da li ce i nakon 5 godina raditi ovo sto sada radi, ili ce se (pr)odati poznatim trendovima. :think:

_nobody_

Не треба овог човека ставити у Парламент - НЕГО МУ ДОДЕЛИТИ ОРДЕН СВЕТОГА САВЕ ПРВОГ РЕДА... а онима који су природом
свога посла за који примају плату ЗАДУЖЕНИ за ово место - ЊИМА ТРЕБА ОКРЕНУТИ УШИ НАОПАКО И ДАТИ ИМ НОГУ У Д*ПЕ И ШУТ
КАРТУ СА ВЛАСТИ...........

Не треба овог човека ставити у Парламент - НЕГО МУ ДОДЕЛИТИ ОРДЕН СВЕТОГА САВЕ ПРВОГ РЕДА... а онима који су природом
свога посла за који примају плату ЗАДУЖЕНИ за ово место - ЊИМА ТРЕБА ОКРЕНУТИ УШИ НАОПАКО И ДАТИ ИМ НОГУ У Д*ПЕ И ШУТ

Треба га затворити и упутити на посматрање,
про и постсербиа су изгласале либерални капитализам, брезалтернативно и по сваку цијену.

Pa nije orden Svetog Save X reda ni Mastercard/Visa ni cash pa da napunit rezervoar, frizider ili kupi nesto u prodavnici za klince i sirotinju kojoj pomaze.

On ne moze dobiti ono sta mu treba od tih majmuna koji su zajahali drzavu.

Ja bre, daj da mu damo orden. A orden ce, svakog dana u ponoc, da se pretvori u jednu skolu i ambulantu koju ce moci da postavi u svakom selu. Ebote orden. Dobro, da nisi pomenuo jos i da mu se koja zahvalnica urami.

Izmislio? :eek:

Pa svi znamo ko radi na nasem unistenju.

Jer smo lepi.

Sta ces.

- - - - - - - - - -

Inace mislim da nam kemtrejlosm narusavaju lepotu, jer svaki put kad izadjem na ulicu, ja od cuvene srpske lepote ne videh nista. :think:

Svi ti ruzni koje vidis, bubuljicavi su, debeli, dlakavi, grbavi, zato sto jedu snikers, pomfrit iz Meka i piju koka kolu.

Izmislio? :eek:

Pa svi znamo ko radi na nasem unistenju.

Jer smo lepi.

Sta ces.

- - - - - - - - - -

Inace mislim da nam kemtrejlosm narusavaju lepotu, jer svaki put kad izadjem na ulicu, ja od cuvene srpske lepote ne videh nista. :think:

Noću nam kradu gene i ugrađuju ih u svoja uvenula i izmoždena tela, kako bi bar malo vrnuli turgor i životnu energiju ai besmisao svog života učinili podnošljvijim.

Svi ti ruzni koje vidis, bubuljicavi su, debeli, dlakavi, grbavi, zato sto jedu snikers, pomfrit iz Meka i piju koka kolu.

Cenis da su oni za ulazak u satanisticku EU i GMO?

- - - - - - - - - -

Noću nam kradu gene i ugrađuju ih u svoja uvenula i izmoždena tela, kako bi bar malo vrnuli turgor i životnu energiju i besmisao svog života učinili podnošljvijim.

To objasnjava zasto nas lepih i priplodnih svake godine 50 000 manje a pederskih starackih nacija 500 000 vise :eek:

Puce Amerika, evo zaduzili se, crnci i latinosi ih yebu, po Francuskoj arabi vuku katolike u kavezima i spaljuju ih na lomaci, Nemacka se urusava ekonomski, unisti ih firerka, Englezi vec otpisani odavno, pa u Londonu nema nijednog pegavog ridjeg djavola da vidis, samo crnci i kinezi. Inace svih njih 500 000 vise svake godine zbog tih araba, a imaju pare jer pljackaju bogate zemlje istocne Evrope, ali ustvari to sve suplje iznutra.

Svi propadose drugari, ali ujarmili i nas, Rusija bi da nas spase ali ne moze, ne daju izdajnici na vlasti da se isupamo iz EUnijatskog kruga smrti i pakla, ruski bilioni cekaju na granici samo da se okrenemo od zlEU.

Puce Amerika, evo zaduzili se, crnci i latinosi ih yebu, po Francuskoj arabi vuku katolike u kavezima i spaljuju ih na lomaci, Nemacka se urusava ekonomski, unisti ih firerka, Englezi vec otpisani odavno, pa u Londonu nema nijednog pegavog ridjeg djavola da vidis, samo crnci i kinezi. Inace svih njih 500 000 vise svake godine zbog tih araba, a imaju pare jer pljackaju bogate zemlje istocne Evrope, ali ustvari to sve suplje iznutra.

Svi propadose drugari, ali ujarmili i nas, Rusija bi da nas spase ali ne moze, ne daju izdajnici na vlasti da se isupamo iz EUnijatskog kruga smrti i pakla, ruski bilioni cekaju na granici samo da se okrenemo od zlEU.

Закључак: мује ће једини живети на планети за неких 200 - 300 година. У ствари можда не на целој планети ал на западу сигурно.
Руси ће преживети јер не могу да их опколе по генијалном плану који је смишљен негде ко зна где, а и кинези јер их има као ових нових наранџастих бубамара што убијају наше добре старе црвене бубамаре.

Ja mislim da bi tim selima trebalo poslati tange i kokosje bensedine, kao sto su onomad poslali u ono Trgoviste ili Surdulicu ili neku drugu pripizdinu u kojoj su bile poplave.

- - - - - - - - - -

I humantirana utakmica u Beogradu, izmedju Zeleznika i FK Bezanijska Kosa, kao onomad kad se srusilo Kraljevo u zemljotresu.

Ili bese Kragujevac, ili Krusevac?

Ne znam drugari, ne idu mi dobro ti gradovi koji nemaju EjcEnEm.

Back