Kako doznati podatke o N.N. licu zbog kog je patrola skočila za 9 minuta?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
82.567
Kasam otišo u stanicu da ih pohvalim za olimpijski rekord iako za lopove i premlaćene žene ne dodju ni posle 2 sata rekli su da pripazim na opštenje u službenom objektu.

Tasam im objasnio da službu vrše popovi a da to nije crkva a da svom Pičkonji koji se pravio važan pred ženom pozvo kolege pa pobego poruče da moje radno mesto neće niko (jedino su grdje drvoseče i rudari) a da na njegovo svaka politička stranka ima 5 kandidata pa da potraži lekarsku pomoć obzirom zašta ih cimao a oni jbg oblačili se usput samo da stignu.

Kad utvrdim ko je taj NN (Nesrećnik Nedohebani) pozivam adekvatnu redakciju.
Ako ga SNS uposlio zovem Tatalovićku a ako je žuti smrda zovem Vučićevića.

Zamislite "postupili po anonimnoj prijavi" a od februara svi brojevi registrovani na vlasnike? I još ja bezobrazan???

Dakle prvo da podignem zapisnik i onda kuda sa njim?
Mislim znam da je ovo Srbija i da mogu od zapisnika da napravim fišek pa da ga turim gde sunce ne sija....
Ali pošto je forum postao jako dosadan oću da se zahebavam sa vršiocima svega samo ne zakona.

Poslednja izmena:
Namerno pišem neozbiljno ozbiljnom incidentu nekog inspektorčića betmena koji rešava gradske probleme nepozvan uprkos velikoj vrućini.
Treba mu lekarska pomoć.
Mlad a već mu otkazala centrala.
Odgovorni gradjani moraju da ukažu na neodgovorne da nebi pravili nesreću po narodu.
Stranka nije važna.
Sem oko zaposlenja.

Poslednja izmena:
I meni su dolazili komunalci čim imam više od dve devojke u stanu, anonimna komšijska ljubomor dojava. To je u srbiji prirodna pojava. Valjda su mislili da me prekinu u trenutku dok vadim i prskam :kafa:
Ovo je drkavi inspektorčić jer su burno reagovali u panduraciji
Hteo da bude muško pred ženom od koje ne sme da pisne
Pa nije sačeko patrolu da im izdiktira šta da misle.

Obratiš se unutrašnjoj kontroli MUP- ozbiljni momci, uglavnom ili nadležnom tužilaštvu.
Tarifu ću ti dostaviti kasnije :lol:
Zamisli ti cara iz lokalne panduracije:
- "ako imate primedbe na naš rad možete dostaviti žalbu"
(ja se kao napravim naivan)
- Gde dostavljam žalbu?
- OVDE

:rotf:

Jes mečki na rupu
Prvostepenoj komisiji baki pa ministru
Nego prvo ide ta UK
Znam da su ozbiljni i da šalju primerak na sve strane i da obavljaju lični razgovor.

Svejedno, meni trebaju podaci zbog tužbe zbog omalovažavanja, pretnji, izazivanja šireg incidenta, zastrašivanja

Može mi se nafafa
Terala ga žena da idu kući nije sačekao kolege

Zamisli ti cara iz lokalne panduracije:
- "ako imate primedbe na naš rad možete dostaviti žalbu"
(ja se kao napravim naivan)
- Gde dostavljam žalbu?
- OVDE

:rotf:

Jes mečki na rupu
Prvostepenoj komisiji baki pa ministru
Nego prvo ide ta UK
Znam da su ozbiljni i da šalju primerak na sve strane i da obavljaju lični razgovor.

Svejedno, meni trebaju podaci zbog tužbe zbog omalovažavanja, pretnji, izazivanja šireg incidenta, zastrašivanja

Može mi se nafafa
Terala ga žena da idu kući nije sačekao kolege
Ne. Postoji Unutrašnja kontrola pri MUP-u; zaista ozbiljni momci.
Ili obratiš se tužilaštvu; moraju ti odgovoriti, obavštavati.

Ja nemam šta da izgubim

Ranije su bili u "Dvadesetdevetom" (odmilošte)
Čim pokupim zapisnik idemo dalje.

Jel taj zapisnik daju na usmeni zahtev ili.mora pisana forma ovo ono?
Obično se ode po zapisnik, ali možeš i otkucati zahtev u dva primerka, jedan za njih, jedan za tebe, da imaš dokaz da si tražio; onda i reaguju.
Ili se obratiš trećem osnovnom tužilaštvu, ako sam razumeo sve se desilo na NBgd.

Obično se ode po zapisnik, ali možeš i otkucati zahtev u dva primerka, jedan za njih, jedan za tebe, da imaš dokaz da si tražio; onda i reaguju.
Ili se obratiš trećem osnovnom tužilaštvu, ako sam razumeo sve se desilo na NBgd.
Na NBGD je Unutrašnja Kontrola MUP-a
A desilo se ko da je Emir Kusturica terao šegu sa mnom

Sve u svemu - LAŽNI POZIV tj optužba.
Iako je patrola bila korektna malo su se napravili Toše sa snimkom te identifikacijom kao i vadjenjem da postupaju po NN pozivu (svi mobilni brojevi su registrovani od februara)
Naoružaj se strpljenjem. Nije sve baš toliko crno ni u muriji i tužilaštvu. Srećno.

Back