Dirk
Primećen član
- Poruka
- 848
kad ima ljubavi sve moze da se oprosti...jbt pa ljudi smo, greshimo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Petar_Pan:Slazem se sa tobom... to se ne prasta....
Inace nemam pojma sta cu ja na ovoj temi...
Nek vara koja hoce... sa mnom....![]()
![]()
sinnke:Ta, koja bi s tobom nekog prevarila, ne bi vise pomislila na sex do kraja zivota.![]()
Da pomislila bi da je zgazio... kamion...sinnke:Ta, koja bi s tobom nekog prevarila, ne bi vise pomislila na sex do kraja zivota.![]()
Petar_Pan:Da pomislila bi da je zgazio... kamion...Da kad bi tebe prevarila sa mnom ne bi joj vise pao sex na pamet u zivotu... sa tobom... hehe... :razz:
A ionako te verovatno svaka tvoja devojka varala na tone pa nije ni bitno da se ja mesam uopste...![]()
mare34:mene boli uvo da li me neka riba vara, ja uvek stavim devojci do znanja da nismo u ozbiljnoj vezi i da i ona i ja mozema da imamo nesto sa strane, za mene je prevara samo u braku, a pre braka ljudi treba da se izive i da menjaju partnere
Haha koji magarac... em ga varale... em ih jos ih primao nazad...sinnke:Tebi je kamion sigurno udario u kavez u kojem zivis pa imas blagi stih.Mene su sve varale ali mi se i vratile a to govori o kvalitetu mog poslovanja s njima.
Zna se koja je najjaca firma.
Krelcu zenu nikad ne mozes uloviti u prevari a i nisi gazda njene pice a i nisam nikad bio sebican.
Konji to teze shvataju ali koji pasu kvalitetniju travu dodje im do mozga nekad.