Da li je strast opravdanje za prevaru?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
32.667
Čitam neki članak o filmovima o preljubama kao najdubljem izrazu strasti. Preljuba na filmu je često prikazana kao jedan od najsnažnijih ali i najkontraverznijih motiva ljudske strasti. Na ekranu to nije samo moralno pitanje već i ispitivanje komleksnosti ljudske psihe. Često su takvi filmovi fascinantni publici pa se pitam iz kojih razloga. Skrivene želje da budu na mestu glumaca ili na mestu sudije?

Koliko vas je bilo u iskušenju da prevari partnera? Ja jesam, prevarila nisam, ali bilo je ložnjave samo tako.

Naravno da su tome prethodile neke trenutne slabosti u vezi, ali svejedno
Pa verujem da su svi. Pojavi ti se bivši, neprežaljena ljubav? Pojavi ti se dečko iz srednje škole, izgleda nikad bolje, razveden...odete na kafu, krenu iskre

Koliko vas je bilo u iskušenju da prevari partnera? Ja jesam, prevarila nisam, ali bilo je ložnjave samo tako.

Prevara je cesto bazirana na psihickom nivou, telesni dolazi nakon toga. U principu ako si sposoban da se igras sa necijom glavom, mozes svasta napraviti na ovom polju, zene su tu itekako u prednosti, mada i muskarci sa ok ili dobrim izgledom mogu biti okidac mnogim zauzetim ako je on sposoban da je dovede do toga, kazem opet psihicki deo je ovde najbitniji u takvim situacijama, telesni dolazi na kraju.

Kako je uopste doslo do toga, ako smem da pitam? Po meni, ako dodje do toga kako kazes "loznjave", znaci da si stvar vec pustila da se ozbiljno rasplamsa i priblizi, ili gresim? Licno, nikada nisam sebe doveo u takvu situaciju, ili mozda ta situacija nije bila dovedena do mene. Zato te pitam, onako edukativnog karaktera :D

Kako je uopste doslo do toga, ako smem da pitam? Po meni, ako dodje do toga kako kazes "loznjave", znaci da si stvar vec pustila da se ozbiljno rasplamsa i priblizi, ili gresim? Licno, nikada nisam sebe doveo u takvu situaciju, ili mozda ta situacija nije bila dovedena do mene. Zato te pitam, onako edukativnog karaktera :D
U principu, kako zracis tako i privlacis, ljudi koji ne razmisljaju o tome redje se nalaze u takvim situacijama, e sada opet se moze desiti da ti neko upali mozak da pocnes razmisljati o tome, sve cesce i cesce. Zivot i forum su jako razliciti, uvek je bilo i varanja i svaleracije u realnom zivotu, to nije nikakva tajna ili bauk, jednostavno ljudi malo ili nikako pricaju o tome jer znaju da ce biti oznaceni.

U principu, kako zracis tako i privlacis, ljudi koji ne razmisljaju o tome redje se nalaze u takvim situacijama, e sada opet se moze desiti da ti neko upali mozak da pocnes razmisljati o tome, sve cesce i cesce. Zivot i forum su jako razliciti, uvek je bilo i varanja i svaleracije u realnom zivotu, to nije nikakva tajna ili bauk, jednostavno ljudi malo ili nikako pricaju o tome jer znaju da ce biti oznaceni.
Ne, daleko od toga da mislim da sudim ili bilo sta, ali stvarno sam onako iskreno zainteresovan kako dodje do toga. Bez preterivanja, nikada nisam dosao u situaciju da mi se namesti neka situacija tako da krene loznjava. Nisam slep, oci imam, vidim da li neko izgleda dobro ili ne, ali nikada bas nikada nisam bio u takvoj situaciji. I kako moze da se upali mozak da razmisljas cesce i cesce? Znas sta mi deluje jedino logicno, ako je recimo veza ili brak u totalnom rasulu, ono bas vam ne ide na raznim poljima zbog ovog ili onog, i onda krenu neke ideje, ne znam

Naravno da je do mene bilo - problemi u vezi koje nisam adresirala sa kim sam trebala već sam dopustila da mi se druga osoba emotivno približi.

Back