boris0230
Aktivan član
- Poruka
- 1.583
Nemoj se opterecivati mastima. Takve masti su OK jer poticu iz prirodnih proizvoda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta mislite o ovome,cula sam za neku dijetu,pa bih volela da mi akzete koliko je efikasna...Drzi se dve nedelje,sve normalno jedes,stim sto pijesrvi dan jedan iscedjen limun u litar i po vode,drugi-2 limuna,3-3...............7-7 limuna u litar i po vode...i tako dve nedelje,pa dve ne,pa dve da...???
Ana bas si lupila..keva nije smrsala ni trenigom ni dijetom..vec je prestala jesti..ako ne izbacis sve lose sto jedes ceo zivot..posle odredjenih dijeta se vratis na istu hranu i kilogrami se vrate..e vala moja drugarica kaze da je njena keva smrsala.a ja ostajem pri tome da vezbe i zdrava ishrina treba da se uvedu tek kad smrsas do zeljene tezine
oprosti nisam znala z\da znas kako joj je smrsala keva...sve zavisi od organzima...
Nikad nisam cula iskreno da ima neko zdrav ko se zdravo hrani,sve neki bolesnici
Ja se uopste ne zezam..stvarno ne pamtim kad sam bio bolestan..i trenirao i radio..zima-leto..uglavnom su ljudi kilavi..ima oko mene dosta primera..svako je prica za sebe..sve ukupno..jako su lose..zna se sta je za jacanje imuniteta..nije do toga.Nisi u pravu. Ja nepijem, nepušim, kafu nepijem, jako vodim računa o ishrani, ali uvek me uhvati neki grip, kašalj, groznica, ili grlo (angina ) i to iz jednog razloga. Puno radim, a onda dodjem kući odmorim, po teretana, pa na trčanje, kako je krenulo lepo vreme. Redovno pijem zeleni čaj, jednom ili dva puta nedeljno, limunadu isto.
To je zbog pada imuniteta, jer kada dosta vezbas,opada imuni sistem tela.
To je to..decko trenira basket..trci..ali je non stop nesto smrcav..bar jednom u mesec dana zaglavi sa temperaturom..nesto fali sto se mora godinama ispipavati..ako si svestan da je hrana lek..na konju si..boris je 100% u pravu.ili jednostavno ne znash da se "chuvash"...
prehladu je normalno da dobijesh... ( i meni se deshava ali uglavnom zbog mog nemara ) ali trebalo bi da je bolje podnosish i da brzhe prodje nego kod "neradnika", ali ako te hvataju virusi i razboljevash se, onda tu neshto nije u redu...![]()