- Poruka
- 4.188
nemoj zdrati
samo trcati
samo trcati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne valja ti da po ceo dan ne jedesh nishta, mozhda ne trpi toliko tvoje telo ali trpi mozak... ne znam koliko ti je to pametno?
i tad treba otići, veruj mi. Posle zagrevanja, nećeš osećati umor.
Dobro radiš. Ne više od sat vremena. Pogotovo muškarci, jel telo luči samo sat vremena, najviše, testosteron, posle toga nema efekta vežbati. Jedino ako veštačkim putem ne unosiš ili podstičeš dodatna lučenja. Ali za vitku liniju, aerobne vežbe su zakon i ništa ih nemože zameniti.
nisam dobro razumeo, hocesh reci da je sve shto istrenirash posle tih sat vremena uzaludno?![]()
A koje su?
Ja sam za tri dana pojela samo jednu kesicu grisina sa kikirikijem i smrsala sam 4kg...al sam povecala br cigara(ne svojom voljom-od nervoze),i pila tecnsoti pa rezbijala
Dobro je što si ostala živa
Još koji dan, pa ćeš nam pisati iz bolnice, ako tako nastaviš
Da, uzalud, može da ima kontra efekat
Zato treba raditi, sa manjim pauzama, 45sek, i trenig netraje duže od 40 min.
Ali je naporan. Često se dešava da nemožeš da dođeš do daha.
Svi profesionalni vežbači nemaju dugačak trening, ali to je drugo....
Zato 30-40 min teretana i 15-20 aerobne vežbe, bajs, trčanje...
Ja tako radim i veruj mi.
jesu, ni jedna teretana, nemoze da odradi, kao aerobne vezbe. Zasto profesionalni bodibilderi, nerucunaj ove nase pilicare, pred takmicennja 8 nedelja rade aerobne vezbe, sve.
opet ne kapiram? ja se profesionalno bavim sportom i treninzi mi traju i po 3 sata... naravno bar 45 minuta ide na razgibavanje...
decko je povezao sve sportove sa bodi bildingom pa ti to zato pise, zar ne vidis iz pisajna da je to procitao na nekom bodi bilding forumu.
opet ne kapiram? ja se profesionalno bavim sportom i treninzi mi traju i po 3 sata... naravno bar 45 minuta ide na razgibavanje...
decko je povezao sve sportove sa bodi bildingom pa ti to zato pise, zar ne vidis iz pisajna da je to procitao na nekom bodi bilding forumu.
Dobro je što si ostala živa
Još koji dan, pa ćeš nam pisati iz bolnice, ako tako nastaviš