Kako doći do savršene linije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i tad treba otići, veruj mi. Posle zagrevanja, nećeš osećati umor.
Dobro radiš. Ne više od sat vremena. Pogotovo muškarci, jel telo luči samo sat vremena, najviše, testosteron, posle toga nema efekta vežbati. Jedino ako veštačkim putem ne unosiš ili podstičeš dodatna lučenja. Ali za vitku liniju, aerobne vežbe su zakon i ništa ih nemože zameniti.

i tad treba otići, veruj mi. Posle zagrevanja, nećeš osećati umor.
Dobro radiš. Ne više od sat vremena. Pogotovo muškarci, jel telo luči samo sat vremena, najviše, testosteron, posle toga nema efekta vežbati. Jedino ako veštačkim putem ne unosiš ili podstičeš dodatna lučenja. Ali za vitku liniju, aerobne vežbe su zakon i ništa ih nemože zameniti.

nisam dobro razumeo, hocesh reci da je sve shto istrenirash posle tih sat vremena uzaludno?:confused:

nisam dobro razumeo, hocesh reci da je sve shto istrenirash posle tih sat vremena uzaludno?:confused:

Da, uzalud, može da ima kontra efekat:(
Zato treba raditi, sa manjim pauzama, 45sek, i trenig netraje duže od 40 min.
Ali je naporan. Često se dešava da nemožeš da dođeš do daha.
Svi profesionalni vežbači nemaju dugačak trening, ali to je drugo....
Zato 30-40 min teretana i 15-20 aerobne vežbe, bajs, trčanje...
Ja tako radim i veruj mi.

Prvo regulisana ishrana.
80% unete hrane čine proteini, što u mesu, što u prahu.
15% ugljeni hidarti i
5% masti
Zato oni rade kasnije vežbe sa malim težinam, jel unose manje ugljenih hidrata i nemaju dosta snage, greška je puno ponavljana+mala težina=definicija, Ima i tu istine ali ne u toj meri.
Sve što povećava utrošak ugljenih hidrata.
Trčanje 20-30min.
Vožnja bajsa 40min.
Ali posle teretane ili ujutru.

Da, uzalud, može da ima kontra efekat:(
Zato treba raditi, sa manjim pauzama, 45sek, i trenig netraje duže od 40 min.
Ali je naporan. Često se dešava da nemožeš da dođeš do daha.
Svi profesionalni vežbači nemaju dugačak trening, ali to je drugo....
Zato 30-40 min teretana i 15-20 aerobne vežbe, bajs, trčanje...
Ja tako radim i veruj mi.

opet ne kapiram? ja se profesionalno bavim sportom i treninzi mi traju i po 3 sata... naravno bar 45 minuta ide na razgibavanje...

decko je povezao sve sportove sa bodi bildingom pa ti to zato pise, zar ne vidis iz pisajna da je to procitao na nekom bodi bilding forumu.

Treniro sam sedam godina kik box u pinkiju do 2000god.
Od tada smo teretana. Zbog posla nemogu.
Puno vežbam. Sada kada je krenulo lepo vreme i trčanje 4 do 5 puta nedeljeno.
Zato znam.
Neki sajt. Pročitao sam brdo knjiga i časopisa, razgovaro sa ogromnim brojem ljudi koji profesionalno vežbaju, takmiče.
Najbolje za skidanje masnih naslaga je TRČANJE, koliko god ga izbegavali, pa vožnja bajsa, plivanje malo.

opet ne kapiram? ja se profesionalno bavim sportom i treninzi mi traju i po 3 sata... naravno bar 45 minuta ide na razgibavanje...

Ja sam ti naveo i kako je radim.
To u vezi testosterona, je tačno i tu nema filozofije.
Kupi časopis, i videćeš da svaki profesionalni bilder, neradi duži trening. A još unose preko igle. Nema potrebe. Tri sata. Zašto?
Ako nisi znao najmanje se kalorija potroši vežbajući u teretani. To je činjenica.
Računam rad sa tegovima, ne bajs, traku, steper, Aerobne nemogu da ti opišem malo je teže, ali i kardio su extra isti rezultat

Citati casopise i slijepo vjerovati svemu sto pise je apsurdno!
Ni oni sami nemaju pojma sta pisu, i kakve savjete daju!

Ni jedan organizam nije isti.............oslusnes svoje tijelo, ti najbolje znas sta tebi prija!

Izbacis pljeskavice i cokolade........pocnes da se necim bavis!
Trcanje savrseno sagorijeva masne naslage, ali ako samo to radis tijelo ce ti biti i dalje kao pihtija.....ja nisam upoznala zategnutu osobu koja se bavi samo trcanjem!
Ali trcanje nikada ne bih savjetovala nekom ko ima suvise kilograma koje treba da skine.........unistice zglobove.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back