kako do prijatnog analnog seksa

mnogo to želim, i pokušavala sam ali je bolno...[/B]
iyon mi je dao neke savete, ali mi sad pade na pamet da postavim temu...

jer stvarno nemam pojma kako...
a da me ne boli...

i zanima me osećaj koji imate, žene,

i vi muškarci, je l vam stvarno taj seks toliko fenomenalan zbog drugačijeg osećaja ili
samo zato jer je manje dostupno?

i baš bi bilo ok da nema gluposti, jer ja mrtva ozbiljna postavljam temu...

i baš mi treba savet...

pozdrav svima koji ove poslednje dve rečenice ispoštuju :lol:

a i onim drugim, neozbiljnim, šta ću svi ste moji forumaši... :wink:

Dovoljno bolno da trazis savete na forumu.....
:think:.... ili si mazohista....ili ti to decko mnogo zeli...
U prvoj situaciji, nek ti je sa srecom :neutral:
U drugoj... reci decku da nadje decka :)

e da..kako do prijatnog analnog sexa.. priprema: taj dan ne jedesh nishta, ako treba ni prethodni...u toku tushranja odvrnesh tush, stavish u guzu i napunish se vodom, stisnesh guzu, trpish koliko mozzesh i izvrshish jelte to shto morash, posle ponovish opet, sve dok unutrashnjost ne bude totalno chista, dok ne vidish da iz tebe izlazi samo voda. jedno lepa chistka.. kad dodje do intimizacija sa dragim, ti mu kao shapnesh ;;ja bih u goozooo..a on jao stavrno?:mrgreen: i ti iz tashne izvadish najmirishljaviju kremu za ruke koja postoji, zamirisace cela soba i lepo lagano natopish goozoo i napalish se kao mladi vepar i uzzivash

Kako do prijatnog analnog? :D

Lepo nadjesh dechka sa kojim odluchish da dozziwish prwo sexualno iskustwo, on te ubedi da je najbolje/najsigurnije/najbezbednije da pochnete sa analnim... I dok se ti oswestish, skapirash da on zaprawo samo VOLI analni, i zamenish ga za nekog koji woli i vaginalni - wetj imas punih 17 god a shest meseci analnog stazza, i mozzesh da primish dwa crnca u goozoo bez lubrikanta... a josh si newina :mrgreen:

Ili pratish uputstwa sa prethodnih strana :)

P.S. Klistiranje uwek uraidish na nachin koji je Happiness opisala, ali pre tushiranja, posle se lepo istushirash i na kraju se opet naguzish - za swaki sluchaj, da zaostala woditza istzuri... Inache, mozze se desiti da u odredjenom trenutku imate utisak kako jato pataka shljapka po blatu pored was, dok te partner analizira... ;)

Poslednja izmena:
e da..kako do prijatnog analnog sexa.. priprema: taj dan ne jedesh nishta, ako treba ni prethodni...u toku tushranja odvrnesh tush, stavish u guzu i napunish se vodom, stisnesh guzu, trpish koliko mozzesh i izvrshish jelte to shto morash, posle ponovish opet, sve dok unutrashnjost ne bude totalno chista, dok ne vidish da iz tebe izlazi samo voda. jedno lepa chistka.. kad dodje do intimizacija sa dragim, ti mu kao shapnesh ;;ja bih u goozooo..a on jao stavrno?:mrgreen: i ti iz tashne izvadish najmirishljaviju kremu za ruke koja postoji, zamirisace cela soba i lepo lagano natopish goozoo i napalish se kao mladi vepar i uzzivash

bravo luutkooo!!! :ok:

Imam ja jedno pitanje, ali stvarno bih tražio dobar odgovor.

Ja sam to jednom samo probao, ali ta devojka nije imala mnogo pameti i još je komandovala njene zahteve, pa do pune penetracije nije ni došlo. Samo je glavić ušao i potom sam to izvadio napolje.

Sada sa ovom devojkom (jako sam ozbiljan sa njom) nemam to. Ona je pre mene to jednom radila i imala loše iskustvo. To mi je rekla. Ja sam ubeđen da bih znao da joj to uradim tako da joj se dopadne, ili bar da to ne omrzne, ali ona to više nikako ne želi. Mislim da bi me ostavila ako bih je pokušao navesti da to ponovo pokuša. Ali, ja to jako želim i to baš samo sa njom. Ona sada navodi i verske razloge, da to nije za to. Vadi se i na tu priču, ali kako da je privolim na makar jednu sesiju, to bih voleo znati.

Jako je čvrsta u izjavi i mislim da neće nikada popustiti. Mene pre svega jede to što je ona to radila, a sada neće sa mnom. Hteo bih to da uradim sa njom, makar da joj kažem: "hajmo to makar jednom pre braka". Baš bih to sa njom jako voleo, a mislim da bih znao kako da to lepo uradim. Ne smem ovo da pričam pred njom dokle god ne otkrijem pravi način za početak jednog takvog razgovora.

Ima tu i drugi problem. Moj polni organ je relativno veliki za nju. Nemam tako često sa njom neku dublju penetraciju u vaginalnom seksu, ali ne preterujem. Mislim da bih umeo da pazim pri analnom seksu i mislim da bih bio dovoljno dobar i pažljiv prema njoj.

Problem je eto, taj... Pokušao sam par puta reći nešto lepo i korisno o tom vidu seksa, namerno ne ističući bol, ali ona je kao tvrd kamen. Kako da dođem do toga kod devojke koja je to radila i nije joj se dopalo, a ja baš verujem da bi joj sa mnom bilo baš ok.

citat:

A tebe najvise boli sto je radila sa nekim pre, a sa tobom nece.
Pa nece kad imas veliki i kad je jasno da to ne bi islo
Eto...ne valja imati mali, ne valja imati veliki, ne valja nista

Ma ne bi to bio problem, nego što ja to želim sa njom. Baš želim sa njom i baš želim da oboje uživamo. Mene više interesuje pomoć oko toga kako je privoleti da ponovo počne razmišljati o tome i da makar probamo. Bar da znam da li bi moglo sa mnom.

Back