Kako do njegovog srca?

Pomozite mi oko jedne situacije... Ja sam inace jako hladna i emocionalni invalid, ali se desilo da sam se zaljubila na prvi pogled neverovatno! Kada sam ponovo videla tog decka, utisak je bio jos bolji. On je sve sto ja zelim i ocekujem od muskarca. Ali, postoji jedan problem. On ima devojku vec 4 godine. Znam da mu se svidjam, ali ne zelim da mu budem druga, a ne mogu sebi da dopustim da ga pustim da ode, jer mi se ovako nesto nikad nije desilo. Help me! :dash:

Бори се, шта да ти кажем...
Другачије ти неће успети.
Али, чак и ако се будеш борила, не значи да ћеш да успеш...

Ubij kučku i zakopaj u nekoj šumi ili je baci u močvaru. Prikirij sve tragove, pazi da ne ostavljaš otiske prstiju, dlake i sl. pre toga se detaljno informiši o njenom kretanju, jer svi smo mi stvorenja navike i lako nas je pratiti. Iznendadi je, i pucaj u leđa dok ne isprazniš pištolj.

A jel taj pas sa slike, da prostiš, kučka ili kučak !? :sad2:

A ti, Kežmane, nastavi da treniraš, pa možda i dobiješ šansu ...

Slazem se sa tobom, to bi bio pakao. Ili samo moj ili nikako :D

Neke cure se upuštaju u odnose po cenu svog ponosa i dostojanstva, samo da budu s onim kojeg žele.

Svaka od nas padne u to iskušenje, ali ovaj moj je na primer meni toliko sumnjiv s insistiranjem na tome da budemo tajna, da tu sigurno ima nešto od čega treba glavom bez obzira da pobegnem.

I momci i devojke zaslužuju da imaju nekog kome će biti prvi, a to prvo će biti ujedno i jedino mesto. :)

Pomozite mi oko jedne situacije... Ja sam inace jako hladna i emocionalni invalid, ali se desilo da sam se zaljubila na prvi pogled neverovatno! Kada sam ponovo videla tog decka, utisak je bio jos bolji. On je sve sto ja zelim i ocekujem od muskarca. Ali, postoji jedan problem. On ima devojku vec 4 godine. Znam da mu se svidjam, ali ne zelim da mu budem druga, a ne mogu sebi da dopustim da ga pustim da ode, jer mi se ovako nesto nikad nije desilo. Help me! :dash:

ova riba je car intelegencije ovovasionske kad je na prvi pogled ne samo uspela da se zaljubi iako je emocionalni invalid već je tim istim jednim pogledom procenila da je taj neko sve što ona želi od muškarca!

o budi mi robinja o devojko sa rendgenskim pogledom i babavangovskom prekognicijom :lol:

Neke cure se upuštaju u odnose po cenu svog ponosa i dostojanstva, samo da budu s onim kojeg žele.

Svaka od nas padne u to iskušenje, ali ovaj moj je na primer meni toliko sumnjiv s insistiranjem na tome da budemo tajna, da tu sigurno ima nešto od čega treba glavom bez obzira da pobegnem.

I momci i devojke zaslužuju da imaju nekog kome će biti prvi, a to prvo će biti ujedno i jedino mesto. :)

ovo sve govori, cim zeli u tajnosti vezu znaci da debelo nesto krije:think:

Mozda je on dobronamjeran , pa hoce da te zastiti od svoje zene ?

Kad neko ima djevojku 4 godine, piši propalo, vrijeme je za zamjenu. Šta ima da hoda sa njom 4 godine? Ako su se našli, ima u roku odmah da se vjenčaju i oforme porodicu.

I neka ti ne bude teško biti druga za početak.... Bolje i to nego da startuješ sa šestog ili sedmog mjesta.

Back