Kako do NET-a

DJ_MaRe:
ja 00-24... sada kada imam kabl.. pre je bilo oko 5-6 sati dnevno... 8)
ooooo :shock: da li je moguce?... bas mi je drago... ;)
znaci, uspesna akcija bandita je okoncana... 8) tako treba :pPp

uf, ja sam ranije bila na kablu 8) 8) 8) imala sam svojim 5 minuta... :roll: bolje reci dana ili nedelja s obzirom na to koliko sam visila na netu :oops:
sada sam na dial~up~u i nema me nigde :roll:
samo se kacim na trenutke... i to razvlacim... :roll:
sta god...

Jel moze neko da mi objasni shta tachno znachi da si na dial-up?? Jel to ono kad imash modem, pa zove i smara?? I shta znachi kad "imash kabl"?
Na netu prvodim oko 1-2 sata dnevno, zavisi od potreba 8) , a pre nisam odlazila ni po nedelju dana. Otkad sam na forumu, dolazim redovno ako imam vremena. :D

Tinar:
Jel moze neko da mi objasni shta tachno znachi da si na dial-up?? Jel to ono kad imash modem, pa zove i smara?? I shta znachi kad "imash kabl"?
Na netu prvodim oko 1-2 sata dnevno, zavisi od potreba 8) , a pre nisam odlazila ni po nedelju dana. Otkad sam na forumu, dolazim redovno ako imam vremena. :D
Dial-up - pristup preko običnog modema (28-56kbps) ili ISDN-a (64-128kbps)
"imaš kabl" - valjda je to kablovski internet.

Ja imam 'obican' net,presporo, kablovski jos ne moze jer Vozdovac nije povezan.Mozda za 3-4 mmececa,...al to govore vec 5 godina....................................................................................................

snaja88:
Ja imam 'obican' net,presporo, kablovski jos ne moze jer Vozdovac nije povezan.Mozda za 3-4 mmececa,...al to govore vec 5 godina....................................................................................................

e, zamisli, nama govore vec... hmmmm.. odkad sam se rodila da ce nam uvesti telefon! ko da zivim u kamenom dobu, samo nasa ulica nema telefon, ali hvala bogu, pa imam kablovski net, pa sam ipak povezana sa ostatkom sveta..

DabaMAN:
Tinar:
Dial-up - pristup preko običnog modema (28-56kbps) ili ISDN-a (64-128kbps)
"imaš kabl" - valjda je to kablovski internet.
Onda imam modem. 56k, tako pishe.Ocu kablovski internet, on je najbolji-najbrzi. :(

Кабловски 512Кbps, али пошто сам на * СББ-у то му дође неких 250-300Кbps, мада код download-a имам скоро загарантовану (неких 50-60КBps, тj. 400-480Kbps). Иначе зависи колико проводим, некада ни не покренем оперу, а некада проведем скоро цео дан (мада је ово ретко). Иначе mail аутоматски проверава сваких пет минута :wink: :D :D

Cupi NS:
Кабловски 512Кbps, али пошто сам на * СББ-у то му дође неких 250-300Кbps, мада код download-a имам скоро загарантовану (неких 50-60КBps, тj. 400-480Kbps). Иначе зависи колико проводим, некада ни не покренем оперу, а некада проведем скоро цео дан (мада је ово ретко). Иначе mail аутоматски проверава сваких пет минута :wink: :D :D
E to je prava stvar... I ja sam presao na cabal ali 64kbps sto mi je sasvim dovoljno jer mi komp radi skoro 24h :)

Back