Zanima me kako ste vi povezani na internet dial-up 33,6 ili 56kb ili mozda kabal 64,128kb ili nesto trece i koliko vremena dnevno provodite na netu??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moon Child:ja kabl...oko 4 sata dnevno :shock:![]()
ooooo :shock: da li je moguce?... bas mi je drago...DJ_MaRe:ja 00-24... sada kada imam kabl.. pre je bilo oko 5-6 sati dnevno... 8)
Dial-up - pristup preko običnog modema (28-56kbps) ili ISDN-a (64-128kbps)Tinar:Jel moze neko da mi objasni shta tachno znachi da si na dial-up?? Jel to ono kad imash modem, pa zove i smara?? I shta znachi kad "imash kabl"?
Na netu prvodim oko 1-2 sata dnevno, zavisi od potreba 8) , a pre nisam odlazila ni po nedelju dana. Otkad sam na forumu, dolazim redovno ako imam vremena.![]()
snaja88:Ja imam 'obican' net,presporo, kablovski jos ne moze jer Vozdovac nije povezan.Mozda za 3-4 mmececa,...al to govore vec 5 godina....................................................................................................
Onda imam modem. 56k, tako pishe.Ocu kablovski internet, on je najbolji-najbrzi.DabaMAN:Dial-up - pristup preko običnog modema (28-56kbps) ili ISDN-a (64-128kbps)Tinar:Jel moze neko da mi objasni shta tachno znachi da si na dial-up?? Jel to ono kad imash modem, pa zove i smara?? I shta znachi kad "imash kabl"?
Na netu prvodim oko 1-2 sata dnevno, zavisi od potreba 8) , a pre nisam odlazila ni po nedelju dana. Otkad sam na forumu, dolazim redovno ako imam vremena.![]()
"imaš kabl" - valjda je to kablovski internet.
E to je prava stvar... I ja sam presao na cabal ali 64kbps sto mi je sasvim dovoljno jer mi komp radi skoro 24hCupi NS:Кабловски 512Кbps, али пошто сам на * СББ-у то му дође неких 250-300Кbps, мада код download-a имам скоро загарантовану (неких 50-60КBps, тj. 400-480Kbps). Иначе зависи колико проводим, некада ни не покренем оперу, а некада проведем скоро цео дан (мада је ово ретко). Иначе mail аутоматски проверава сваких пет минута :wink:![]()
![]()