Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo upravo sam dobio obavestenje od administratora da mogu doci do podataka o korisniku koji iznosi pretnje na osnovu naloga drzavnog organa tako da cu ipak otici u MUP da prijavim pretnju tako da oni mogu izdati nalog za utvrdjivanje odakle je poruka stigla tj. ko je uputio poruku ovakve sadrzine.

Postovani gospodine Trbojevicu,

Podatke o nasim korisnicima mozemo da damo samo drzavnim organima, i to iskljucivo na osnovu sudskog naloga.

Preporucujemo Vam da klikom na crveni trouglic prijavite poruku u kojoj Vam je izrecena pretnja, kako bismo na osnovu toga mogli da zabranimo pristup korisniku koji Vam je pretio.

Srdačan pozdrav,

XXXXXXXX XXXXXX
Krstarica - Forum
www.krstarica.com

Poslednja izmena:
Evo upravo sam dobio obavestenje od administratora da mogu doci do podataka o korisniku koji iznosi pretnje na osnovu naloga drzavnog organa tako da cu ipak otici u MUP da prijavim pretnju tako da oni mogu izdati nalog za utvrdjivanje odakle je poruka stigla tj. ko je uputio poruku ovakve sadrzine.

Postovani gospodine Trbojevicu,

Podatke o nasim korisnicima mozemo da damo samo drzavnim organima, i to iskljucivo na osnovu sudskog naloga.

Preporucujemo Vam da klikom na crveni trouglic prijavite poruku u kojoj Vam je izrecena pretnja, kako bismo na osnovu toga mogli da zabranimo pristup korisniku koji Vam je pretio.

Srdačan pozdrav,

XXXXXXXX XXXXXX
Krstarica - Forum
www.krstarica.com

ma čoveće...nemoj da se živciraš zbog takvog lika....već ignoriraj a evo ja osobno ne čitam takve stvari....iskreno meni si jako pomogao sa nekim tekstovima..što se kasnije ispostavilo da je i tačno...HVALA DRUŽE i pozdrav veliki:super:

Sta se desava na medical-u ako je zena u drugom stanju? Koliko vidim radi se snimanje pluca...
Ako neko zna ili je imao takvo iskustvo molim da mi odgovori...
I drugo...Sta se desava ako se dobije viza, a dete ima par meseci? Jel to neki problem?

pozdrav!

Nismo radili snimanje pluca, neki kazu da ne smeta puno , ali mi nismo hteli da rizikujemo.

Mislim da sam pisao o ovome ali ponovicu:
-AOR septembar 2006
-document request novembar 2008, nekoliko nedelja pre toga saznali da je zena trudna.
-napisali kakva je situacija u propratnom pismu i poslali nasa dokumenta decembra 2008.
-odgovorili nam maja 2009 sa da kada se dete rodi posaljemo njegovu dokumentaciju, slike rodni list, ponovo izvod o parama i ponovo obrazce IMM...

-naravno i taksa za dete koja se uplacuje ali morate imati njegov/njen broj pasosa, tako da je nas Aleksa sa 1 mesec imao pasos.
-Nacin uplate i racun u komercijalnoj banci se moze naci na sajtu Becke ambasade.

- poslali sva dokumenta jula i sada cekamo poziv za lekarski, naravno i beba mora na lekarski.
Tako da ocekujemo vize do kraja godine, ako bog da.

Ne verujem da se moze dobiti viza a da dete ima par meseci zbog pomenute procedure, beba mora na lekarski i td, jedino da pre porodjaja dobijete vizu.

Nadam se da sam pomogao,
Pozdrav,
Aleksandar

Nismo radili snimanje pluca, neki kazu da ne smeta puno , ali mi nismo hteli da rizikujemo.

Mislim da sam pisao o ovome ali ponovicu:
-AOR septembar 2006
-document request novembar 2008, nekoliko nedelja pre toga saznali da je zena trudna.
-napisali kakva je situacija u propratnom pismu i poslali nasa dokumenta decembra 2008.
-odgovorili nam maja 2009 sa da kada se dete rodi posaljemo njegovu dokumentaciju, slike rodni list, ponovo izvod o parama i ponovo obrazce IMM...

-naravno i taksa za dete koja se uplacuje ali morate imati njegov/njen broj pasosa, tako da je nas Aleksa sa 1 mesec imao pasos.
-Nacin uplate i racun u komercijalnoj banci se moze naci na sajtu Becke ambasade.

- poslali sva dokumenta jula i sada cekamo poziv za lekarski, naravno i beba mora na lekarski.
Tako da ocekujemo vize do kraja godine, ako bog da.

Ne verujem da se moze dobiti viza a da dete ima par meseci zbog pomenute procedure, beba mora na lekarski i td, jedino da pre porodjaja dobijete vizu.

Nadam se da sam pomogao,
Pozdrav,
Aleksandar

Hvala najlepse, mnogo nam je znacila ova informacija...
pozdrav!

zahvaljuemo na dobrodoslici i hvala ti sale na informacije, ali ono sto navodi gmina
gmina:
Isti slucaj sa nama,odradili intervju 26 februara, 17 marta lekarski i jos uvek nista, raspitivala se ja i slucajno dodjem do nekih iz konzulata u CA pa mi kazu da ni slucajno ne zovem nego da strpam zivce u kanticu i cekam.
stavlja me u nedoumici dali da preduzmem takav korak pogotovo sto smo nekoliko puta slali meil,javljali se i telefonom gde se javlja automat koji trazi samo podatke a povratni odgovor nikako.
Nemozemo nikako da skontamo njihov ritam i nacin rada evo na primer gmina je uradila medical ranije od dassal(dassale srecan ti put u oktobru) a jos nema poziv za vize.
Pozdrav

zahvaljuemo na dobrodoslici i hvala ti sale na informacije, ali ono sto navodi gmina

stavlja me u nedoumici dali da preduzmem takav korak pogotovo sto smo nekoliko puta slali meil,javljali se i telefonom gde se javlja automat koji trazi samo podatke a povratni odgovor nikako.
Nemozemo nikako da skontamo njihov ritam i nacin rada evo na primer gmina je uradila medical ranije od dassal(dassale srecan ti put u oktobru) a jos nema poziv za vize.
Pozdrav

Pozdrav Ivona5

Moj najiskreniji savet ti je da poslusas Gminu i da ne gubis energiju na nepotrebno nerviranje.Znam kako je,posto sam i sam u istoj kozi,ali prokljuviti kako funkcionise imigraciona sluzba je jako tesko jer je svako od nas slucaj za sebe.:D:bye:
Evo pogledaj,Dassal i ja smo Quebec selected.Moju federalnu aplikaciju su poceli da obradjuju u martu prosle godine dok je obrada njihove aplikacije zapocela negde u februaru ove godine.Evo oni su dobili vize a ja jos cekam.Znaci dve iste aplikacije a jedna zavrsena za 6 meseci dok druga evo nije ni za 15 meseci.Jedino po cemu se razlikujemo je sto sam ja bio 1991 u Bosni u vojsci a on nije.Kako su njemu zavrsili obradu aplikacije za 6 meseci,tako su mojim poznanicima pre dve godine zavrsili za 5 meseci pa sam ja ocekovao da ce i meni tako da bude.Medjutim nije ispalo tako pa sam silne zivce izgubio pokusavajuci da saznam nesto ,a ustvari nema sta da se sazna.Imas tzv.military background,moras da cekas da te provere ili recimo neko drugi ima nesto sto im je sumnjivo i zato mora da ceka duze na provere.Samo strpljivo i sve ce doci na svoje.:super:
Eh da,zaboravih da dodam.Ako preslusas poruku sa govornog automata cuje se onaj deo u kome kazu da ako je sve u redu sa aplikacijom oni te nece kontaktirati.

Poslednja izmena:
ma čoveće...nemoj da se živciraš zbog takvog lika....već ignoriraj a evo ja osobno ne čitam takve stvari....iskreno meni si jako pomogao sa nekim tekstovima..što se kasnije ispostavilo da je i tačno...HVALA DRUŽE i pozdrav veliki:super:

Pozdrav i tebi takodje i svim divnim ljudima dobre volje koji su ovde sa jednim zajednickim ciljem,a to je:
Pogledajte prilog 60634

Za Ivonu5 i gminu:
Sta su Vam dali u odgovoru e-mailom kada ste preko formata case specific Kanadske ambasade u Becu poslali zahtev;
nama je odgovor u tom vakumu od 4 meseca bio:

Please be informed that once the background check completed, you will be informed about the further steps in your application .
Yours sincerely,
Immigration Section

Ako je odgovor ovakav ili slican tipa, dok se ne zavrsi procedura, ne mozete nista uraditi osim da cekate! Ne mislim da je lako, mi smo poceli da razmisljamo o hiljadu stvari, da li je ovo ili ono, ali ne vredi! A sta Sale da kaze, ceka godinu i po!?!
Jednostavno, oni imaju svoj shablon i tako rade, ovo vam govorim kao realnost, a ne da bih vas obeshrabrio! Siguran sam da ce sve dobro zavrsiti, a posle zaboravis na muke!
Sve najbolje!

Meni licno i koliko sam cula ovo izgleda na zaustavljanje procesa za SINP, jer u datom periodu, ni jedna nominacija jos nije stigla iz Canade, ali otom potom mi smo na samom kraju, videcemo, mada na zvanicnom sajtu Canade ne pise tako, ove godine su jos povecali kvotu, treba im jos vise ljudi....i sad je to malo treniranje zivaca pa ko izdrzi, ali ne damo se mi, neznaju oni da sam ja u horoskopu lav, u podznaku ovan a rodjena u Bosni, pa da vide sa kim imaju posla, ko ce duze izdrzati...itd ha,ha,ha

dassal poslali smo pitanje dva puta na ovaj mail
vienn-visa@international.gc.ca
i odgovorio nam je automat odma
This computer-generated reply confirms the receipt of your enquiry. Please
do not contact our office again before 12 working days have elapsed.
Emergencies will be dealt with separately. Due to resource constraints, we
will not send a reply to your enquiry if the answer is readily available
on our websites: www.kanada.at
----------
Ceci est un accusé de réception automatique de votre courriel. Nous vous
prions de ne pas nous re-contacter avant 12 jours ouvrables. Les urgences
seront traitées séparément. Vu nos ressources restreintes, nous ne
répondrons pas à votre message si la réponse à votre question peut se
trouver aisément sur nos sites web au: www.kanada.at

Zatim smo se javili na ovaj Immigration tel(43-1)531-38-3010 i ostavili poruku koje su trazili i opet nista.

Znam da za military background treba malo vise vremena (kako za koga) i jeste da je moj muz bio u nasoj jna daleko pre nego sto se bilo sta dogodilo a i medicinar po struci a hvala bogu nemamo se cega bojati u vezi military backgrounda.
Ma mi mozemo izdrzati vise nego sto oni misle.

dassal poslali smo pitanje dva puta na ovaj mail
vienn-visa@international.gc.ca
i odgovorio nam je automat odma
This computer-generated reply confirms the receipt of your enquiry. Please
do not contact our office again before 12 working days have elapsed.
Emergencies will be dealt with separately. Due to resource constraints, we
will not send a reply to your enquiry if the answer is readily available
on our websites: www.kanada.at
----------
Ceci est un accusé de réception automatique de votre courriel. Nous vous
prions de ne pas nous re-contacter avant 12 jours ouvrables. Les urgences
seront traitées séparément. Vu nos ressources restreintes, nous ne
répondrons pas à votre message si la réponse à votre question peut se
trouver aisément sur nos sites web au: www.kanada.at

Zatim smo se javili na ovaj Immigration tel(43-1)531-38-3010 i ostavili poruku koje su trazili i opet nista.

Znam da za military background treba malo vise vremena (kako za koga) i jeste da je moj muz bio u nasoj jna daleko pre nego sto se bilo sta dogodilo a i medicinar po struci a hvala bogu nemamo se cega bojati u vezi military backgrounda.
Ma mi mozemo izdrzati vise nego sto oni misle.

Ovo je automatski generisana poruka kao dokaz da im je stigao vas upit.
Treba da sacekate 12 radnih dana na odgovor!
Cesto je to bas tako - 12 radnih dana! Kad odgovore bilo sta onda cemo tumaciti, ok?:ok:

dassal kazes 12 radnih dana e samo za informaciju prvi mail smo poslali 2 jula a drugi mail 3 augusta.Ali izgleda da treba 120 radnih dana ako oni na neki svoj nacin proveravaju military background a mozda i 220 radnih dana (ako traze informaciju iz naseg birokratskog sistema koji ne funkcionise cega se stvarno bojim ).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back