pa zar je trebalo toliko dugo da ga tek sada maknete??????nemogu vjerovati da nestavljate moje postove zato što kritikujem moderatore...a njega puštate.......užas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam bio na omdoru mesec dana a u medjuvremenu je drugi moderator na ovom PDFu skinut sa funkcije,trebalo mi je vremena da se snadjem po podforumima jer nisam mod samo ovde nego na jos 2 PDFa.
Dacu svoj maksimum obecavamE pa, dobro nam dosao sa odmora. Nadam se da je odmor prijao, a sada bi bilo lepo da nastavite da obavljate svoj posao ovako kako ste juce zapoceli.
![]()
Korisnik Arlington je banovan i ja jedino sto mogu da uradim je da brisem njegove postove,ako hocete nesto vise morate se obratiti adminima ili policiji.
Evo upravo sam dobio obavestenje od administratora da mogu doci do podataka o korisniku koji iznosi pretnje na osnovu naloga drzavnog organa tako da cu ipak otici u MUP da prijavim pretnju tako da oni mogu izdati nalog za utvrdjivanje odakle je poruka stigla tj. ko je uputio poruku ovakve sadrzine.
Postovani gospodine Trbojevicu,
Podatke o nasim korisnicima mozemo da damo samo drzavnim organima, i to iskljucivo na osnovu sudskog naloga.
Preporucujemo Vam da klikom na crveni trouglic prijavite poruku u kojoj Vam je izrecena pretnja, kako bismo na osnovu toga mogli da zabranimo pristup korisniku koji Vam je pretio.
Srdačan pozdrav,
XXXXXXXX XXXXXX
Krstarica - Forum
www.krstarica.com
Korisnik Arlington je banovan i ja jedino sto mogu da uradim je da brisem njegove postove,ako hocete nesto vise morate se obratiti adminima ili policiji.
Sta se desava na medical-u ako je zena u drugom stanju? Koliko vidim radi se snimanje pluca...
Ako neko zna ili je imao takvo iskustvo molim da mi odgovori...
I drugo...Sta se desava ako se dobije viza, a dete ima par meseci? Jel to neki problem?
pozdrav!
Nismo radili snimanje pluca, neki kazu da ne smeta puno , ali mi nismo hteli da rizikujemo.
Mislim da sam pisao o ovome ali ponovicu:
-AOR septembar 2006
-document request novembar 2008, nekoliko nedelja pre toga saznali da je zena trudna.
-napisali kakva je situacija u propratnom pismu i poslali nasa dokumenta decembra 2008.
-odgovorili nam maja 2009 sa da kada se dete rodi posaljemo njegovu dokumentaciju, slike rodni list, ponovo izvod o parama i ponovo obrazce IMM...
-naravno i taksa za dete koja se uplacuje ali morate imati njegov/njen broj pasosa, tako da je nas Aleksa sa 1 mesec imao pasos.
-Nacin uplate i racun u komercijalnoj banci se moze naci na sajtu Becke ambasade.
- poslali sva dokumenta jula i sada cekamo poziv za lekarski, naravno i beba mora na lekarski.
Tako da ocekujemo vize do kraja godine, ako bog da.
Ne verujem da se moze dobiti viza a da dete ima par meseci zbog pomenute procedure, beba mora na lekarski i td, jedino da pre porodjaja dobijete vizu.
Nadam se da sam pomogao,
Pozdrav,
Aleksandar
stavlja me u nedoumici dali da preduzmem takav korak pogotovo sto smo nekoliko puta slali meil,javljali se i telefonom gde se javlja automat koji trazi samo podatke a povratni odgovor nikako.gmina:Isti slucaj sa nama,odradili intervju 26 februara, 17 marta lekarski i jos uvek nista, raspitivala se ja i slucajno dodjem do nekih iz konzulata u CA pa mi kazu da ni slucajno ne zovem nego da strpam zivce u kanticu i cekam.
zahvaljuemo na dobrodoslici i hvala ti sale na informacije, ali ono sto navodi gmina
stavlja me u nedoumici dali da preduzmem takav korak pogotovo sto smo nekoliko puta slali meil,javljali se i telefonom gde se javlja automat koji trazi samo podatke a povratni odgovor nikako.
Nemozemo nikako da skontamo njihov ritam i nacin rada evo na primer gmina je uradila medical ranije od dassal(dassale srecan ti put u oktobru) a jos nema poziv za vize.
Pozdrav
ma čoveće...nemoj da se živciraš zbog takvog lika....već ignoriraj a evo ja osobno ne čitam takve stvari....iskreno meni si jako pomogao sa nekim tekstovima..što se kasnije ispostavilo da je i tačno...HVALA DRUŽE i pozdrav veliki![]()
Jel ste se ikad osecali kao ovaj iz ovog klipa na youtube?
dassal poslali smo pitanje dva puta na ovaj mail
vienn-visa@international.gc.ca
i odgovorio nam je automat odma
This computer-generated reply confirms the receipt of your enquiry. Please
do not contact our office again before 12 working days have elapsed.
Emergencies will be dealt with separately. Due to resource constraints, we
will not send a reply to your enquiry if the answer is readily available
on our websites: www.kanada.at
----------
Ceci est un accusé de réception automatique de votre courriel. Nous vous
prions de ne pas nous re-contacter avant 12 jours ouvrables. Les urgences
seront traitées séparément. Vu nos ressources restreintes, nous ne
répondrons pas à votre message si la réponse à votre question peut se
trouver aisément sur nos sites web au: www.kanada.at
Zatim smo se javili na ovaj Immigration tel(43-1)531-38-3010 i ostavili poruku koje su trazili i opet nista.
Znam da za military background treba malo vise vremena (kako za koga) i jeste da je moj muz bio u nasoj jna daleko pre nego sto se bilo sta dogodilo a i medicinar po struci a hvala bogu nemamo se cega bojati u vezi military backgrounda.
Ma mi mozemo izdrzati vise nego sto oni misle.
Izgleda da drustvo ovde nije potpuno zadnjih dana.
Salim se, konacno da mozemo na miru pricati. Ali pojavice se on u nekom drugom liku.
Moram da obavestim sve znane i neznane da je cifra izuzetno niska, 020 danas. tako me zezaju prijatelji.![]()