Freeze,
Evo malo dobrih vesti za klasu Septembar 2006
AOR 18SEP06 juce stigli vizirani pasosi.
Pozdrav i da sto pre i ti dobijes poziv za viziranje!
Bravoooo!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Freeze,
Freeze,
Konacno jutros posle tacno jedne godine golgote i peripetija, stigle su nam vize. Jutros mi je postar ulepsao dan mnogostruko.
I jedan pozdrav za Saleta u Polihronu jer imam osecaj da ce bar jednom doci na forum za vreme odmora!!!!!!!!!
CAAAAAAAOOOOOO Sale, uzivajteeeeeeeee!!!!!!
Pozdrav prijatelju.Nisam imao Net,tako da se evo sada javljam.Dosao jutros ,svez,odmoran i pomalo pecen.
![]()
juce, bas nakon sto sam postavila ovde pitanje... nadjem pun sanducic poste i bila je jedna potencijalna koverta, ali nista... barney smith spamerimi smo poslali po novoj proceduri, ali jos uvek nemamo taj aor...
cekamo, cekamo..
pozdrav!
Freeze,
Konacno jutros posle tacno jedne godine golgote i peripetija, stigle su nam vize. Jutros mi je postar ulepsao dan mnogostruko.[/QUOT
CESTITAM!!!!!!!!!
Sto Sale nisi svratio u Skoplje i onako si prolazio ovuda, da popijemo nesto zestoko, da nazdravimo. Ili cemo to da ostavimo za Montreal.
![]()
![]()
![]()
Sale dobrodosao!
Nadam se da ste se lepo proveli...
Imam jedno pitanje: uhvatila nas nervoza, pa bi malo da zovemo Bec!
E sad, imamo onaj telefon 00(43-1) 531-38-3010 ali nema zivog kontakta, nego ostavis poruku i objasnis sta hoces, pa oni procenjuju kada ce i da li ce se javiti!!
Molim da ako ako neko ima neki drugi broj ili iskustvo sa zvanjem Beca (radi se o federalnom delu aplikacije) da prenesu da bi smo ih pozvali i pitali.....![]()
Sale dobrodosao!
E sad, imamo onaj telefon 00(43-1) 531-38-3010 ali nema zivog kontakta, nego ostavis poruku i objasnis sta hoces, pa oni procenjuju kada ce i da li ce se javiti!!
Molim da ako ako neko ima neki drugi broj ili iskustvo sa zvanjem Beca (radi se o federalnom delu aplikacije) da prenesu da bi smo ih pozvali i pitali.....![]()
Sale dobrodosao!
Dassal prijatelju,lepo poslusaj Gorana.Znam da si izgoreo ali tvoja stvar je zavrsena.Samo jos spremi pivo za postara i![]()
Nisam dosao do toga da cekam postara; drugo voleo bih da me zove ambasada iz Beograda da dodjem po pasose, dati nasoj posti pasos je isto kao da pustis vuka da cuva ovcice!!
Razumeo sam poruku, naravno, evo dve godine kako sam zapoceo, ali sto si blizi kraju, nervoza je veca!
Plus, ovde sam u iznajmljenom stanu, neodgovarajucem, imam posao koji me ne zadovoljava u potpunosti, a ne zapocenjem nista ozbiljno jer, jelte treba da idemo!
I ubise me sa pitanjima ovi oko mene, dokle ste stigli, kada ce te i slicno!
ma sve je u redu, samo da pocne!!!
Pozdrav i hvala na podrsci!!!![]()
Ah da.Ja zaboravio.Pa mi smo povlasceni u odnosu na Makedonce jer imamo ambasadu u Beogradu pa nas zovu.Ja sam totalno sludjen tako da sam to prevideo.Inace sto se tice da te svi pitaju oko tebe dokle ste stigli,ista je situacija i kod mene.Svaki dan me poneko pita a ja vise hocu da odlepim.
Drzi se samo.Sve ce nam ovo biti smesno jednog dana.![]()
Očigledno je da su grupi veterana poslali zahtev za dopunom dokumentacije u isto vreme, jer smo i mi dobili isti pre nekoliko dana, a aplicirali smo u novembru 2007. Ono što mene interesuje je da li ima svrhe da ja polažem IELTs test, pošto je moj muž nosilac liste, a ja imam zavidno znanje engleskog. Koliko bi ( i da li bi ) to pomoglo ako njegovi rezultati na testu ne budu sjajni? Baš sam u dilemi...i finansijskoj, pa ako neko ima iskustvo...Što se tiče procedure koja je komplikovana....pa to smo i očekivali...jeste da sam u startu uplašena jer imam averziju prema birokratskoj mašini, ali valjda ćemo preživeti....Pozdrav za sve forumaše, a čestitke i sve najbolje svima koji sada viziraju svoje pasoše!!!! Iz ove prespektive to se čini kao san!!!