artistics
Zainteresovan član
- Poruka
- 133
Ja mislim da im ovi gore sada vise trebaju, ali tek nakon dobijanja ITA - rok za podnosenje kompletne aplikacije je 60 dana, tako da nemaju pravo na gresku prilikom popunjavanja ili slanja...
a nebitno za to Boske i ostalo- nasalio sam se na svoj racun malo...![]()
Kao prvo, svi ovde prisutni koji zele otici iz ovakovog drustva i svojoj porodici omoguciti zivot u nekom uredjenijem sistemu, trbali bi za pocetak da prijave ove konsultante federalnim vlastima. A ne da bude kako je to mozda bolje sto nisu prijavljeni ili da i " to igra neku ulogu" jer naravno da ne igra.
Ja mogu jos jedno poruciti, da ti nazovi konsultanti, svoje klijente drze u strahu tokom kompletnog procesa aplikacije. Za greske ne podnose racun i prave se ludi. Evo jedan primer znam ljude koji su vec dve godine na prvoj rati od 800$ (od ukupno 2600$), prvom su dali karticu dinarskog racuna sa koje se nije moglo naplatiti novac, drugom su pogresno prijavili rodjake, trecem su poslali nepotpunu aplikaciju a da ne pricam o velikom broju koji su slali aplikaciju a vec odavno su bile popunjene kvote. Dakle oni su klasicni prevaranti, oni ne znaju nista. Znaju samo da isprepadaju ljude da im uzmu prvu ratu od 800$ i onda si gotov.
Ljudi nemojte se zamlacivati, ako vam je toliko stalo do odlaska u Kanadu siguran sam da cete i saznati sve informacije koje vas zanimaju na ovaj ili onaj nacin. Pa pored ovog foruma ima jos masa foruma koji su dosta dobri. Zatim zvanican sajt je super odradjen i nema informacije koju ne mozes da dobijes. I jos jedno, ako ste cvrsti u odluci da idete u Kanadu, sedite citajte istrazujte, ne dizite glavu. Zovite prijatelje, rodjake bilo kog i onda saberite sve te informacije, uporedite sa onim sto pise na zvanicnom sajtu i bice vam sigurno sve jasno. Ako mislite da cete tek tako preko noci otici u Kanadu jer eto najveci problem je bio da se donese odluka o odlasku, grdno se varate, najtezi deo vam tek predstoji.