Canada calling
Obećava
- Poruka
- 84
Pasos na viziranju u Becu, imam godinu dana fore da se uselim u Kanadu. Permanent residence je tu, PNP. Jedino ne znam da li je bolje sto idem singl ili sam se trebao ovde ozeniti i povesti zenu sa sobom?
Kako prijaju ovakve divne I pozitivne vesti.....Bravo, isplatilo se cekati. A koliko je to "isplatilo se cekati" trajalo? Sto se devojke tice, ukoliko je imate I sve ide OK, obradujete je lepom prosidbom kako dolikuje jednom dzentlmenu. Ukoliko je pak trenutno nemate, ljubav je ono bez cega se ne moze, sreca je ono sto nam treba i ono sto trebamo da zasluzimo ali ostati sam nije nikako dobro (sa ili bez PR vize). Zato, zelim Vam iskreno svu srecu u novoj zemlji kao I u ljubavi. p.s. ako nije suvise traziti, dajte malo "pikanterija" oko vize (kad ste predali, koliko ste cekali...I sve ostalo sto interesuje one koji ostaju za Vama). ISKRENO SRECNO

Napisao sam malo detaljnije jutros ali je tek sad objavljeno posto sam novi pa se mora cekati odobrenje moderatora.
za odgovore jer nam Vase tacne I precizne info. puno znace pogotovo sto su sa "izvora". Hvala, hvala, hvala, hvala .......I
..... prvi put mi se ovo desilo.....nisam pazljivo procitala predhodne strane ili ...Uglavnom, izvinjavam se sto ste morali da se ponavljate. Ljubazno Vas molim da ne napustate forum jer sada, kada ste dobili PR, verovatno imate I pametnija posla (spremanje za odlazak ......), ali svratite ponekad na forum, mozda se desi da imamo jos neko pitanje....npr. kako rece @orange juice - kada ste dobili AOR koliko im je trebalo da......... Puno pozdrava i .........HVALA na strpljenju
Nego profesore,pakuj ti kofere,a ako zelis snajku bas iz Srbije,poslcemo ti je