orange juice
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Kao prvo,drzim vam palceve i siguran sam da cete uspeti sledece godine.
Drugo,kako mislis da representive ili advokat ne moze i ne sme da obezbedi poslovnu ponudu?
Zasto mislis da je to nezakonito?
Nikako se ne slazem i ne delim tvoje misljenje.Veruj mi na rec da je mnogo,mnogo ljudi zadnjih godina emigriralo koristeci usluge nekoga ko im je obezbedio job offer.Ukoliko mozes sam obezbediti job offer-tim bolje.Samo....
Drugo,kako mislis da representive ili advokat ne moze i ne sme da obezbedi poslovnu ponudu?

Hvala orange na podrsci i pomoci, i cestitke na kompletiranoj aplikaciji... nas taj put tek ceka...![]()
Naravno da pesimisticno zvuci sve kada je citiran advokat koji zaradjuje od toga da se ljudi uplase pa dodju kod njega po pomoc.meni barem ima logike...
Pritom - on konkretno nije napisao nijednu neistinu, a za to sta nagadja se vrlo ogradio... cak se i za rec "lutrija" ogradio... tako da ne bacam hejt na coveka, vec pokusavam da sugerisem ljudima koji ce kao i ja aplicirati na EE da se sami informisu i donesu zakljucke, a ne da se oslone na tudja predvidjanja i savete - Borotina, moja, isl ... za bodovanje ne treba savetnik, i vec posle prvog "draw-a" ce se manje-vise znati kako ce biti postavljene granice - a prvi draw je zakazan za kraj januara, dok kad verovatno vecina nas nece stici ni da napravi aplikaciju...
Za ovo da job offer moze da ti obezbedi advokat ili neki drugi representative - ja mislim da niti mogu, niti smeju, a i sve sto ce da uradi je isto kao sto mozes sam da uradis - da posaljes CV potencijalnom poslodavcu i das sve od sebe da dobijes taj posao... pa od 30 aplikacija, bice 2 intervjua, a od 5-6 intervjua ce biti i jedan posao, i sve super... znam, nama je to malo "strano", ali tako funkcionise trziste....
Poslednja izmena: