draboca
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Idemo.
Ne cekamo vise nista :-)
Ne cekamo vise nista :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@blok45 da li ste proveravali status na ECAS?Ako jeste kada ste primetili drugu liniju,dali pre dobijanj MR maila ?Pasos s vizom stigao. Vrijeme je da se krene.![]()
Dragi prijatelji forumasi,
velika mi je cast i zadovoljstvo da vas ovde prvo obavestim, da smo nakon dve duge i iscrpljujuce godine neizvesnosti, konacno dobili zahtev za Medical, kao i novi police certificat, koji je naravno istekao davnih dana. Zelim vam svima uskoro ovakve vesti, narocito starijim saborcima sa kojima smo bili zaglavljeni negde u sedmom krugu pakla, te da smo eto prvi "povukli nogu" i da ce sada krenuti da pljuste Medicali!
Veliki pozdrav!
Blok45, čestitam od srca!!!
Pozdrav svima iz sunčanog Kalgarija, mi smo stigli pre nedelju dana i uživamo u divnom vremenu. Još koji dan i stiže zahlađenje pa da iskoristimo svaki trenutak.
Izvadila sam danas vencani medjunarodni,tako da cu njega da fotokopiram i posaljem.
A inace Emiuki mi smo,nadam se uskoro,koleginice...imam jos jedan ispit na ekofu bg. Pa prikupljam info trenutno
Za koje zanimanje si ti slala na noc listi? Moje je cini mi se 1111.
Hvala svima jos jednom, a cestitke i tebi Janci!
U Vancouveru bogami kisa, ali toplije nego ovde. Uzivaj u lepom vremenu dok traje i podeli sa nama prve utiske....
Preko koje kompanije ste leteli i koliko su vas izasle karte?
Zakazala Medical za 16.10. i cena je 135E za odrasle, a 105E za decu. Moze da se plati i u E i u Din. Jaoooo, bas vam hvala
IOM Skenderbegova 3
Orange juice,
ne stizem da odem da proverim e case, a i ne zanima me preterano.....
Zakazala Medical za 16.10. i cena je 135E za odrasle, a 105E za decu. Moze da se plati i u E i u Din. Jaoooo, bas vam hvala
IOM Skenderbegova 3
Orange juice,
ne stizem da odem da proverim e case, a i ne zanima me preterano.....
Gosn pinkerton pa vi ste tuako ako cim si dosao odma se nesto zanimljivo desava na ovom forumu. Evo i od mene jedna pozitiva stvar, upravo sam video drugu liniju na ecase, valjda ce uskoro MR. A sto kazu neki tamo, izgleda da ce nas sve resiti do kraja ove godine
![]()