Slažem se botex, i mi smo dugo vagali, pa smo izračunali da ipak za 3000E (5000 je već mnogo) nosimo stvari koje već imamo, koje su kvalitetnije i vrednije od onoga što bismo tamo za te pare kupili. Aparate ne nosimo (osim računara-lap-topova i fotoaprata) jer znamo da tamo ne funkcionišu. Priznaćeš da samo krevete za svo 4 ne možemo da kupimo za te pare, a kamoli sve ostalo od pokućanstva što planiramo poneti-trpezariju, mekane stvari (jastuke, posteljine, jorgane, ćebadi, tepihe, krpare, peškire...), garderobu i obuću, kuhinjsko posuđe i ostale potrepštine. Možda se to ne isplati nekome ko ide sam ili dvoje, koji i inače ovde nisu imali ništa od navedenog. Ako samo pogledaš obuću- nas 4x6 pari razne obuće, koja bi tamo bila po 100$, računica je jasna, a da ne pričam o jaknama i ostaloj robi.
Cena se odnosi na transport BG-VC "od vrata do vrata", tako da ne znam o kojim dodatnim troškovima govoriš. Moje je da dobro zapakujem i tamo kasnije raspakujem te stvari. Znam da kontejner putuje mesec dana i to nam i odgovara.
Nego, daj da mi prvo dobijemo vize-zec u šumi, a mi pravimo ražanj