happy sunrise
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Drugari, cujemo se na PP ovih dana da se ispricamo.![]()
'aj javite se...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugari, cujemo se na PP ovih dana da se ispricamo.![]()
Veliki pozdrav...
Malo da se predstavim pa cu kasnije postaviti par pitanja, ako ima neko voljan da nam pomogne...
Sestra je pre 8 meseci sa porodicom iselila u Saskatoon i mi planiramo da apliciramo za koji mesec...Imam par nejasnoca, pa se nadam da cete nam pomoci.Eto i za tih 8 meseci mnogo se promenilo sto se tice papirologije...
Drago mi je sto postojite i moze se puno nauciti od vas....
Pozzz
Pozdrav
Vidim da je ovo ubedljivo najbolji forum na temu emigracije u Kanadu i USA. Probao sam da iscitam jedan deo i nadjem odgovor na pitanje ali ima dosta kontradiktornih informacija pa mi nije bas najjasnije. Imam zavrsenu srednju medicinsku-opsti smer i visu medicinsku-radioloski ali ne i posao kao ni relevantno radno iskustvo.
To mi naravno onemogucava da se kvalifikujem za program iseljenja...
Zanima me da li postoji jos neki nacin odlaska u Kanadu tipa kao bolnicar ili tako nesto s tim da nemam nikoga tamo? Znaci da li je moguce emigrirati i dobiti posao kao bolnicar makar ,aplicirajuci preko neta ili bilo koji drugi nacin odlaska posto za bodovanje nemam potrebno radno iskustvo od minimum 1 god.
Hvala
Aplicirala sam kao Cook..a vi?pa vidim ja da ste kasno poslali, ali rekoh ajde necu da nesrecu dozivam.. mi smo poslali 17.04 pa smo upali u zadnjem trenutku...
koje zanimanje sa liste ste?
Hvala na dobrodoslici...
Planiramo da apliciramo preko mene ,Saskatchewan Immigrant Nominee Program,Skilled Workers, NOC 1241 Administrative assistant...
E sad posto ima izmena i moji su otisli preko zeta kao zanatlija, nije morao na test IELTS...
Ja koliko kontam moram, nije mi jasno , citam da postoji Academic i General, koji nama treba????
Oni su otisli pre 8 meseci, prijatelji su im tamo iznajmili kucu...Sestra je pocela da radi odmah, zet nakon mesec dana, vec je promenio posao jer je imao bolju novcanu ponudu...deca krenula u skolu nakon 7 dana..Poceli lepo da zive, bez oskudevanja u bilo cemu...
Oni ce nam pomoci koliko mogu, ali eto ako ima neko da mi odgovori na ove nejasnoce..ili zna kome treba da se obratim, ja bih bila presrecna.Planiramo da apliciramo, eto cim polozim test...
Pozdrav za sve vas...
general treba da polazete... imate na netu dosta materijala za ucenje.. ako treba neka pomoc pisiteHvala na dobrodoslici...
Planiramo da apliciramo preko mene ,Saskatchewan Immigrant Nominee Program,Skilled Workers, NOC 1241 Administrative assistant...
E sad posto ima izmena i moji su otisli preko zeta kao zanatlija, nije morao na test IELTS...
Ja koliko kontam moram, nije mi jasno , citam da postoji Academic i General, koji nama treba????
Oni su otisli pre 8 meseci, prijatelji su im tamo iznajmili kucu...Sestra je pocela da radi odmah, zet nakon mesec dana, vec je promenio posao jer je imao bolju novcanu ponudu...deca krenula u skolu nakon 7 dana..Poceli lepo da zive, bez oskudevanja u bilo cemu...
Oni ce nam pomoci koliko mogu, ali eto ako ima neko da mi odgovori na ove nejasnoce..ili zna kome treba da se obratim, ja bih bila presrecna.Planiramo da apliciramo, eto cim polozim test...
Pozdrav za sve vas...
Aplicirala sam kao Cook..a vi?
super Cestitam.... aj pa da to sve brzo prodje...Stigle diplomeŠaljemo ponovo u ponedeljak
super Cestitam.... aj pa da to sve brzo prodje...![]()
Drugari, da li mi neko moze reci da li je jos uvek moguce uplatiti prijavu (Processing Fee) u Komercijalnoj banci u Kneza Milosa? Da li je neko skoro uplacivao?
Nesto ne mogu da pronadjem instrukcije na cic.gc.ca, sto ne znaci da ih nema, nesto mi ne ide... ili je jedini nacin opet kreditna kartica?
@djolens1, Bravo Djole![]()
general treba da polazete... imate na netu dosta materijala za ucenje.. ako treba neka pomoc pisite
e evo citam unazad par strana pa sam nasao da je neko ovo stavio za IELTS
nisam pogledao ali evo da vam kopiram
http://www.ielts-exam.net/
pa vama se CAP za Cook-a popunio izmedju 27.03.2012 i 05.04.2012 kako to niste videli?
ja sam nosilac i idemo na 7215 – Contractors and Supervisors, Carpentry Trades[/QUOT
Pozdrav micicv11!Kod nas se na zalost nista ne desava,mi smo u fazi cekanja,a odlepila sam kad sam saznala da ako apliciras online u proseku 5 meseci je kraci postupak!!! A ja sam to saznala tek kada je nasa aplikacija bila predata,uzas!Mislim,nije fer,ali sta da se radi,sada nam samo preostaje da cekamo!Proslo je tek 2 mesecaa imam utisak da cekam ko zna koliko!!!
Ajde,pa nek nam je srecno svima![]()
Veliki pozdrav iz Vankuvrasta da vam kazem, ovde je prosto neverovatno kako je dobro, jos nas i vreme sluzi nema puno kise, ali predpostavljam da je to zato sto dolazi leto, mi smo se vec smestili i poceli smo da radimo
stavicemo i neke fotografije uskoro samo da se malo sredimo, raspakujemo .... Veliki pozdrav svima i puno srece svima koji ste u procesu i zelimo vam da sto pre dodjete u Kanadu posto sigurnoooooooooooooooooooooo necete pogresiti
![]()
Echoes,radi se o programu za Manitobu,ja se izvinjavam sto nisam lepo objasnila!Kod njih za prioritetne programe moze da se aplicira online i to ide mnogo brze,u toku dana dobijes AOR,a za 2-3 meseca vec dobijes odobrenje provincije i onda Bec i to je to!A ja sam sve to saznala bukvalno par dana nakon sto je moj brat predao papire tamo u Manitobu!!Uzas,ali sta sad,cekacemo,doduse malo duze,ali dobro!
![]()