Kako do dobre cure

..kako mozesh da se zaljubish u nekog ko te ne ceni?

:ok:
Meni se ranije desavalo da se recimo onako pa necu da kazem zaljubim u neku nego ono bacim malo vise oko na neku a ispostavi se da devojka prema meni ima jako negativno misljenje bez ikakvog razloga i da pokazuje prizemniju odbojnost. U takvim trenucima odmah bi se u meni aktivirao neki odbojni mehanizam, pa ma koliko devojka bila lepa nema te sile koja bi me mogla spojiti sa njom.

Inace a propo teme, najbolji mehanizam je da pustis da se stvari desavaju spontano. Sa sadasnjom devojkom sam vec godinu i po dana u vezi. Upoznali smo se u biblioteci. Kroz neku neobaveznu pricu i caskanje, izrodila se mala iskrica izmedju nas. Nisam uopste naglo pristupao i navaljivao ceo razvoj dogadjaja imao je neki svoj tok. Vrlo je bitno upoznati osobu koja ti se svidi, i obratno.

Moram priznati kad nadjes pravu ljubav covek se naglo promeni. Znam ranije sam vilenio, svakog dana po kaficima, spavanje do 1.2 popodne, uvece diskoteke, splavovi.
Naravno i sad imam nocni zivot ali on je uredjen i malo monotoniji ali bogatiji za jos jednu dusu.;)

Def svaku devojku olosh napravi loshom i treba dosta truda i strpljenja napraviti od nje nesto dobro
Pogresno! Po meni,barem.... Mislim da niko nikog ne moze uciniti ni dobrim,pa ni losim ukoliko to taj drugi ne zeli....
Ljudi su svakodnevno izlozeni i dobrom i losem,ali ipak oni odlucuju kako ce to na njih delovati....
Mislim da niko od mene ne moze napraviti loshu osobu.... Mogu samo ponekad sama da pozelim da sam "losha".... :evil::evil::evil:

Kako provalite da je cura sponzorusa ili da ne zeli raditi nista po kuci i da gleda da je vi izdrzavate?

Da li bi mogli ozeniti takvu curu jer ste se zaljubili, ili bi ipak cekali onu pravu koja ce vas ceniti?
Pa znas sta,po meni ,tj.po mom izgledu,ponasanju -svaki muskarac bi pomislio ova ne zna da kuva,ova je sponzorusa,ali i ova drzi do sebe,ova radi na sebi-posto stalno nosim neke knjige u ruci.Znaci doterana idem na faks....tj. isla...sad sam ga zavrsila
Sponzoruse ne vole tebe vec tvoje pare,tvoju licnost.Ako imas para ti si njima sve,pokoravaju ti se,a nekad i ne....
Trazi normalnu i naci ces,ima nas.
Ali izgled ponekad i vara,znam po sebi kako sam i u uvodnom delu rekla.Popricaj sa devojkom koja ti se svidi,proispitaj kakav pogled ima na svet,ljude....itd...razgovorom ces ukapirati i da li je pametna i da li je sponzorusa ili ne.To se retko moze skriti-kroz ponasanje i govorom.

Pogresno! Po meni,barem.... Mislim da niko nikog ne moze uciniti ni dobrim,pa ni losim ukoliko to taj drugi ne zeli....
Ljudi su svakodnevno izlozeni i dobrom i losem,ali ipak oni odlucuju kako ce to na njih delovati....
Mislim da niko od mene ne moze napraviti loshu osobu.... Mogu samo ponekad sama da pozelim da sam "losha".... :evil::evil::evil:

Ne moze niko da te napravi na nesto sto vec nisi. z:)

Problem je sto nezrele osobe ne mogu proceniti da se uopste nalaze u losem drustvu..znam dosta primera kad devojka dodje na pr iz unutrasnjosti..promeni je okolina..novac..poznate face..prolaze svi periode ludila..izlasci..brza kola..pa uplove u mirnu luku..neko zeli to i svestan je nekoga navuku ko drogu..ima toga jos;)

Prvo insistiram na palacinkama i vidim kakva je u kuhinji..sta ima u frizideru i kako se hrani..da li placa sama racun..mozda ako ima dobar miraz

Onu koju hoces da zenis sigurno te ne zanima da li ona zna da cepa atome, vise volis da ona zna da bude domacista , ali zaboravio si danas one nemaju vremena, prezauzete su obavezama na poslu, a sto bi i kuvale kad ima sve spremno da se samo naruci, a onda uz svetlost treptaja sveca vecerate uz tihu muziku i pogledom punim ljubavi, sta moze biti lepse od toga:cmok::cmok::cmok::cmok:

Back