Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
..kako mozesh da se zaljubish u nekog ko te ne ceni?

Meni se ranije desavalo da se recimo onako pa necu da kazem zaljubim u neku nego ono bacim malo vise oko na neku a ispostavi se da devojka prema meni ima jako negativno misljenje bez ikakvog razloga i da pokazuje prizemniju odbojnost. U takvim trenucima odmah bi se u meni aktivirao neki odbojni mehanizam, pa ma koliko devojka bila lepa nema te sile koja bi me mogla spojiti sa njom.
Inace a propo teme, najbolji mehanizam je da pustis da se stvari desavaju spontano. Sa sadasnjom devojkom sam vec godinu i po dana u vezi. Upoznali smo se u biblioteci. Kroz neku neobaveznu pricu i caskanje, izrodila se mala iskrica izmedju nas. Nisam uopste naglo pristupao i navaljivao ceo razvoj dogadjaja imao je neki svoj tok. Vrlo je bitno upoznati osobu koja ti se svidi, i obratno.
Moram priznati kad nadjes pravu ljubav covek se naglo promeni. Znam ranije sam vilenio, svakog dana po kaficima, spavanje do 1.2 popodne, uvece diskoteke, splavovi.
Naravno i sad imam nocni zivot ali on je uredjen i malo monotoniji ali bogatiji za jos jednu dusu.