Kako deluju sekte?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Обично се врбују они који су несигурни или разочарани на неки начин, ријетко ће се неко трудити у покушају да заврбује неког ко је чврст у својој вјери без обзира на познавање дјела Светих Отаца, јер хајде да будемо реални колико ти уопште познајеш људи у свакодневном животу да читају духовне књиге, поготово што немају све религије Свете Оце.
Ima istine u tome ali lijepo oni to upakuju. Pa kao mi slijedimo samo Bibliju. Daj da pričamo o Bibliji.

Nije bilo forsiranja. Samo demokratska razmjena mišljenja. Oni priznaju samo što piše u Novom zavjetu. Nemaju kalendar, njima je svaki dan isti. Pročitao sam vremenom dosta pravoslavnih knjiga. Ne priznaju naše svetitelje. Pa smo onda pričali o Novom zavjetu. Tu nije bilo nekih različitih mišljenja.
ja bih rekao da ste ti i tvoj prijatelj u različitim torovima istog pastira Isusa...mene lično ne zanima da budem u bilo kom toru bilo kojeg pastira i da izigravam ovcu....

Ima istine u tome ali lijepo oni to upakuju. Pa kao mi slijedimo samo Bibliju. Daj da pričamo o Bibliji.
Pravi vernici slede Bozju rec Bibliju.
Tako da je prica o Bibliji pozitivna stvar i pozitivno utice na coveka.

Svako bi trebao da procita Bibliju bar jednom.
Biblija je psiholoska knjiga takodje pored toga sto je verska
i moze pomoci coveku da sebe izgradi, svoje osobine
da radi na vlastitoj duhovnosti.
Takodje Biblija uci coveka mudrosti i ispravnim prioritetima u zivotu.

Pravi vernici slede Bozju rec Bibliju.
Tako da je prica o Bibliji pozitivna stvar i pozitivno utice na coveka.

Svako bi trebao da procita Bibliju bar jednom.
Biblija je psiholoska knjiga takodje pored toga sto je verska
i moze pomoci coveku da sebe izgradi, svoje osobine
da radi na vlastitoj duhovnosti.
Takodje Biblija uci coveka mudrosti i ispravnim prioritetima u zivotu.
Slažem se pod uslovom da imaju ispravan pogled na Bibliju.

Pa zašto onda misliš da drugi treba da čitaju Bibliju? Evo ja mislim da ti treba da čitaš Vede. Da li ti to nešto znači? 🤔
Zato sto je jedino Biblija dokazano Bozja rec

takodje https://sr.wikipedia.org/sr-el/Библија

Biblija se smatra najprevođenijom i najprodavanijom knjigom na svetu. Po podacima iz septembra 2021. godine kompletna Biblija je prevedena na 717 jezika, dok su neki delovi Biblije prevedeni na 3495 jezika.[6]Po procenama nekih svetskih organizacija, od 1815. do 2015. godine prodato je više od 5 milijardi primeraka Biblije, što je čini daleko najprodavanijom knjigom.[7][8]

Čitao i ja Hari Potera. To mu dođe isto što i Biblija? 😊
Ти стварно лупеташ, само да се прича. ;)
Ако се мало заинтересујеш видјећеш да има много сличности између веда и наше епске поезије, јер је очигледно да ти је страно и једно и друго. Ти наводиш неке безвезне примјере у јефтином покушају да омаловажиш Библију.

Zato sto je jedino Biblija dokazano Bozja rec

takodje https://sr.wikipedia.org/sr-el/Библија

Biblija se smatra najprevođenijom i najprodavanijom knjigom na svetu. Po podacima iz septembra 2021. godine kompletna Biblija je prevedena na 717 jezika, dok su neki delovi Biblije prevedeni na 3495 jezika.[6]Po procenama nekih svetskih organizacija, od 1815. do 2015. godine prodato je više od 5 milijardi primeraka Biblije, što je čini daleko najprodavanijom knjigom.[7][8]
Ovo je već smešna logika. Rekoh, imaš nešto ozbiljno... :kafa:

Ти стварно лупеташ, само да се прича. ;)
Ако се мало заинтересујеш видјећеш да има много сличности између веда и наше епске поезије, јер је очигледно да ти је страно и једно и друго. Ти наводиш неке безвезне примјере у јефтином покушају да омаловажиш Библију.
Ako ti kazes... :kafa:

Back