Kako dalje u zivotu?

Nemam prijatelje jer sam od sramote pobegla, u svoje mesto vise ne dolazim, mama ne prica sa mnom. Kako da se izvucem iz ovoga sta da radim pomozite. Imam konstantan strah da me neko dalje ne prepozna, ne komuniciram vise sa prijateljima cak me je i najbolja drugarica nazvala prostitutkom
Ljudi su po prirodi drustvena bica i svako izopstavanje iz drustva tesko pada- svakome, jednostavno je tako ugradjeno u nas DNK- tako da moras naci neku svoju novu ekipu, ako nista drugo- ono na internetu- no moras biti oprezna jer u ovakvoj situaciji lako mozes zavrsiti u pogresnom drustvu- tako sa oprez u vezi toga.
Sto se tvoje majke- verovatno je pritisak drustva tj okoline bio prejak; uglavnom za sad je najbolje da nastavis na zadsnom pravcu i zavrsis faks; gledaj sa ne razbijas glavu ko sta misli o tebi- valjda imas svojih pozitivnih strana i ne definise te kao osobu samo jedna epizoda u web-cam modelingu.
S vremenom ce se stvari smiriti, u vecini zemalja ovo i ne bi izazvalo neku posebnu dramu.

Once and for all...

Нема џабе, па ни то. Мораш да изгледаш, да личиш на нешто, да се обучеш. Треба да изађеш, да попијеш, поједеш, не можеш да седиш или да стојиш за џабе. Некад једном, некада више пута, да водиш или изводиш. Онда, морате да одете негде у заклон.

Је л може све ово на лер, братеј?

Гледај само колико људи "улажу у себе". Гардероба, телефони, обућа, изласци, путовања, кола, гориво, регистрација, наочаре за сунце, фризуре,... "Ја то радим због себе, знаш". Прича за инсекте.

Sposobne žene mogu da zarade milione na OnlyFans platformi.

Nemoj da se stidiš da postaneš milionerka, to je malograđansko razmišljanje.

Pogledaj kako to ispravno radi Mia Khalifa.

1758743834207.png

Caos, nova sam na ovom forumu. Imam 23 godine. Otvorila sam temu jer sam htela da se posavetujem sa vama jer mi ocajnicki trebaju saveti.

Nalazim se u dosta teskoj situaciji. Oca nisam upoznala, mamu imam ali nismo bas u najboljim odnosima. Uglavnom sad cu izloziti nesto ako moze bez osuda jer je to poslednje sto mi treba u zivotu.

Ceo zivot sam se mucila, prvo sto nikad nisam imala kao mala, ni za patike ni za ekskurziju ni za izlaske. Vecno mi je samo taj nedostatak novca bio u glavi. Dosla sam u bg da studiram i tu radila neke poslove zbog toga je trpeo faks tj jos uvek studiram ali sam tek druga godina a ni nemam neke zelje za mojim faksom, u svoje mesto se nisam vracala jer mi se nije svidjao mentalitet ljudi a i odatle vucem neke lose uspomene koje me guse. Pritom ni nema nekog kvalitetnog posla tu. Uglavnom, radila sam svasta, customer support, konobarica, cistacica itd poslovi donekle placeni za egzistenciju. I dalje nisam imala za neke imucnine stvari poput putovanja ili izlazaka.

Ja sam u tom svom licnom tripu i agoniji, zelji za novcem usla u webcam modeling. I sve ok, zaradjivala par meseci blokirala pristup srbiji i jos nekim zemljama ali su nekako ti snimci procureli na druge platforme i to je doslo do poznanika, majke i nekih ljudi sa faksa. Uz to su i saznali da sam na onlyfans platformi koju nisam promovisala preko instagrama o drugih drustvenih mreza nego preko webcama samo. Ja sam sad predmet sprdnje i kad se proculo odmah sam prestala time da se bavim ali se to ne zaboravlja. Plus se to toliko prosirilo da momci iz okruzenja sa kojima sam bila prijatelj i sa kojima sam se druzila su krenuli da me gledaju kao seksualni objekat. U jednom trenutku sam u fazonu da nastavim da to radim i krenem bas javno jer je gotovo sad a sa druge strane bih da se operem ali ne znam kako. Nemam prijatelje jer sam od sramote pobegla, u svoje mesto vise ne dolazim, mama ne prica sa mnom. Kako da se izvucem iz ovoga sta da radim pomozite. Imam konstantan strah da me neko dalje ne prepozna, ne komuniciram vise sa prijateljima cak me je i najbolja drugarica nazvala prostitutkom.
На твом месту вероватно бих јурио да побегнем у иностранство.
Нећеш моћи лако да се отресеш тога што те прати јер Србија је малограђанско место.
Сви увек траже да сазнају што више о прошлости других.
Мало да кренеш да се дружиш или нађеш неког момка, пожелиш нешто више и он сазна за Онлифанс и онда ЈАО.
Шта ће рећи мајка, бака, тетка, ортаци?!
И у Београду не можеш од тога да се спасеш.
Мој савет да побегнеш у Немачку или Енглеску, научиш језик и неки "занат" сад какав за вас жене е то не знам.
Вероватно најбоље медицинска сестра или неки медицински техничар за нешто. Тога Немачкој увек треба. Виша медицинска школа дакле.
Од факултета у Србији скоро да немаш ништа више мада зависи шта си уписала. Све мислим да си неки приватни Синги-Диги факултет.

To na OnlyFansu je sitnica šta rade neke naše starlete i pevaljke u pokušaju.. samo virneš na neki naš riality i sve će da ti se kaže.
Ne stide se "milionskog" video-auditorijuma? Valjda na taj način polažu ispit da bi posle bile voditeljke na nekim televizijama.. dakle, isplati se i nije tek tako zabadava.
Šta reći za neke poznatije, kao recimo Severina.. sad je u nekim žirijima, odlučuje šta je dobro a šta ne..:roll:
Najbolje da nadješ neki posao i privremeno se makni iz te sredine..na kraju šta te briga. Danas ljudi svašta rade za novac, nisi ništa ukrala niti nekog ojadila, šta te briga.. znam da sve to nije lako, ali ne kloni i ne dozvoli da ti drugi uništavaju budućnost.

Гледај само колико људи "улажу у себе". Гардероба, телефони, обућа, изласци, путовања, кола, гориво, регистрација, наочаре за сунце, фризуре,... "Ја то радим због себе, знаш". Прича за инсекте.
Pa to je vise odraz socijalno ugrozene sredine. Idi u drzave gde je sistem sredjeniji i primetices da se ljudi sredjuju za svakodnevnicu sasvim opusteno. I zene. Minimalna sminka, nikakva ludila na sebi.
Ne kazem da mnogi ne gledaju za partnerstva finansije i td. S jedne strane to je i opravdano ako hoces porodicu a s druge strane je mac sve ostrice. E sad, da bi bio s nekom, ne moras da je zenis. Kapiras? Dakle stvar je kako se kvalifikujes u njenom svetu.
E sad, ako ti je okruzenje takvo gde su finansijeri i udavace, e onda yebas taj svet ako ti nisi takav. Menjaj. Shaltaj, nema nikakvu vrednost za tebe.

Nemoj svoje odluke da donosiš zbog pritiska okoline. Poštenije je to sa webcam modelingom nego mnoge druge stvari koje radi ta okolina koja te osuđuje. U stvari to sto si ti radila nije ni za osudu. Nisi ubila, nisi prodavala drogu, nisi krala. Odigrala si sa kartama koje imaš kako znaš i umeš. Ukoliko se nisi bavila prostitucijom onda ni svoje zdravlje nisi ugrozila. Nemoj u životu da težiš samo da se mučiš i da se zadovoljavaš samo preživljavanjem. Ti visokomoralni saveti kako čovek treba samo da se muči nisu nikome ništa dobro doneli. Proći će godine i tvoja mladost i lepota a šta ti onda treba da imaš od života? Misljenje okoline? Uživaj u životu i ako možeš uzmi kintu na lakši način i obezbedi sebe. Okolina sa svojim misljenjem ti ne obezbeđuje ništa osim smaranja i glavobolje.

Caos, nova sam na ovom forumu. Imam 23 godine. Otvorila sam temu jer sam htela da se posavetujem sa vama jer mi ocajnicki trebaju saveti.

Nalazim se u dosta teskoj situaciji. Oca nisam upoznala, mamu imam ali nismo bas u najboljim odnosima. Uglavnom sad cu izloziti nesto ako moze bez osuda jer je to poslednje sto mi treba u zivotu.

Ceo zivot sam se mucila, prvo sto nikad nisam imala kao mala, ni za patike ni za ekskurziju ni za izlaske. Vecno mi je samo taj nedostatak novca bio u glavi. Dosla sam u bg da studiram i tu radila neke poslove zbog toga je trpeo faks tj jos uvek studiram ali sam tek druga godina a ni nemam neke zelje za mojim faksom, u svoje mesto se nisam vracala jer mi se nije svidjao mentalitet ljudi a i odatle vucem neke lose uspomene koje me guse. Pritom ni nema nekog kvalitetnog posla tu. Uglavnom, radila sam svasta, customer support, konobarica, cistacica itd poslovi donekle placeni za egzistenciju. I dalje nisam imala za neke imucnine stvari poput putovanja ili izlazaka.

Ja sam u tom svom licnom tripu i agoniji, zelji za novcem usla u webcam modeling. I sve ok, zaradjivala par meseci blokirala pristup srbiji i jos nekim zemljama ali su nekako ti snimci procureli na druge platforme i to je doslo do poznanika, majke i nekih ljudi sa faksa. Uz to su i saznali da sam na onlyfans platformi koju nisam promovisala preko instagrama o drugih drustvenih mreza nego preko webcama samo. Ja sam sad predmet sprdnje i kad se proculo odmah sam prestala time da se bavim ali se to ne zaboravlja. Plus se to toliko prosirilo da momci iz okruzenja sa kojima sam bila prijatelj i sa kojima sam se druzila su krenuli da me gledaju kao seksualni objekat. U jednom trenutku sam u fazonu da nastavim da to radim i krenem bas javno jer je gotovo sad a sa druge strane bih da se operem ali ne znam kako. Nemam prijatelje jer sam od sramote pobegla, u svoje mesto vise ne dolazim, mama ne prica sa mnom. Kako da se izvucem iz ovoga sta da radim pomozite. Imam konstantan strah da me neko dalje ne prepozna, ne komuniciram vise sa prijateljima cak me je i najbolja drugarica nazvala prostitutkom.

Под претпоставком д аје ово истина, а не троловање - престани тиме да се бавиш и окрени нови лист у животу, прошлост остави иза као и осећај кривице јер много мнооого великих ггвоана има около да би се ти због тога што си радила убијала у појам. АКо најближи неће да те разумеју и да ти помогну - ко их јбе. Промени град или државу ако ће да ти буде лакше, бави се будућношћу. Ако се бавиш прошлошћу она ће да те зароби и живот ће да прође као ништавило.

Nemoj svoje odluke da donosiš zbog pritiska okoline. Poštenije je to sa webcam modelingom nego mnoge druge stvari koje radi ta okolina koja te osuđuje. U stvari to sto si ti radila nije ni za osudu. Nisi ubila, nisi prodavala drogu, nisi krala. Odigrala si sa kartama koje imaš kako znaš i umeš. Ukoliko se nisi bavila prostitucijom onda ni svoje zdravlje nisi ugrozila. Nemoj u životu da težiš samo da se mučiš i da se zadovoljavaš samo preživljavanjem. Ti visokomoralni saveti kako čovek treba samo da se muči nisu nikome ništa dobro doneli. Proći će godine i tvoja mladost i lepota a šta ti onda treba da imaš od života? Misljenje okoline? Uživaj u životu i ako možeš uzmi kintu na lakši način i obezbedi sebe. Okolina sa svojim misljenjem ti ne obezbeđuje ništa osim smaranja i glavobolje.
Dzoni jel treba da podrzimo ovo cime je se ona bavila? Daj da se popi*amo po svim zenama koje se bave normalnim poslovima koje doprinose celom drustvu.
Devojka je pogresila ok, svi mi gresimo mlada je i moze to da ispravi da krene pravim putom, ljudi koji ne mogu da je razumeju joj i ne trebaju u zivotu.Bice sprdnja par meseci i to ce prodje.Samo ne treba da se zatvori u sebe

Dzoni jel treba da podrzimo ovo cime je se ona bavila? Daj da se popi*amo po svim zenama koje se bave normalnim poslovima koje doprinose celom drustvu.
Devojka je pogresila ok, svi mi gresimo mlada je i moze to da ispravi da krene pravim putom, ljudi koji ne mogu da je razumeju joj i ne trebaju u zivotu.Bice sprdnja par meseci i to ce prodje.Samo ne treba da se zatvori u sebe
Ne treba podržavati nikoga u ničemu već pustiti ljude da se bave čime god hoće.

Back