Kako da znam za koji pdf je ko mod?

Da kuvaš, mesiš, peceš znala bi da je mod na Kulinarstvu :)

Pa ne treba mi Krstarica da bih to radila, al pošto me vučeš za jezik :lol:

1LcxAED.jpg

rYEIH4a.jpg

oPXMKSS.jpg

apropo onog sta si napisala na drugoj temi
u stvari ti si zacin c - u sve se mesas z:mrgreen:
Znaci Sizif je glavni kuvar... kada malo bolje razmislim, stvarno je poput C - zacina, tamo se na politici trpa i proziva nas dok neki minimum minimuma politicke nekorektnosti napisemo... umjesto da se drzi svoje kuhinje i lonaca...

ooooo.gif

nema potrebe da stoji gde je ko mod.
na svakom forumu stoji ko je mod tog foruma i to je jedino vazno da znate kome da se obratitie na tom forumu.
Ово има смисла како би се показало да модератор ван свог пдф-а треба да има статус као и сваки други корисник, ни више ни мање.
У том смислу има логике да се не објављује где ко модерише.

Са друге стране, нема никакве штете од информације где ко модерише. Иако је та информација некад постојала, очигледно је потреба да се показује престала.
Тако су у могућности!

Ово има смисла како би се показало да модератор ван свог пдф-а треба да има статус као и сваки други корисник, ни више ни мање.
У том смислу има логике да се не објављује где ко модерише.
tako i jeste
moderator je obican korisnik na drugim forumima.

tako i jeste
moderator je obican korisnik na drugim forumima.
Званично јесте, незванично, увек постоји задршка и много више утрошеног времена да се, рецимо, коригује понашање мода на другом пдф-у.
Реално, иде пп са саветима, молбама и сл. Други корисници се коригују казнама, по брзом поступку.
Али, то је немогуће кориговати и контролисати па је свакако добро подсећати модове да се и на свом пдф-у држе правилника и да буду коректнији од корисника јер и одговорност је већа, не само права.

Ako nešto ne volim, to je cinkarenje i prijave!
Da li bi bilo razlike u postupcima da nema vidljivih obeležja?

To znači da ispod korisničkog imena nema obeležje moderatora.
Ako se prihvatio, neka uređuje, koriguje, briše, spaja...
Jedino mesto gde piše ko uređuje koji deo foruma kao i do sada.

Stičem utisak, možda pogrešan, da bi neki hteli samo zbog obeležja
Lično, u komunikaciji, ne obraćam pažnju na to, niti mi se mišljenje razlikuje kada ga razmenjujem sa Modom ili običnim forumašem.

Back