Ne pitaj ribu da li ima dečka. To tebe ne zanima. Ako ga voli, sama će reći. Ako ga ne voli, prećutaće ti to.
Pitaj da li ima decka, kad je poljubis pa capis za ribicu.....cisto da znas da li se zekite ili se shmekite...
Koliko se ja secam, meni su govorile , ja imam decka i mnogo ga volim, ali sa tobom mi je lepo i sva se izgubim...tako da u tim godinama reci imam decka se tumace kao malo uspori...
Ali ti savetujem da postujes ako vec gaji neku iluziju da moze da bude karakterna...ne da tako izgleda nego da bude....
Nemoj samo iz vedra neba da pokušaš da je poljubiš, pobogu čoveče.
Pitaj je ima li dečka. Da li je single.
Ne možeš posle tri dana samo da navališ na nju. Osim ako nije neka fuksa.
Zakasnio je...
trebao je to prvi dan.....
ili je lovac ili je smotan....nema tu trece varijante u tim godinama..
Uuuu , a pazi ocenu fuksa je ako na paznju odgovori treptanjem....
majstore moj savet ti je da ne slušaš nikakve savete sa foruma
ako te oće oće te ako te neće neće te, i ****** sad
samo se ne stresiraj bezveze i opušteno
E ovo obavezno....znaci teraj svoju pricu , ma koliko bilo istina sto su drugi napisali...
Jer ti ne mozes da izguras tudju igru...samo svoju...
Ili neces zeleti da izguras tudju igru , nije zanimljivo..
Npr ja sam mogao da guram tudje zvake i igre, i da smotam curice za 15 min, a kasnije za 5 min...na Krsmancu je bilo takvih tipova i video sam da to mogu kao i oni kad su oni koncerti na trgu , pridjes lupis simpa zvaku i pokupis ribu ekspres...
Ali to nije tvoja prica....uzivaces u zivotu samo ako vozis svoju pricu...makar i naivno , sta fali , ili makar i prebrzo , i to sta fali...bio mali turbo....