Kako da znam kad je pravi trenutak

Vojnik06

Obećava
Poruka
55
Braco slsjte me izlazim sa jednom curom vc 3 dana za redom posle skole fazon. Jednom smo bili sami, dva puta sa mojim drugom i njemom drugaricom. I ja svaki put platim pice, i obvzn je ispratim do kuce. Kad je ispratim poljubimo se ono drugarski u obraz i ona udje u zgradu. Dok smo sedeli fazon nzm bilo nam je lepo i sve to, uzimala mi je telefon da cita poruke neke slikali se i te gluposti. Kako da znm da hc nesto, da li da probam na sledeci sastanak da je poljubim ili da ckm neko vreme, msm kako da znm da hc?

Braco slsjte me izlazim sa jednom curom vc 3 dana za redom posle skole fazon. Jednom smo bili sami, dva puta sa mojim drugom i njemom drugaricom. I ja svaki put platim pice, i obvzn je ispratim do kuce. Kad je ispratim poljubimo se ono drugarski u obraz i ona udje u zgradu. Dok smo sedeli fazon nzm bilo nam je lepo i sve to, uzimala mi je telefon da cita poruke neke slikali se i te gluposti. Kako da znm da hc nesto, da li da probam na sledeci sastanak da je poljubim ili da ckm neko vreme, msm kako da znm da hc?
Ma brate valjda vidis kako te gleda dal te gurka fazon ko se bije taj se voli,nemoj slucajno da joj postavljas pitanja sta misli o tebi ili vama,naci samo zajebancija ono pitas jesi u fazonu da se malo ljubimo i diramo sise preko majice,ako odbije bacis joj petaka kao ma zezam se znam da nisi u tom fazonu i tu je pukla

@Baad_Boy

Da li coki samo tebe u obraz?
Da li je samo ti pratiš do kuće? Šta pričate na putu do zgrade u kojoj živi?
Koliko je dugo znaš?
Ne samo mn i drugara kad se pozdravlja sa njim. Samo je ja pratim do kuce, pricamo o svemu i svacemu, o skoli, o drustvu, o svacemu. Poznajem je jedno mesec dana, ali smo se tek pre nedelju dve zblizili

Ma brate valjda vidis kako te gleda dal te gurka fazon ko se bije taj se voli,nemoj slucajno da joj postavljas pitanja sta misli o tebi ili vama,naci samo zajebancija ono pitas jesi u fazonu da se malo ljubimo i diramo sise preko majice,ako odbije bacis joj petaka kao ma zezam se znam da nisi u tom fazonu i tu je pukla
Ahhahahaha pa zns kako, kad smo izasli nas 4 sedela je malo dalje od mn posle kad se opustila sela je pored mn, i nes me iznervirala drugarica i ja kao tmn da joj odgovorim ona me onk laktom udara kao pusti je bgt na napusavaj je zbg mn. Ja kao ok nc

Ne samo mn i drugara kad se pozdravlja sa njim. Samo je ja pratim do kuce, pricamo o svemu i svacemu, o skoli, o drustvu, o svacemu. Poznajem je jedno mesec dana, ali smo se tek pre nedelju dve zblizili
To me podseća na obrazac sa mojom prvom ribom. Isti šablon, ista fora. Nemoj slučajno da budeš prostak i da pričaš da joj diraš sise i da se ljubite ko što ti priča gospodin iznad. Ali nemoj biti ni mlakonja. Šta god činio, čini to sa samopouzdanjem, bez sumnje u mene. Nije seksi ako si nesiguran u sebe.
Lupi nešto tipa: "Hey, šta kažeš da odemo na piće neki dan (još bolje je ako kažeš tačno kada), da se bolje upoznamo?"
Ostalo improvizuj.

Ahhahahaha pa zns kako, kad smo izasli nas 4 sedela je malo dalje od mn posle kad se opustila sela je pored mn, i nes me iznervirala drugarica i ja kao tmn da joj odgovorim ona me onk laktom udara kao pusti je bgt na napusavaj je zbg mn. Ja kao ok nc
E to taj fazon,pravi je ljubomornom dok ne izgori

Kladi se s njom da ces je poljubiti bez da je dodirnes bilo cime u 100 dinara.
I onda kada prihvati polako se primakni svojim usnama njenim ali je ne dodiruj. Budi maltene na 2cm usne od usne.
Ako te ona tada ne poljubi, poljubi ti nju i reci: Jbg izgubio sam opkladu evo ti 100 dinara.

probaj da je poljubis cisto ono kao u obraz pa posle u usne.

@Baad_Boy

Da li coki samo tebe u obraz?
Da li je samo ti pratiš do kuće? Šta pričate na putu do zgrade u kojoj živi?
Koliko je dugo znaš?
Iz mog skromnog iskustva, zaljubljivanje i vezivanje vodi u probleme. Takodje zenama se nece svideti moje misljenje, obrazlozicu.

Sve preko tri recenice je neuspeo start. Nisi presao igricu na hard.
Ajd opet da ponovim kako moze izgledati start:

Recenica 1
Cao kako si sta radis

Recenica 2
E super nego hladno je ajde da se sklonimo negde da popijemo kafu, nesto toplo, caj, ili sok mozda

Recenica 3
Random recenica, presao si igricu na hard u dve recenice...

U kaficu opusteno, sto manje pricaj, sto vise postavljaj pitanja i pusti zensko da prica jer zensko je to. Tvoje je da napadas, smanjis rastojanje izmedju vas, zagrlis. Ne moras odmah bam zvaka, mozes u oko brzopotezno nekoliko puta, u vrat, prepoznace ona nameru. Ako te odbije startujes joj naj drugaricu. Isto brzo nemas 5 zivota. I tako dok ne zaebes neku da bude stobom iako si kreten.

*kreten figurativno, svi smo kreteni u tim situacijama

Nznm ne volim da se teglim tu da pricam, pricacemo posle imamo ceo zivot za pricu daj da se zavrsi posao. Ako pustis zenu da razmislja, ne valja, zena je to, naci ce 1289 razloga zasto je Pera lepsi ili bolji od tebe.

Nemoj samo iz vedra neba da pokušaš da je poljubiš, pobogu čoveče.
Pitaj je ima li dečka. Da li je single.
Ne možeš posle tri dana samo da navališ na nju. Osim ako nije neka fuksa.

Ne pitaj ribu da li ima dečka. To tebe ne zanima. Ako ga voli, sama će reći. Ako ga ne voli, prećutaće ti to.
Pitaj da li ima decka, kad je poljubis pa capis za ribicu.....cisto da znas da li se zekite ili se shmekite...

Koliko se ja secam, meni su govorile , ja imam decka i mnogo ga volim, ali sa tobom mi je lepo i sva se izgubim...tako da u tim godinama reci imam decka se tumace kao malo uspori...

Ali ti savetujem da postujes ako vec gaji neku iluziju da moze da bude karakterna...ne da tako izgleda nego da bude....

Nemoj samo iz vedra neba da pokušaš da je poljubiš, pobogu čoveče.
Pitaj je ima li dečka. Da li je single.
Ne možeš posle tri dana samo da navališ na nju. Osim ako nije neka fuksa.
Zakasnio je...
trebao je to prvi dan.....
ili je lovac ili je smotan....nema tu trece varijante u tim godinama..
Uuuu , a pazi ocenu fuksa je ako na paznju odgovori treptanjem....

majstore moj savet ti je da ne slušaš nikakve savete sa foruma
ako te oće oće te ako te neće neće te, i ****** sad
samo se ne stresiraj bezveze i opušteno
E ovo obavezno....znaci teraj svoju pricu , ma koliko bilo istina sto su drugi napisali...
Jer ti ne mozes da izguras tudju igru...samo svoju...
Ili neces zeleti da izguras tudju igru , nije zanimljivo..

Npr ja sam mogao da guram tudje zvake i igre, i da smotam curice za 15 min, a kasnije za 5 min...na Krsmancu je bilo takvih tipova i video sam da to mogu kao i oni kad su oni koncerti na trgu , pridjes lupis simpa zvaku i pokupis ribu ekspres...
Ali to nije tvoja prica....uzivaces u zivotu samo ako vozis svoju pricu...makar i naivno , sta fali , ili makar i prebrzo , i to sta fali...bio mali turbo....

Poslednja izmena:
Zaboravio sam da kazem da sam prva tri puta kod cura pokusavao da smislim kad je pravi trenutak i nikad nije bilo onako kako se cinilo da jeste i da ce biti ...Nikad nisam pogodio sta ce da se desi , cak i kad zakazem sastanka u 16h popodne, ispadne nesto totalno glupo i uzasno..
I onda sam sebi rekao , bajo ti neces preziveti ako budes planirao...ubija te ovo..
I od tada do sada , znam da je hocu jedino to...ostalo pojma nemam nista...ni sta ce da bude za pet minuta, niti sta cu da uradim, niti sta necu..

Cekaj mogli smo da mu kazem holivudske trikove..

Meni su se desavali kad ne procitam poruku..
Znaci prica zenska pa sara nogom krugove po pesku , znaci nesto ne radis sto treba da radis...
Sta jos, a da , kad je pitas, jesi li za pice, torticu veceras u gradu ili sta je vec tvoj stil, a ona odgovori i onda sledi trenutak kad u glavi premota film sta ocekuje da ce da bude na sastanku , i ako tada trepne brzo jedanput dva puta, nesvesno , ne za tebe nego zbog svojih misli , znaj da misli bar na 2 ili 3 bazu...

Ljubi. :cool:

Jel to sad neka nova moda da se izostavljaju samoglasnici?

Da li se isto tako i govori ili samo piše?

Back