Kako da vratim bivšu?

Pricao sam s kolegom malopre on je ozenjen. Kaze stalo mu bilo do zene naravno al pojma nije imao sta je brak u stvari tako da nikad to ne mozes znati. A druga stvar on misli da sam ja pobegao od svega jer je i ona tj ta moja devojka po njemu vrsila malo pritisak na mene kao kad ce biti sta ce biti s nama. Jer je starija pa se plasila moze li da rodi kasnije a ja odlagao a ovamo joj pricao kako zelim puno dece.

Pa zelim ko kaze da ne zelim
Ko ce da ih izdrzava?Ko ce da ih podize?Ti si dvaput pobegao.Jel bi pobegao opet?Da li bi te to opet smorilo?
Do sada nisi bio naucen ni o svojim potrebama da se staras (sve to radi tvoja majka), a sad mislis da bi pored sebe mogao da se staras i o porodici?
Jel ti jasno sta te ceka u novoj porodici?To nije samo seks.To su pre svega duznosti i obaveze.Jos ako bi dobio jos dece...morao bi da se radi njih odreknes udobnosti i novca kojim sad raspolazes.Da se posvetis njima, a ne vise samo sebi...
jesi li svestan toga?Jesi li spreman na to?

Kazes da ne znas.Kad budes bio spreman onda joj se javi.Ti nemas pravo da se igras tudjim zivotima.Utuvi to sebi u glavu.

Ko ce da ih izdrzava?Ko ce da ih podize?Ti si dvaput pobegao.Jel bi pobegao opet?Da li bi te to opet smorilo?
Do sada nisi bio naucen ni o svojim potrebama da se staras (sve to radi tvoja majka), a sad mislis da bi pored sebe mogao da se staras i o porodici?
Jel ti jasno sta te ceka u novoj porodici?To nije samo seks.To su pre svega duznosti i obaveze.Jos ako bi dobio jos dece...morao bi da se radi njih odreknes udobnosti i novca kojim sad raspolazes.Da se posvetis njima, a ne vise samo sebi...
jesi li svestan toga?Jesi li spreman na to?

Kazes da ne znas.Kad budes bio spreman onda joj se javi.Ti nemas pravo da se igras tudjim zivotima.Utuvi to sebi u glavu.
O Milance,da se slozimo jednom

"savrsena" zena sa kojom raskidas 3 x
svaki put se ponasa doktorski....ne javlja se i ne pise,a ti se cudis zasto.....
3 x ti prelazi preko tvog ponasanja - a la razmazeno deriste.....
poenta price je rec koju si napisao nekoliko puta - "konjina "
nadam se da je prica izmisljena.....iskreno.

Back