- Poruka
- 131.839
tako je moglo sa starom verzijom foruma 
svejedno. moze latinica, moze cirilica, mi kad nesto uradimo, uradimo kako valja

svejedno. moze latinica, moze cirilica, mi kad nesto uradimo, uradimo kako valja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A jel mora i ono the lord da se prevede? Meni nekako nije išlo a toliko sam se trudio da ugasim Grobarsku temu!forum ne prihvata komandu jer je lokalizovan na srpski. Mora prej da se napise
Tad ce funkcionisati![]()

tako je moglo sa starom verzijom foruma![]()

A jel mora i ono the lord da se prevede? Meni nekako nije išlo a toliko sam se trudio da ugasim Grobarsku temu!![]()

A jel mora i ono the lord da se prevede? Meni nekako nije išlo a toliko sam se trudio da ugasim Grobarsku temu!![]()

A jel mora velikim ili može i malim slovima?![]()
forum ne prihvata komandu jer je lokalizovan na srpski. Mora prej da se napise
Tad ce funkcionisati![]()
PREJ D LORD?Aha. I kako ovaj kaže noću a ova curica dole PREJ D LORD.moras da imas vise vere u sebe.
Ovo je verzija foruma 10.0S beta 2 patch level 3 (ono s od srpski)
sa njom moras da budes iskren. Moras duboko u srcu da verujes da bi uspelo.
Prokusaj jos neki put ali sa vise vere i sampopuzdanja.
Aha. I kako ovaj kaže noću a ova curica dole PREJ D LORD.
Idem sada na grobarsku temu da im to napišem a vi me ispravite ako sam pogrešio.
Ne mogu zaista usred noći.
moras da imas vise vere u sebe.
Ovo je verzija foruma 10.0S beta 2 patch level 3 (ono s od srpski)
sa njom moras da budes iskren. Moras duboko u srcu da verujes da bi uspelo.
Prokusaj jos neki put ali sa vise vere i sampopuzdanja.
super!

Kako nisam? Idi vidi šta sam im uradio. Postavio sam link gore.nisi imao dovoljno vere ocigledno! X)

PREJ D LORD
Ukucash na svakoj temi koja je postavljena na forumu...Znachi na svakoj temi ti morash biti poslednji
a to je najbolje notju..Ukucash PRAY THE LORD I IME TEME koja zelish da bude zatvorena..
Треба ми помоћ помозите ми...........реците ми.....бууууу....како да угасим једну тему или да је закључам?

где то да укуцам?
Напишем у поруци?Нпр удјем у тему коју хоћу да затворим и онда тамо у место за поруке укуцам то и име теме?Јел тако?
ЈЕБО ВАМА ГРОБАР СВИМА МАЈКУ У УСТА ОНУ МОРОНСКУ!!!!ГЛУПИ ЦИГАНИ!!!ЧЕТКАЈТЕ СЕ ПО УШИМА И СКИДАЈТЕ НАСЛАГЕ ОД ГОВАНА!!!!ЈЕБО ВАМ СВИМА МАТЕР ВАС ГРОБАР.........И КРАШЋУ СВИМА АВАТАР!!!!СМРДЊИВА ГОВНА!!!

kad sam vidio prvaih 10 postova zamalo sam pao sa stoliceJa sam se bio prevrnuo. I to ne zamalo nego istinski!kad sam vidio prvaih 10 postova zamalo sam pao sa stolice

ko je najneozbiljniji na ovom forumuJa sam se bio prevrnuo. I to ne zamalo nego istinski!
![]()
![]()
![]()
Ja sam morao na tu foru da im zatvaram teme pa ispala revolucija. Kako to mogu kad nisam admin!![]()
![]()
![]()

ko je najneozbiljniji na ovom forumu![]()
Daleko ispred svih!