A
Aleksej_BASO
Gost
Da da ali nisam mogao da se opustim ono ali super je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, jel ne moraš da otvaraš adresu na Yahoo-u da bi se registrovao/la pod novim nickom? Mora da ne moraš, jer svaki peti – šesti dan pokušavaš animirati široke forumske pohotne mase nekom eHtra zanimljivom „autentičnom” storijicom. Dosadilo bi ti, garant. Volio bih da budem u tvojoj koži koji minut... Mis'im, sigurno je žešći spid „osmišljavati” do bola zanimljiva pitanja. Moguće da si već odgovorio/la na isto, zaboravljajući da si njegov autor. :-? :xkupina:Ljudi, slusajte, ozbiljna je stvar...jedan lik i ja ovih dana
scenario 1. Napolju smo, temparatura oko 0, njegova ruka lako se nadje tu negde...ali moja...e ne znam gde da je zadenem, covek u farkama, vijetnamci...sta da radim? Kako da ga popalim upakovanog? Da ga stiskam u farkama a...hajde, muskarcici nasi, da vas cujemo?
scenario 2. U lokalu smo, pijemo caj (zima jbg), ja bih da ga zagrejem drugacije, da mu se digne tu sad, da ga pronadjem negde a onda on mene napolju ili gde vec...
e nema one idile iz filmova kraj kamina bla, bla
hajde da se igramo na hladnoci...
Hehe kakav strucan utovar...maryann:pa, sve je ono u redu, hemija, pogledi, osmeh, ali mislim da bi se ja pod br. 1 napalila na samu vijetnamkupa onda na tipa koji sme nasred prometnog mesta da te pali.moj momak je jedan od takvih, on ne bira ni mesto ni vreme za vatanje, sto se meni bas svidja jer sam ja uglavnom uvek "raspolozena"...al se oneraspolozim kad shvatim da ce se sve zavrsiti samo na vatanju jer za sex na prometnom mestu jos uvek nije raspolozen, ko zna, mozda bi bio kad ne bi koristio kondom, vec ja recimo pilulu? probacemo i to. dakle, ja mu u tom slucaju sapnem kako je zgodan i kako zelim da me vodi negde da tog momenta vodimo ljubav. a da ga napalis kad ga vec skines verovatno znas?
![]()
kupina:scenario 2. U lokalu smo, pijemo caj (zima jbg), ja bih da ga zagrejem drugacije, da mu se digne tu sad, da ga pronadjem negde a onda on mene napolju ili gde vec...
ma to je ono prvo pa musko... prvi i jedini post pa direkt na LjiS sa konkretnim pitanjem i cak dva scenarija - za nepoverovati :shock: sreca pa mu je dinamican IP pa se ne zna ciji je tacno klon ali ni izbor nije tako sirok ima samo tri kandidata sa slicne adrese®:E, jel ne moraš da otvaraš adresu na Yahoo-u da bi se registrovao/la pod novim nickom? Mora da ne moraš, jer svaki peti – šesti dan pokušavaš animirati široke forumske pohotne mase nekom eHtra zanimljivom „autentičnom” storijicom. Dosadilo bi ti, garant. Volio bih da budem u tvojoj koži koji minut... Mis'im, sigurno je žešći spid „osmišljavati” do bola zanimljiva pitanja. Moguće da si već odgovorio/la na isto, zaboravljajući da si njegov autor. :-? :x
Ni ne pitam se više kako je moguće da čak i iskusni forumaši nasijedaju. Show must go on.
Da inace admini "imaju moc" da budu pametniji od svih nas ostalih obicnih smrtnika. Naravno da svoj polozaj ne zloupotrebljavaju... da su pravedni i nadasve diskretni... Ravnopravnost na prvom mestu...blondi:ma to je ono prvo pa musko... prvi i jedini post pa direkt na LjiS sa konkretnim pitanjem i cak dva scenarija - za nepoverovati :shock: sreca pa mu je dinamican IP pa se ne zna ciji je tacno klon ali ni izbor nije tako sirok ima samo tri kandidata sa slicne adrese
ne osuduj forumase ne prate svi pazljivo 8)
hehe Perice a kako se zove zena Hajlender? 8)Petar_Pan:Da inace admini "imaju moc" da budu pametniji od svih nas ostalih obicnih smrtnika. Naravno da svoj polozaj ne zloupotrebljavaju... da su pravedni i nadasve diskretni... Ravnopravnost na prvom mestu...
Hajlanderi...![]()