Kako da svaki dan bude dobar, čak i onaj najteži

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.200
Svaki dan je izazov za sebe, a čak i onaj najteži može biti dobar, samo treba da verujete u sebe.

Podsetite se koji vam je krajnji cilj , šta je u vašem životu vredno i u čemu uživate i neka vam to bude snaga.
U podizanju vere u sebe, mogu vam pomoći afirmacije. Izgovorite ih svakog jutra ispred ogledala, ako je potrebno više puta!

-Danas će biti dobar dan
-Neću osećati anksioznost
-Pokušaću da dam sve od sebe
-Biću srećna danas
-Danas ću manje da se brinem oko sitnica i nebitnih stvari
-Danas će biti bolji dan nego što je bio juče
(izvor:Sensa)

Budite autosugestivni,
Verujem da treba verovati u sebe i u ono sto možemo i znamo

NOVA-GODINA-Foto-Pixabay.jpg

Pa moje fantazije i ciljevi su neostvarivi. A kada bih živeo i ponašao se u skladu sa svojim željama, narod bi mislio da sam još ludji. Demokratija i liberalizam obećali su da će svako moći da bude ono što želi i da se ponaša kako voli, dokle god ne šteti drugim ljudima i svojoj okolini. Kao što vidite to je šarena laža, jer ako malko odstupaš od ideologije mase, slede ti društvene sankcije i prezir. Otišao sam da kupim kalendar 2022 Maršala Tita i nisam mogao da izbegnem podsmehe i "fiju fiju" zvižduke naroda na putu do kuće. Čak me i prodavačica pitala sa zabrinutim osmehom na licu "To kupuješ kao poklon za nekog starijeg, jel tako?". Pritom sam pre više od pola decenije postao punoletan. Nema ovde ni ***** od liberalizma, to je sve samo prividno. A ja jednostavno ne mogu da zanemarim svoje potrebe i prirodu, da bi se prilagođavao narodnim masama pa makar me to koštalo života. I ne ja se ne zajebavam.

Poslednja izmena:
Svaki dan je izazov za sebe, a čak i onaj najteži može biti dobar, samo treba da verujete u sebe.

Podsetite se koji vam je krajnji cilj , šta je u vašem životu vredno i u čemu uživate i neka vam to bude snaga.
U podizanju vere u sebe, mogu vam pomoći afirmacije. Izgovorite ih svakog jutra ispred ogledala, ako je potrebno više puta!

-Danas će biti dobar dan
-Neću osećati anksioznost
-Pokušaću da dam sve od sebe
-Biću srećna danas
-Danas ću manje da se brinem oko sitnica i nebitnih stvari
-Danas će biti bolji dan nego što je bio juče
(izvor:Sensa)

Budite autosugestivni,
Verujem da treba verovati u sebe i u ono sto možemo i znamo
Sve to pod uslovom da se čovek bori svakim danom da se udalji što više od stvari koje mu dane kvare, ispunjavaju anksioznošću, sprečavaju da da sve od sebe, brane da budu srećni, ispunjavaju brigama;
Sutra neće biti bolje samo tako što ćemo izgovoriti te magične reči puni nade.
💕

Ono što mi ne ulazi u glavu je zašto je narodu uopšte toliko stalo do mene. Šta ih boli *****. Ja njihovu egzistenciju ni ne primećujem. Gledam svoja posla. Ma lica im pamtim tek iz trećeg puta. Ne znam zašto je drugima toliko stalo do mene i mog kalendara i šta koji ***** hoće od mene.
Ne sekiraj se i ne uzimaj k' srcu, ljudi nekad ubace neki komentar ili pitanje samo da bi im vreme brže prošlo, dosadno im je i monotono.
Nemoj da te vređa i boli interesovanje sa strane jer je uglavnom lažno ili samo trenutno.
Jedini koje zapravo interesuje šta će biti sa tobom su oni tebi najbliži. ;)

Ne sekiraj se i ne uzimaj k' srcu, ljudi nekad ubace neki komentar ili pitanje samo da bi im vreme brže prošlo, dosadno im je i monotono.
Nemoj da te vređa i boli interesovanje sa strane jer je uglavnom lažno ili samo trenutno.
Jedini koje zapravo interesuje šta će biti sa tobom su oni tebi najbliži. ;)
Hvala na podršci!

Ono što mi ne ulazi u glavu je zašto je narodu uopšte toliko stalo do mene. Šta ih boli *****. Ja njihovu egzistenciju ni ne primećujem. Gledam svoja posla. Ma lica im pamtim tek iz trećeg puta. Ne znam zašto je drugima toliko stalo do mene i mog kalendara i šta koji ***** hoće od mene.
Ne da masa da ličiš na sebe... Mora da ličiš na masu! Samo će tada prestati da te nadziru... Težak je i usamljen život
onog koji živi po svom ćefu - kod nas... u zemljama Evrope stvar je obrnuta...

Nema na čemu!
Ubaciš malo osmeha i odobravaš, šta ima nekog nebitnjakovića da nosiš kući u svojoj glavi i misliš o njemu uz bes, razočarenje i muku? Tvoja pobeda je ako ostanu tu gde su te i sreli. Ćao, zdravo!
To ti je što jedva čekaju nekoga da stave na lomaču pa spale kao vešticu. Da na nekome iskale svoje frustracije. A naravno uvek je najlakše to uraditi na čoveku koji ide sam svojim putem, nego na čoveku koji ide putem neke grupe, pa makar taj put bio po njima "nakaradan". Kukavice idu u čoporu a hrabri ljudi idu sami!

Ne da masa da ličiš na sebe... Mora da ličiš na masu! Samo će tada prestati da te nadziru... Težak je i usamljen život
onog koji živi po svom ćefu - kod nas... u zemljama Evrope stvar je obrnuta...
Ne, to je ljudska priroda. I tamo si možda hipik, možda panker ili roker, možda satanista ili bajker itd. Nisi deo mainstream ali si deo neke manje grupe i to se podržava i toleriše od strane sistema . Ni kod njih se ne toleriše onaj koji ide svojim putem i živi svoj život. Jer ako ljudi ne znaju šta da misle o tebi i u koju stereotipu grupu da te svrstaju, onda te se plaše. Šta on to krije i zašto? Da li je *****, sektaš, jehovin svedok, da li je psihopata koji drži leševe na tavanu. Sve je to lepo opisao Albert Kami u romanu Stranac.

Ne, to je ljudska priroda. I tamo si možda hipik, možda panker ili roker, možda satanista ili bajker itd. Nisi deo mainstream ali si deo neke manje grupe i to se podržava i toleriše od strane sistema . Ni kod njih se ne toleriše onaj koji ide svojim putem i živi svoj život. Jer ako ljudi ne znaju šta da misle o tebi i u koju stereotipu grupu da te svrstaju, onda te se plaše. Šta on to krije i zašto? Da li je *****, sektaš, jehovin svedok, da li je psihopata koji drži leševe na tavanu. Sve je to lepo opisao Albert Kami u romanu Stranac.
I, šta ćeš sad? Gde je tvoje mesto u svetu?

I, šta ćeš sad? Gde je tvoje mesto u svetu?
Ja sam onaj koji jesam. Ne identifikujem se ni sa jednom grupacijom i ne igram nikakvu ulogu. To ljude strašno zbunjuje jer ne znaju šta da misle o meni i u koju stereotipnu grupu da me smeste. To ih strašno plaši i odatle sav taj prezir. Ništa šta ja mogu. Mogu da dođem na forum i da malo olakšam dušu kada je velika kriza. Ne mogu druge da menjam a voleo bih kad bi i drugi bili toga svesni. Pretpostavljam da si i ti ali i većina ljudi ovde zbog sličnih problema?

Ja sam onaj koji jesam. Ne identifikujem se ni sa jednom grupacijom i ne igram nikakvu ulogu. To ljude strašno zbunjuje jer ne znaju šta da misle o meni i u koju stereotipnu grupu da me smeste. To ih strašno plaši i odatle sav taj prezir. Ništa šta ja mogu. Mogu da dođem na forum i da malo olakšam dušu kada je velika kriza. Ne mogu druge da menjam a voleo bih kad bi i drugi bili toga svesni. Pretpostavljam da si i ti ali i većina ljudi ovde zbog sličnih problema?
Poznajem već jednog koji je "ONAJ KOJI JESAM"...
Ne... nemam ja nikakvih problema... Nisam ja na forumu da olakšam dušu... niti da menjam druge...usput,
znam da o meni neki imaju sasvim pogrešno mišljenje... čak me ni to ne interesuje...
Ja sam ovde u potrazi za dobrim čovekom... ovo jeste srečno mesto... ima ih!

Back